DPS 18.03.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 No co Ty, jutro dopiero emisja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 19.03.2013 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 DePeSia jak zwykle czujna, dziękuję. Wczoraj mieliśmy podziękowania dla wszystkich osób za uczestnictwo w balu. Księzniczki i Krzyś staneli na wysokości zadania. Bylo ciasto i kawa, były tez gratulacje i dużo ciepłych słów. Miało trwac tylko chwilkę, ale jak to zawsze bywa w przyjemnej atmosferze czas szybko płynie. Po wyjściu z lokalu przywitała nas iście zimowa atmosfera. Nic tylko brać sanki i na górkę. No i nadszedł ten dzień. Mega premiera naszych księżniczek, ich pierwszy występ w dużej telewizji. Krzyś na pytanie "czy będziesz rozdawał autografy?' stwierdził krótko "Tak, ale za kulczaka z mondala". No cóż, nie ma nic darmo. Teraz to Ja już się nie opędzę od fotoreporterów i innych ciekawskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 ha mam : Zielone drzwi: W NAJBLIŻSZY WTOREK: JULIA i KAROLINA RABENDA emisja: 19.03.2013 r. godzina 10.30 no to czekamy Szkoda, że to się zbiega z transmisją z rozpoczęcia pontyfikatu Franciszka - może przykryć Was papież... A na dodatek Pani Annie Maruszeczko spalił się dom, przedwczoraj chyba. Czy Ona teraz będzie miała głowę myśleć o czymś innym...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.03.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 ojej to juz dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 19.03.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Gwiazdy już występowały! Brawo! Teraz trzymam kciuki, żeby jakieś mądre głowy wzięły Księżniczki pod swoje skrzydła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.03.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 to teraz czekamy na link od rzecznika prasowego z nagraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.03.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Mirek-ten program daje dużo nadziei:)Budujące jest zdanie p.prof. że genetycy lubią sie kontaktować miedzy sobą o trudnych ,nowych przypadkach(rozsyłają między sobą wici po Europie):)Powodzenia ,ympatycznz rodzinko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 O kurczak.. pamiętałam.. pamiętałam.. i zapomniałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 19.03.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Oglądałam, oglądałam Czasem chorowanie ma dobre strony Pięknie wyglądałaś Rodzinko Mirasowa A wypowiedź Pani genetyk daje nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Byłoby super, gdyby Pani Profesor wzięła ich pod swoje skrzydła, a póki co wszystko wskazuje, że tak właśnie będzie, przed chwilą z Mirkiem rozmawiałam. Edytka jak gwiazda wygląda, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 No i powiedziała Pani Profesor, że przede wszystkim widziałaby wykonanie badania do mikromacierzy. Potwornie drogie badanie, a jeszcze podwójnie... Miejmy nadzieję, że skoro Pani Profesor powiedziała A... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Znacie linka do programu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ogłądałam! :wiggle:Kurczeee, jacy wy WSZYSCT piękny jesteście a juz Edytka, te oczęta, o żesz Mirek ale Ty masz gust! No to czekamy teraz co Pani Profesor uda się zrobić. Depeś daj znać jak tylko się dowiesz, bo ja nie zaglądam tutaj codziennie a jak juz zaglądam to nie czytam w stecz, a nie chcę przegapić dobrej wiadomości. Co TV to TV! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 19.03.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 LINK DO PROGRAMU Z TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.03.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 LINK DO PROGRAMU Z TVN ale tu nie ma pani profesor nie oglądałam całości (praca) ale jeżeli nie było nic więcej, to w tym nie ma nic, co by cokolwiek powiedziało jakiemukolwiek lekarzowi, tak żeby zaczął się choć zastanawiać, czy się zastanawiać. Może w komentarzu jest coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 (edytowane) tu resztahttp://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/jak-sie-wykrywa-i-leczy-choroby-genetyczne,80354.html Edytowane 19 Marca 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.03.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 NO, to już mi się podoba Mirki, do Paryża się szykować A tak na serio - bardzo możliwe, że pani profesor chciałaby ich pokazać, ale... ktoś musi zapłacić za badania. Może ktoś ma grant ? Bliźniaczki nie trafiają się znowu tak często a już chore bliźniaczki ... może te mikromacierze dało by się z czyjejś pracy naukowej? Bo jak , Mirek, powiesz, że zapłacisz, to wszyscy tylko się ucieszą, a tak to może zaczną szukać finansowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 No, no do Paryża! To mi sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.03.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 (edytowane) ojejku jacy profesjonaliści na tym filmie, a Edytka to dopiero piękność, a i z Mirka przystojniak. Dzieciaczki fantastyczne. Oby Pani profesor się zainteresowała osobiście. Trzymam kciuki. Program pozostawił nadzieję na wielkie zmiany i wyzdrowienie dziewczynek.Szykujcie się na Paryż. Parlez vous francais? Edytowane 19 Marca 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts