Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Neli czy ty czasem nie zrobiłaś zdjęcia naszych jaj. Oj no znaczy się naszego koszyczka z jajami? To nie takie proste napisac coś sensownego o jajach. Zacznę jeszcze raz. Czy to jest zdjęcie naszego koszyczka z pisankami? Wyglądają jak te które z Krzysiem malowałem. Dziękujemy za życzenia Nelcia,

EZS i wszystkim pozostałym. Porządki zrobione, jaja poświęcone. Mógłbym ppowiedzieć, że teraz będziemy wypoczywać i świętować. Tylko, że tak się zmęczyliśmy tymi wszystkimi przygotowaniami, że już sił brak na świętowanie. Jutro nowy dzień, nowe siły i nowe zabawy z dzieciaczkami. Pozdrwaiam świątecznie życząc przy tym wszystkim Wesołych Świąt.

Dziękujemy Dusiek i z wzajemnością przesyłamy świąteczne życzenia.

Pierwszy dzien świąt za nami. Jutro, a raczej już dziś lany poniedziałek. Krzyś ma już przygotowany sprzęt do nawadniania tatusia i mamusi. Dziewczynki pewnie też będą piszczeć. Nie ma przeproś, tradycja rzecz święta.

Neli czy ty czasem nie zrobiłaś zdjęcia naszych jaj. Oj no znaczy się naszego koszyczka z jajami? To nie takie proste napisac coś sensownego o jajach. Zacznę jeszcze raz. Czy to jest zdjęcie naszego koszyczka z pisankami? Wyglądają jak te które z Krzysiem malowałem. Dziękujemy za życzenia Nelcia,

Hmm, tego nie wiem :)

Zdjęcie jaj znalazłam na googlach pod hasłem "pisanki". Pod zdjęciem podałam źródło :)

Dzięki nalciu. my też nie możemy się doczekać. To juz za tydzień, zleci szybciutko. Święta juz prawie mijają, księzniczki troszkę się smarkają. Krzyś dzielnie wyciera im noski. Mama i tata leżeć nie mają czasu bo zwyczajnie a to trzeba zrobić i tamto. Śnieg leży wiosna tylko w kalendarzu. Mogloby już być ciepło to i gilowanie przybrałoby inna formę.

Dzisiaj się zebrał, ale jeszcze sporo przed nim. ;)

Dopiero tynkuje, początek...

Jakby co, to ja gwizne, Miruś, na pewno!

I pamiętam, że ósmego jedziecie. ;)

Wy się leczcie, coby dziewczynki w formie tam pojechały... :hug:

Ja to normalnie na przyjazd Krokusi chodnik odśnieżę, a co.

Za każdym razem, gdy zbliża jakiś wyjazd do szpitala, badania, zwyczajnie dopada mnie smutek i żal. Tak bardzo człowiek chciałbym normalnego życia dla swoich dzieci. Normalnego dzieciństwa w zabawie z lalkami. Mogę znieść dużo, bardzo dużo, lecz zawsze serce mi pęka, gdy widzę ten smutek w oczach moich księżniczek. Jak złowrogi czas odbiera nam możliwość zabawy z Krzysiem. Człowiek tak dużo chciałby dać od siebie. Zmienić coś, nie stać tylko działać, lecz tak się nie da. Cała złość, ból, smutek i żal, gdzieś krążą. Człowiek jest wtedy taki bezradny i zagubiny. Zwyczajnie tak chciałby ulżyć w cierpieniu i strachu własnym dzieciom, lecz nie wie jak.

Mirku co tu można napisać na takie słowa? Nic mądrego nie przychodzi do głowy :( że Cię rozumiem? Tak naprawdę zdaję sobie sprawę, że do konca nikt nie zrozumie jak co przeżywacie, Ty i Edytka, zanim czegoś podobnego nie doświadczy. Więc nie będę się siliła na mądre słowa i po prostu Was mocno :hug: :hug::hug: Dobranoc.

Wiem, że to chwilowa "zniżka formy", nie poddawaj się, bo nie możesz.

Musicie być silni dla Waszych dzieci, a że serce czasem boli...

Taki los rodziców.

Pamietaj, że tyle siły będą miały Wasze dzieci, ile Wy im dacie. :hug: :hug: :hug: