Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miras, przeczytałam właśnie całą Waszą historię i wszystkie (no prawie wszystkie) wpisy w tym wątku. Jesteście bardzo dzielni, wszyscy.

Myślę, ze mogę pomóc, jeśli chodzi o ciuszki. Też mam w domu dwie księżniczki (4 i prawie 6 lat) z tym, ze one duże są, więc roz. 98, 104, a nawet 110 to już przeszłość, więc jeśli chcesz mogę przejrzeć ciuszkowe zasoby i co nieco Julci i Karolince wybrać.

Mam szukać? Daj znać, to zaraz zacznę przekopywać kartony :)

tak błagam cię i proszę asizo. Jak na razie nie dostaliśmy żadnych ciuszków, wiadomo każdy wydaje na bieżaco, a nie czeka na jakiegoś Mirasa.

Proszę bo czasami mamy poważny problem żeby dzieci ubrać na dłuższą trasę. Wiadomo, ciągle podłoga robi swoje i choćby nie wiadomo jak ją szorować to zawsze się wybrudzą lub przetrą. Jeśli choć troszkę zaoszczędzę na ciuszkach to będzie na rehabilitacje, a z tym krucho.

Zatem - do kartonów marsz! :) Cieszę się, ze będę mogła Wam pomóc :) Moje dziewczyny też na pewno chętnie podarują swoje ubranka Julci i Karolince. Teraz śpią, ale jutro im powiem i pokażę zdjęcia dziewczynek. Myślę, ze jak je zobaczą, to zaraz wszystko będą chciały oddać ;)

Nie wiem jeszcze, co konkretnie znajdę, ale jutro zdam relację z poszukiwań i uśmiechnę się do Ciebie prosząc o adres do wysyłki. Dobrej nocy i do napisania jutro.

ach i jeszcze jedno, w temacie dziecięcych pomysłów, Mirku nie tylko sudokrem, bambiono tez się nadaje :wiggle:

http://img341.imageshack.us/img341/4174/kremo.jpg

polecam zmywać szamponem do włosów farbowanych, w innym wypadku woda spływa jak po kaczce