Arnika 04.04.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 :hug: Noo a teraz otrzyj łzy,, podnieś czoło, zaciśnij zęby... i idź odśnieżać.... Nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 04.04.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Mirku głowa o góry!! dziewczynki isę tak pięknie uśmiechają zę musisz czerpać od nich radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 04.04.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gifMiras,Masz super córy i cudownego synka Krzysia!!! I nawet nie próbuję sobie wyobrazić jak Wam bardzo ciężko!Trzeba wierzyć, ze będzie dobrze. Dziewczynki sa jeszcze bardzo małe i jeszcze wiele może sie wydarzyć.Przesyłam pozytywne myśli i moc uścisków. http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 05.04.2013 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Hej, Panie Mirku co to za zwatpienia sie przyplataly? cale zycie przed Wami kochani, praca , praca i jeszcze raz praca z dziewczynkami. Mirku, Edytko bedzie dobrze, dziewczynki juz robia sie gadulami na reszte potrzebuja czasu. Nie pisze tego zeby Was pocieszac ale pisze.. bo wiem ze tak bedzie.Wiecie przeciez ze mam w najblizszej rodzinie podobny przypadek, dzisiaj chlopak ma 30 lat i dzielnie walczy o swoje miejsce, dziewczynki sa dwie to dopiero bedzie sila, niech no tylko troszke podrosna. Glowa do gory i nie mazac mi sie tu .... Panie Mirek. Sciskam Was tak mocno jak tylko potrafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.04.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.04.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 No i jak was nie kochać, dziękuję że z nami jesteście. Nawet nie wiecie jak dla nas to jest ważne. Dajecie nam dużo sił i wsparcia. Zwyczajnie po przeczytaniu waszych wpisów wycieram gila w rękaw i jest lżej. jakoś tak lepiej. Nie wiem czy wy tak macie, ale ja tak. Nawet już mi nie przeszkadza, że autko się popsuło, to nic, naprawię. Gorzej z wyjazdem w poniedziałek do genetyka, ale dam radę, coś wymyślę. Choć z drugiej strony mam zajęcie przy samochodzie i nie ma czasu na rozmyślanie co z badaniami. To wszystko chyba jednak ma jakiś sens. Gorzej jak części będą dużo kosztować, ale dam radę. No i chcę już wiosny. Napisałbym petycję, ale muszę iść pogrzebać przy aucie.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.04.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Co nas nie zabije, to nas wzmocni czasem wolałabym być słaba, ale życie bardzo dba, żebym była silna o ciebie też dba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Co nas nie zabije, to nas wzmocni czasem wolałabym być słaba, ale życie bardzo dba, żebym była silna o ciebie też dba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Kurczę, skąd ja to znam, czasami chciałabym być słaba, żeby ktoś się nade mną poużalał, parę rzeczy za mnie zrobił i parę drobnych decyzji za mnie podjął, żeby cała rodzina nie patrzyła ciągle na mnie wyczekująco... Co zrobić, taki los nas silnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 05.04.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Bo my kobitki to tylko pozornie takie słabe jesteśmy, a jak jest potrzeba to i Goliat nam nie podskoczy A z Ciebie Mirku to też siłacz jest wielki i dasz radę wszystkim przeciwnościom. A, że czasem poużalać się musisz to zrozumiałe....od razu wszystkie najfajniejsze kobitki na forum lecą Cię tulić czyż to nie wspaniałe? A petycji to już proszę lepiej nie pisz, jakoś opacznie są rozpatrywane p.s. śnieg już odwaliłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 05.04.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Wy tu o jakiś nielegalnych związkach gadacie, a Marynata gdzieś zaginęła Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ??? Jestem,żyję jeszcze,zaglądam kiedy mogę,na pisanie sił nie starcza-zdrowie nawala a nie chcę tutaj malkontencić bo inni lepiej nie mają A nielegalne związki oczywiście popieram,popieram ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.04.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 marudź, będziemy się wspierać w tym roku przesilenie wiosenne nałozyło się z zimą, więc najtrwardsi wymiekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 No właśnie, Marynato, marudź, razem damy radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 06.04.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mirek - biedny ten gil - udusisz go w końcu już nie gilaj - niech se ptaszyna dychnie ściskam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 06.04.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 http://emoty.blox.pl/resource/friends.gif Trzymajcie się kochani...jesteśmy z Wami Pozdrawiam całą dzielną muratorową ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 06.04.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mirku Edytko ! :hug: Wiecie jak Was wspieramy ! Cała Wasza PIĄTKA ! Wiem ,że idzie ku dobremu ! Musi iść i nie ma zmiłuj !:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 06.04.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Marynato ! Fajnie ,że się odezwałaś ! Pisz się na forum ! Już też zaczęłam myśleć co u Ciebie , że się nie pojawiałaś !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 06.04.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mirku aby skończyć już z tymi gilami...dla odmiany wróbelek http://i3.fmix.pl/fmi2987/c6fa82d40027a63d51608afe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Wygląda, że trochę na Mirasa poczekamy... http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s030.gif . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 07.04.2013 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 jesteśmy jesteśmy. To już dziś czeka wielki Pozna, wizyta na 16 stą. Dzisiaj bardzo wiosennie się zrobiło. Udało nam się wyjść do Parku zabaw. To raczej skromna załuga naszej forumowej Kathi, dzięki wielkie. Dziewczyny trochę poszalały a i my się upociliśmy. Fajnie było tak zwyczajnie wyjść. Oczywiście nasze księżniczki mają wstęp gratis, te to umieją się ustawić. Po zabawie księżniczki padły ze zmęczenia. Nie zdążyliśmy dojechać do domku, a biedulki zwyczajnie usneły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts