marynka36 12.03.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 ha mam : Zielone drzwi:W NAJBLIŻSZY WTOREK: JULIA i KAROLINA RABENDA emisja: 19.03.2013 r. godzina 10.30no to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 12.03.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 http://zielonedrzwi.tvn.pl/aktualnosci,910,n/w-najblizszy-wtorek-julia-i-karolina-rabenda-emisja-19-03-2013-r,79219.html Czekamy z niecierpliwością :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 12.03.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Moje słodkości będą w TVN :wiggle: Oby ten program dał spodziewane efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 13.03.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 już bym oglądała!! :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Uff, odzyskałam łączność. Termin emisji zakonotuję pilnie, a wszystkich proszę o trzymanie kciuków, bo może uda się ważną sprawę pozytywnie załatwić... Trzymajcie kciuki za całą rodzinę, a jak coś to za pozwoleniem Mirka puszczę trochę farby za jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 13.03.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No to trzymamy kciuki! A jak juz bedziesz mogla to powiedz o co chodzi. Termin emisji filmu zapisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.03.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No to się melduje i zawiadamiam:1. Pralka naprawiona, działa i naprawa nie kosztowała nic prócz mojej pracy;2. Pomimo śnieżnej aury odbyliśmy wizyte w Karpaczu. Krajobraz bajkowy jak to w górach, zaś drogi hmm wiadomo, kierowy jeszcze gorzej.3. Krzys ma gorączkę, Ja też, a co gorszy bedę. Czosnek i cebula i jedziemy, tylko jakos kobitki w domku unikają naszego oddechu. Przecież syrop z cebuli jest calkiem calkiem. Nie wiem o co im chodzi, no chyba że o czosnek. 4. Skoro już termin emisji programu znany zapraszam wszystkich do oglądania. Trochę mnie się lezka zakręcila jak to wszystko przeczytałem. no ale dokładnie tak się czasami czuje "jak dziecko we mgle". No i z innej beczki. O tej grzybicy i leczeniu grzyba wyczytałem z jednego forum, gdzie rodzice wypowiadaja się w podobnym do naszego tematu. Jak widac zdania są podzielone przy grzybicy, natomiast przy wlosach jest jednoznaczna odpowiedź - darować sobie. Oczywiście za namową DePeSi opisze dzisiaj obecny stan dziewczynek. No chyba że coś sie wydarzy po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.03.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Mirku jesteś prawdziwą złotą rączką! No chyba, że naprawa pralki to zasługa Krzysia Cieszę się, że wyjazd do Karpacza odbył się szczęśliwie No ale w końcu byle kto za kółkiem nie siedzi Na gorączkę to może dla Ciebie okłady z żonki, no ale po tym czosnku....hmmmm..może być trudno A tak na poważnie to zdrówka Krzysiowi i Tobie życzę. Oby gorączka z choróbskiem precz poszła! Na program już się doczekać nie mogę a i u mnie w pracy już go też zareklamowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.03.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 dzieki Krokusiu, na Ciebie zawsze można liczyć . Masz dużo racji Krzyś trochę pomagał tatusiowi. Przepraszam, wróć, to ja troszkę pomagałem Krzysiowi. No i działa praleczka, jesteśmy dumni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 13.03.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Zdolne Chłopaki:)Już się nie mogę doczekać następnego wtorku. Trzymam kciuki, żeby był odzew:) Pozdrawiam Chorowitków, proszę tylko na Księżniczki nie kichać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 13.03.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Życzę szybkiego przegonienia przeziębienia Mirku Tobie i Krzysiowi ! :stirthepot: Dziewczyny mają być zdrowe więc nie kichać przy nich ! Bo kto Wam będzie syropy podawał i troszczył się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.03.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Mirku, ale ty nie masz dzieci autystycznych... Bo te grzyby to w tematach autystycznych biegają . I alergicznych. A jakie niby objawy grzybicy ty widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 13.03.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Złota rączka z tego tatusia Karpacz w zimowej aurze faktycznie wygląda przepięknie, co nie zmienia faktu, że ja już chcę mieć wiosnę za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.03.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Bo Mirek z lodówką poradził sobie znakomicie, ale petycję wo wiosnę to schrzanił na całego :P:P Oj będzie się musiał z tego wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Kaszę jaglaną koniecznie jedzcie, odkwasza organizm, a tego wirusy nie lubią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.03.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 DPS-iu a profilaktycznie też można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.03.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Mirku,witam na Twoim wątku:)Przyglądam si.ę po cichutku Waszym zmaganiom(nawet od dołka z Malką).Ciesze się ,że masz już uszy do góry:)Nie mam pojęcia o genetyce ,metabolizmie czy medycynie .Czytam jednak ,że niestety choroba dziewczynek postępuje(oczki) I przychodzi mi do głowy taka myśl-niedługo,po emisji programu będziesz miał gotowy filmik,na którym mam nadzieję będzie widac jak dziewczynki sie poruszają i jak są rehabilitowane.gdybyy tak ten filmik i dotychczasowe wyniki badan przetłumaczyc i porozsyłać do klinik światowych,mailem.Może ktoś odpowie.Myślałeś o czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.03.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Mirku, u kogo byliście w Karpaczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Krokusiu, oczywiście, że można, kasza jaglana jest bardzo zdrowa, warto ją jeść! A do tego jest tak bezsmakowa, że przyjmie każdy smak, więc po odpowiednim doprawieniu będzie pyszna na słono, ostro, słodko czy kwaśno - jak kto chce i lubi! Prababko, Ty to kurde mądra jesteś bardzo... Świetny pomysł z tym rozesłaniem filmiku, szukać trzeba każdej szansy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.03.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 super pomysł!!! DPS-ia znowu buduje napięcie wytrzymam - przezwyciężę ciekawość! albo nie - napisz coś ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts