Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na dzień dzisiejszy to Karolinka ma zadrapanie pod oczkiem po swojej lewej stronie. No dziewczyny cięzko jest rozróżniać, na zdjęciach tego nie widać ale Karolcia ma malutki ślad na czupku noska po naczyniaczku. To jest tak słabo widoczne nawet na żywo. Nie raz mieliśmy rózne przygody i nie raz już się pomyliliśmy się. Jak były mniejsze to kiedyś w nocy nakarmiłem dwa razy Julkę, a bidulka Karolinka płakała. Łaże chodze, no chyba kolka no ale brzuszek miękki, no po pietnastu minutach zorientowałem się że jest głodna. To nie takie proste, choć teraz je poznajemy po mowie i zachowaniu, no i drobnych różnic na twarzy.

Dziewczyny wytrzepane i cała trójka już wykąpana trafiła do łóżek.

carver ty masz rację. Musicie wiedzieć, że księzniczki na zmianę razem z tatusiaem do was piszą i pewnie Juleczka zapatrzyła się na tewidoki carvera. No to mamy przyczynę. Daliśmy chwilę dzieciaczkom się pobawić w tej monce, no cóz i tak wysypana. Księżniczki miały tyle radości, głowy posypane dupeczki całe białe. Wszystko nadzorował Krzyś, bo on jest bardzo odpowiedzialnym braciszkiem. Nie to co tata i mama, zostawili dzieci i proszę.

Przyszłam zobaczyć co u Was i pozdrowienia zostawić. Dziewczyny widzę uwielbiają takie zabawy jak mój bączek. Też mi ostatnio podłogę zabielił, torebka sody oczyszczonej mu w łapy wpadła. A dzisiaj mi strony z albumu ze zdjęciami wyrywał, wyrzucał do kosza i krzyczał babooo!!!! (znaczy się brawo), że niby taki uczynny i ślicznie bałagan posprzątał.;)

Szybki rzut oka na pierwsze zdjęcie i spostrzeżenie: "jaki oryginalny dywan", drugie zdjęcie: "o jednak to kuchnia - nietypowy marmur", a potem OLŚNIENIE. Wszystko trwało może sekundę, ale wesoło mi nadal. Za szybki człowiek ze mnie. A co do sprzątania: próbowałeś kiedyś posprzątać 90 rozbitych jaj? Mąka przy tym to pestka. Wiem o czym mówię:)

Boska jet trójca :lol2:

i tak twierdzę,że mąka to mały pikuś....moje młode w okresie wczesnej młodości sprawdzało ile w tubce jest pasty do zębów.

Już wie - od wanny aż do szafki z pościelą w dużym pokoju..... nadmienię jeszcze,że na podłodze w pokoju granatowa wykładzina dywanowa :bash::bash:

Witaj Kendra :hug: Miras jak widzisz rośnie Ci tutaj śląska grupa wsparcia :lol2:

Prawda, ja też mogę grono cioteczek ze Śląska powiększyć - trochę dalej bo Rybnik , tylko chwilami Kraków. A przez Katowice co weekend przejeżdżam.:wiggle:

Podobnie jak polikarpia na pierwszy rzut oka nie dopatrzyłam się efektu wspaniałej zabawy.

Śliczna ta Wasza Trójeczka :)

Pozdrawiam

Cześć Dobrzy Ludzie :)

Widzę "marmury" mączne i inne efekty wizualne posprzątane. Wszyscy grzecznie śpią :)

To ja tylko tak cichutko miłego dnia życzę...

:)

http://i1.fmix.pl/fmi813/c270700e0012c18950bec216

Tylko proszę schować mąkę :D