Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No masz, jakie one mają artystyczne dusze, te dzieciaki! :D

Nie doceniłeś dzieci, Miras, założę się, że chciały wyrysować obrazy takie, jak w reklamach mąką rysowali. :lol2:

A Carver jeszcze teraz dolewa oliwy do ognia zdjęciami! :o

Pięknie, Carver, lej tej oliwy ile dasz rady, to serce się przynajmniej ucieszy na te widoki!

Choć i u nas nie gorzej, tylko musi jeszcze troszkę śniegu dopadać. :D

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No cóż, dzieci bardzo kreatywne. Jakbym swoje widziała:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Moje mają już cztery latka, a pomysły- pożal się Boże. W wakacje odwiedziła mnie koleżanka ze swoją czterolatką. Dzieci bawiły się na dworze (świetnie), a my doglądałyśmy... Widziałyśmy, że moje chłopaki malują pędzelkami swoje rowerki, potem huśtawkę a na końcu zjeżdżalnię (rowerki i huśtawka stały na kostce). Wydawało mi się jednak, że malują wodą. Okazało się, że dorwali olej silnikowy...:o:o:o

Nie wspomnę, jak wygląda ich pokój- a dokładnie ściany. Już machnęliśmy rękami i pozwalamy im wyżywać się twórczo (farbami, flamastrami, kredkami, a nawet doklejane kompozycje z rolek po papierze toaletowym). Właściwie, to został im tylko sufit, bo na ścianach nie ma już miejsca.

Niedawno też starszemu bratu postanowili odświeżyć wieżę stereo.... klejem w sztyfcie:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Miras, uwierz mi, jeśli jest za cicho, to jest to mocno podejrzane. Ty masz trójkę w bardzo podobnym wieku więc strzeż się. A widać już, że dziewczyny trzymają sztamę z bratem.:rolleyes:

jesli chodzi o pomysły dzieci to nie jestem zdziwiony. No ale jak tak się czyta te wszystkie wpisy "male biedne aniołki" no to trzeba pokazać prawdziwą twarz aniołka. Do tej pory to Krzyś głównie rozrabiał no i w ten sposób ja przynajmniej dowiedziałem się następujących wiadomości:

- to czarne zamknięte w kominku to kot, popiół i drewno same sie nie ruszają

- pasta czarna do butów to fajna zabawa, ale musi być do tego szczotka. Tak była, szkoda że do zębów tatusia i mamusi.

Wiemy już tez ile jest pasty do zębów w tubce, zgadza się z przedmówcami, od komody do zlewu ale przez jadalnie.

- jeśli nie ma którejś z bliźniaczek to znaczy że Krzyś zamknoł ją w łazience (jak ma humor to im światło zaświeci)

- sudocrem jest naprawdę wspaniałym kremem, dobrze wpływa na włosy dziewczynek - przynajmniej tak twierdzi Krzyś

- Jesli mama lub tatuś kąpią dzieci to dlaczego dzieci a dokładnie Krzyś ma nie wykąpać kota. Koty jak się okazuje nie lubia wody. Miał biedak szczęście że nie wiele jej nalałem. Choć dla mnie to dziwne jak trzylatek zdołał go tam wrzucić i zasunąć drzwi. Wniosek - szyby od brodzika ryują się od kocich pazurów.

no to tyle starczy, żeby nie było że narzekam na dzieciaczki. Cieszę się, że córeczki tak chętnie uczestniczą w zabawach organizowanych przez Krzysia.

carver jak stracę dziś kolejny kilogram mąki to już odkupujesz, OK. A tak nawiasem mówiąc masz tam super widoczki, ech chyba nie ja jeden ci zazdroszczę.

Przyjaciele potrzebuje waszej opini. Tak jak mówiłem blog zostanie przeniesiony, za waszą rada jak i awaryjnością obecnie istniejącego.

Siedziałem, klikałem i już co nieco zrobiłem. na pewno jest tam już znaczna część dokumentacji medycznej dziewczynek. Bardzo proszę was o :

- nazwa loga - jaka według was powinna być

- krytyczną ocenę szablonu

- co jest nieczytelne i niezrozumiałe

- no i wszystko co uważacie powinno być tak, a nie ta

http://juliaikarolina.blogspot.com

Oczywiście blog muszę mocno jeszcze zaktualizoawać, no ale trochę doba za krótka

Pozdrawiam

Jesli chodzi o rozmiary to podam całej trójki, tylko je pokąpiemy i pomierzymy

Pozdrawiamy całą wielką piątką.

Miras ja może przewrażliwiona jestem, ale z badań dziewczynek usunęłabym nazwisko.

Nazwisko to nie, bo w sumie i tak trzeba je podać do 1%, ale poza tym wszystkie dane osobowe - pesel, na bank adres zamieszkania. I nie podawaj nigdzie Waszych prywatnych maili i nr tel. Utorz osobna skrzynke na gmailu. Ten adres podaj na blogu.

Mirku ja się zupełnie od strony technicznej na blogach nie znam ale dam Ci za przykład taki blog http://utkanezmarzen.blogspot.com/

Chodzi mi o te zdjęcia na samej górze. Może dałbyś coś w tym stylu zdjęcia dziewczynek.

Na pewno znajdą się tutaj specjaliści, którzy pomogą Ci to zrobć :)

Nazwisko to nie, bo w sumie i tak trzeba je podać do 1%, ale poza tym wszystkie dane osobowe - pesel, na bank adres zamieszkania. I nie podawaj nigdzie Waszych prywatnych maili i nr tel. Utorz osobna skrzynke na gmailu. Ten adres podaj na blogu.

no toż tłukę do Mirasowej głowy od początku,a On dalej chce się przed światem negliżować - ekshibicjonista jeden ;)

Dla mnie większa czcionka i możliwość powiększania skanów - tyle ślepa ciotka pragnie ;)