Rynka 30.03.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 (edytowane) Alleluja dziś śpiewamy,Bogu cześć i chwałę dajmy,Bo zmartwychwstał nasz Zbawiciel,Tego świata Odkupiciel.Zdrowia, radości i powodzeniaTo są najszczersze moje życzenia. Edytowane 30 Marca 2013 przez Rynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.03.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Neli czy ty czasem nie zrobiłaś zdjęcia naszych jaj. Oj no znaczy się naszego koszyczka z jajami? To nie takie proste napisac coś sensownego o jajach. Zacznę jeszcze raz. Czy to jest zdjęcie naszego koszyczka z pisankami? Wyglądają jak te które z Krzysiem malowałem. Dziękujemy za życzenia Nelcia,EZS i wszystkim pozostałym. Porządki zrobione, jaja poświęcone. Mógłbym ppowiedzieć, że teraz będziemy wypoczywać i świętować. Tylko, że tak się zmęczyliśmy tymi wszystkimi przygotowaniami, że już sił brak na świętowanie. Jutro nowy dzień, nowe siły i nowe zabawy z dzieciaczkami. Pozdrwaiam świątecznie życząc przy tym wszystkim Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.03.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Rynka piekny wierszyk, dziękujemy za pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.03.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Muszę wam się pochwalić jaki piękny obrazek znalazłemhttp://m2.fmix.pl/fmm2743/0a8f8359001d9b9f51575d7a/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 31.03.2013 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 W dniu Wielkanocyżyczę Wam mocy,zero zmęczenia,dużo natchnienia,serca szczerego,domu ciepłego.Niech to będzie czas uroczy,życzę wszystkim miłej nocy. :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 31.03.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Wesolych Swiat Wielkiej Nocy i cieplutkiej wiosny zycze Miraskowej Rodzince i Wszystkim Forumowiczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 31.03.2013 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Dziękujemy Dusiek i z wzajemnością przesyłamy świąteczne życzenia.Pierwszy dzien świąt za nami. Jutro, a raczej już dziś lany poniedziałek. Krzyś ma już przygotowany sprzęt do nawadniania tatusia i mamusi. Dziewczynki pewnie też będą piszczeć. Nie ma przeproś, tradycja rzecz święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.04.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Neli czy ty czasem nie zrobiłaś zdjęcia naszych jaj. Oj no znaczy się naszego koszyczka z jajami? To nie takie proste napisac coś sensownego o jajach. Zacznę jeszcze raz. Czy to jest zdjęcie naszego koszyczka z pisankami? Wyglądają jak te które z Krzysiem malowałem. Dziękujemy za życzenia Nelcia, Hmm, tego nie wiem Zdjęcie jaj znalazłam na googlach pod hasłem "pisanki". Pod zdjęciem podałam źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Szukam i szukam tych Waszych i znaleźć nie mogę Pewnie "te moje" przy nich wymiękają Nadgoniłam troszkę i przeogromnie się cieszę z wizyty u Pani profesor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 01.04.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Dzięki nalciu. my też nie możemy się doczekać. To juz za tydzień, zleci szybciutko. Święta juz prawie mijają, księzniczki troszkę się smarkają. Krzyś dzielnie wyciera im noski. Mama i tata leżeć nie mają czasu bo zwyczajnie a to trzeba zrobić i tamto. Śnieg leży wiosna tylko w kalendarzu. Mogloby już być ciepło to i gilowanie przybrałoby inna formę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 02.04.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 witam się po Świętach - cieszę się że wszystko doszło na czas bo przyznaję sklepane było na wariata - i ubranka same dziewczęce tym razem dostałam. czekam na Świąteczne zdjęcia a szczególnie z Dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Mirek, będzie dobrze, za tydzień WIOSNA CAŁĄ GĘBĄ, zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.04.2013 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ok DePeSia, pamiętaj że będziemy Cię wszyscy trzymać za słowo. Kendra masz rację zdjęcia ze śmingusa winny już dawno być. nadrobimy dzisiaj razem z Krzysiem wkleimy zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.04.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 DePeSia, a czy wy pracujecie czy sołtys dalej leniwcem leży na kanapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Dzisiaj się zebrał, ale jeszcze sporo przed nim. Dopiero tynkuje, początek... Jakby co, to ja gwizne, Miruś, na pewno! I pamiętam, że ósmego jedziecie. Wy się leczcie, coby dziewczynki w formie tam pojechały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.04.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 DPS-ia naprawdę nie trzeba. Żeby tak od razu dla mnie tynkować? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Kochana, żeby tylko tynkować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.04.2013 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja to normalnie na przyjazd Krokusi chodnik odśnieżę, a co. Za każdym razem, gdy zbliża jakiś wyjazd do szpitala, badania, zwyczajnie dopada mnie smutek i żal. Tak bardzo człowiek chciałbym normalnego życia dla swoich dzieci. Normalnego dzieciństwa w zabawie z lalkami. Mogę znieść dużo, bardzo dużo, lecz zawsze serce mi pęka, gdy widzę ten smutek w oczach moich księżniczek. Jak złowrogi czas odbiera nam możliwość zabawy z Krzysiem. Człowiek tak dużo chciałby dać od siebie. Zmienić coś, nie stać tylko działać, lecz tak się nie da. Cała złość, ból, smutek i żal, gdzieś krążą. Człowiek jest wtedy taki bezradny i zagubiny. Zwyczajnie tak chciałby ulżyć w cierpieniu i strachu własnym dzieciom, lecz nie wie jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.04.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Mirku co tu można napisać na takie słowa? Nic mądrego nie przychodzi do głowy że Cię rozumiem? Tak naprawdę zdaję sobie sprawę, że do konca nikt nie zrozumie jak co przeżywacie, Ty i Edytka, zanim czegoś podobnego nie doświadczy. Więc nie będę się siliła na mądre słowa i po prostu Was mocno :hug: Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2013 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Wiem, że to chwilowa "zniżka formy", nie poddawaj się, bo nie możesz. Musicie być silni dla Waszych dzieci, a że serce czasem boli... Taki los rodziców. Pamietaj, że tyle siły będą miały Wasze dzieci, ile Wy im dacie. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts