Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif

Miras,

Masz super córy i cudownego synka Krzysia!!! I nawet nie próbuję sobie wyobrazić jak Wam bardzo ciężko!

Trzeba wierzyć, ze będzie dobrze. Dziewczynki sa jeszcze bardzo małe i jeszcze wiele może sie wydarzyć.

Przesyłam pozytywne myśli i moc uścisków. http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif

Hej, Panie Mirku co to za zwatpienia sie przyplataly? cale zycie przed Wami kochani, praca , praca i jeszcze raz praca z dziewczynkami. Mirku, Edytko bedzie dobrze, dziewczynki juz robia sie gadulami na reszte potrzebuja czasu. Nie pisze tego zeby Was pocieszac ale pisze.. bo wiem ze tak bedzie.Wiecie przeciez ze mam w najblizszej rodzinie podobny przypadek, dzisiaj chlopak ma 30 lat i dzielnie walczy o swoje miejsce, dziewczynki sa dwie to dopiero bedzie sila, niech no tylko troszke podrosna. Glowa do gory i nie mazac mi sie tu .... Panie Mirek. Sciskam Was tak mocno jak tylko potrafie.

No i jak was nie kochać, dziękuję że z nami jesteście. Nawet nie wiecie jak dla nas to jest ważne. Dajecie nam dużo sił i wsparcia. Zwyczajnie po przeczytaniu waszych wpisów wycieram gila w rękaw i jest lżej. jakoś tak lepiej. Nie wiem czy wy tak macie, ale ja tak. Nawet już mi nie przeszkadza, że autko się popsuło, to nic, naprawię. Gorzej z wyjazdem w poniedziałek do genetyka, ale dam radę, coś wymyślę. Choć z drugiej strony mam zajęcie przy samochodzie i nie ma czasu na rozmyślanie co z badaniami. To wszystko chyba jednak ma jakiś sens. Gorzej jak części będą dużo kosztować, ale dam radę. No i chcę już wiosny. Napisałbym petycję, ale muszę iść pogrzebać przy aucie.

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam

Kurczę, skąd ja to znam, czasami chciałabym być słaba, żeby ktoś się nade mną poużalał, parę rzeczy za mnie zrobił i parę drobnych decyzji za mnie podjął, żeby cała rodzina nie patrzyła ciągle na mnie wyczekująco...

Co zrobić, taki los nas silnych. ;) :hug:

Bo my kobitki to tylko pozornie takie słabe jesteśmy, a jak jest potrzeba to i Goliat nam nie podskoczy ;) A z Ciebie Mirku to też siłacz jest wielki i dasz radę wszystkim przeciwnościom. A, że czasem poużalać się musisz to zrozumiałe....od razu wszystkie najfajniejsze kobitki na forum lecą Cię tulić ;) czyż to nie wspaniałe? :lol2:

A petycji to już proszę lepiej nie pisz, jakoś opacznie są rozpatrywane :p

p.s. śnieg już odwaliłeś? :)

Wy tu o jakiś nielegalnych związkach gadacie, a Marynata gdzieś zaginęła

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ???

Jestem,żyję jeszcze,zaglądam kiedy mogę,na pisanie sił nie starcza-zdrowie nawala a nie chcę tutaj malkontencić bo inni lepiej nie mają :D

A nielegalne związki oczywiście popieram,popieram ......8)

jesteśmy jesteśmy. To już dziś czeka wielki Pozna, wizyta na 16 stą. Dzisiaj bardzo wiosennie się zrobiło. Udało nam się wyjść do Parku zabaw. To raczej skromna załuga naszej forumowej Kathi, dzięki wielkie. Dziewczyny trochę poszalały a i my się upociliśmy. Fajnie było tak zwyczajnie wyjść. Oczywiście nasze księżniczki mają wstęp gratis, te to umieją się ustawić. Po zabawie księżniczki padły ze zmęczenia. Nie zdążyliśmy dojechać do domku, a biedulki zwyczajnie usneły.