Miras12 20.03.2013 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Oj Arnika, uwierz mi że tak wlasnie będę robił jak pisała Ewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Uff to dobrze, bo myślałam, że nie czytasz ze zrozumieniem.. albo tak jesteś zakręcony.. Sam wiesz, ze reha i wiara oraz ciężka harówa czyni cuda... To ja będę ta wyrodna i życzę ciężkiej harówki,.. ale owocnej.. Nawet nie wiesz, jak ja trzymam kciuki za to aby Laski chodziły.... A jak to się nazywa to .. to.. ja to pitolę.. Za to takie aniołki blond nie zdarzają się co dzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 20.03.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 I patrz.... Możesz mrugać rzęsami. Szczególnie o mruganiu rzęsami nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Szczególnie o mruganiu rzęsami nie zapomnij no szybki kurs na blondynkę - wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 20.03.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ja myślę, że rzęsom Mirka żadna się nie oprze, nie wyłączając Pani Profesor (Edytko wybacz) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 21.03.2013 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 to może związek partnerski? Lepiej nie... bo Was " posadza za murem " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 oooo pacz pani sława (tfuuu) pokojowego noblisty już świat obiegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ciekawa jestem co Pani Prof. powie jak zbada Dziewczynki. Trzymajcie się piękna Rodzinko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.03.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 wy się smiejecie z mrugania, a ile razy ja mam w gabinecie taką sierotkę? Siedzi i mruga. I widać, że bez tego, co chce nie wylezie. a dodatkowo taka bezradna, z mężem (żoną) przyszła ale sama nie wie. No i człowiek wychodzi z siebie, żeby pomóc, wymyśla badania, kolegów, a po pół roku maltretowania ludzi wychodzi, że sierotka ma "morbus renticus" i papiery sobie zbiera a zdrowsza jest ode mnie. Więc wiem, że mruganie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.03.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 hehe ja zawsze Męża wysyłam z dziećmi do lekarza. Zawsze inaczej traktowany, zawsze przyjety, i miejsce zrobią i zbadają, bo biedulek ten Pan taki z dwójką dzieci, pewnie go wredna baba wygnała a sama maluje paznokcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 21.03.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 U lekarzy to nie będę opisywał jak robię, ale spokojnie bez zbędnej wyobraźni. Dużo pytam i zawsze się przygotowuję. Spisuję sobie pytania na kartce i zamęczam. Musze wiedzieć jak najwięcej żeby móc pomóc księżniczkom. Edytka, jeśli jest sama robi dokładnie tak samo, ale to rzadziej. Staramy się żeby zawsze być we dwoje, bo wiadomo, księżniczki dwie to i trochę zajęcia jest, a tu trzeba pytać i mieć jakiś konkret. natomiast w urzędach uwielbiam załatwiać sprawy. Zawsze na wieśniaka "pani tłumacz mi bo ja ze wsi i nie wiem" zazwyczaj po takim tekście jest śmiech i konkretna pomoc. Jak nie pomaga to mówię, ze ja nie mam czasu tu na chodzenie bo krowom gnój trza wyrzucić, a tu tyle do wypełnienia i takie małe litery. Bo wie Pani miałem okulary ale jak byłem kurom dawać ostatnio to se gumocem rozdeptałem'. Oczywiście urzędnicy się orientują ale zawsze pomagają z uśmiechem na ustach i nie ganiają zbędnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Na bezradną sierotkę poćwicz, coby u Pani Profesor serce rozmiękczyć i do bardziej stanowczego poszukiwania finansowania badań ją zmobilizować. Nie bądź wyrywny do płacenia za te badania, patrz, mrugaj i uśmiechaj się słodko a bezradnie, zagubiony taki i zrozpaczony... Edytka Cię nauczy, ćwiczcie intensywnie do tego ósmego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 21.03.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ciekawe czy Pani Prof. zagląda na to forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 21.03.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Mireku ! No to ja biorę Twój " zestaw" do załatwiania spraw w urzędach ! A czeka mnie teraz wiele do załatwiania - to jak znalazł ! I zawsze - nieustająco trzymam kciuki za Księżniczki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.03.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ciekawe czy Pani Prof. zagląda na to forum? jeżeli zagląda, to ją serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję, że leży jej dobro tych dzieci tak samo na sercu, jak nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ewa - nie obronisz się przede mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 21.03.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ewa - nie obronisz się przede mną... to ja Wam pobłogosławię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.03.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 to kiedy ślub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jak dwie niedziele do kupy się zejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 21.03.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 a konkretnie jaką kupę masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts