DPS 04.10.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Płucz dalej, dobrze też wypłukać wódką (to nie żarty) kilka razy dziennie (nie więcej niż 3!) i w ten sposób zdezynfekować choć trochę i wybiuć parę wirusów i bakterii. Teoretycznie powinno się wypluć tę wódkę, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.10.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Choroba, że ja o tym sposobie nie wiedziałam i zaczęłam łykać antybol! Zdrowiej , Mirku. Łączę się z Tobą w infekcyjnym bólu;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 04.10.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 DePeSia dobre to twoje lekarstwo. Jakoś tak wesoło się robi i cieplej. No z pisaniem trochę gorzej, ale każdy mi wybaczy. Przecież tu chodzi o zdrowie, prawda?. Aga dawaj do nas na płukanie gardeł wódeczką. Na tym etapie już mi nawet jesienna zimowa aura nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.10.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Wódeczka i antybol...matko... to dopiero nie dojdę do siebie:) Ps. Zaraz Ewa tu wpadnie i nas ochrzani, że z poważnych rzeczy żartujemy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.10.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 dlaczego zaraz ochrzaniać? Ja mam filozoficzne podejście do zycia... i właśnie piję sobie koniak wróć... brendy niestety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.10.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Wieeeem przecież To była taka...niewinna prowokacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dopóki nie bierzesz leków uspokajających, możesz sobie gardło wódeczką płukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 mnie doctorek przy ropce w gardełku nakazał nadmanganianem potasu ( jak co nie pochrzaniałam ) w każdym razie fioletowym paskudztwem gardełko wyszorować, siora piguła mnie oprawiła łokropnie straśna operacyja to była ale od razu gorączka minęła i lepiej się poczułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.10.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 można jeszcze płukać wodą z niewielką ilością wody utlenionej. Działa bardzo dobrze, tylko ja np po tym tracę głos ale przynajmneij nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.10.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Oj nita tą wodą utlenioną po przepisie DPS-i to się nie popisałaś (czy w tym wątku znów robi się alko impreza? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.10.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 no wiem Kendra, ale jak oni juz sobie mocno popłukali, to może nie zauważą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.10.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Jak się zastosowałem do wytycznych DePeSi i zaczołem płukać gardełko to nawet nie zauważyłem, że dziś już środa. Jak to śpiewa nasz kochany Krzysio "jest mi lepiej, dużo lepiej, Pani doktor wyleczyła mnie..."Z bieżących spraw to właśnie dzsiaj dowiedziałem się, że właśnie jadą pionizatory dla księżniczek. Oczywiście najpierw poszedłem na całość i żądałem zwrotu pieniążków. Był list polecony i inne argumenty. Po moim liście takiego focha strzeliłem, że jak ktoś dzwonił to zwyczajnie nie odbierałem bo i jak tak można, i ile można. Przedstawiono nam jako rekompensatę dla dziewczynek dwa foteliki. Koniec końców zgodziłem się na takie rozwiązanie i foteliki ruszyły w trasę. Czy na pewno dojadą dowiecie się jako pirwsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Oby nareszcie te pionizatory, kurde, oby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.10.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 NO wreszczie coś się ruszyło w temacie!! Szybko pisz jak tylko dotrą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakręcona 11.10.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Mirku, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ze piszę to w Twoim wątku, ale wiem że zaglądają tu osoby mające pojęcie o medycynie. Dziecię me było dziś z tatą w Międzylesiu i wyszło, że badanie: Izoformy Transferyny (CDG) w surowicy (jeśli dobrze przez telefon usłyszałam) wyszło źle.Co to znaczy?W internecie znalazłam tylko, że to oznacza zaburzenia syntezy N-glikanu.Jak przy tym postępować? Lekarz nic nie powiedział, kazał nie panikować dopóki powtórne badanie nie potwierdzi diagnozy, ale ja oczywiście chciałabym wiedzieć na czym stoję i jak pomóc czy choćby czym nie szkodzić dziecku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.10.2013 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 a dlaczego miałbym się obrażać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.10.2013 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 No sąąąąąą hurrrra:lol2: Dotarły i już księżniczki dreptają. Teraz jest problem w tym, że obie jednocześnie chcą chodzić w tym samym. Oczywiście będą zdjęcia jak tylko zorganizuję aparat, bo te z telefonu to trochę słabe wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 13.10.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Zaglądam Pozdrowienia dla całej rodzinki. Twardy z Ciebie negocjator Nie odpuszczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Foty, foty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.10.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 ... Dotarły i już księżniczki dreptają. Teraz jest problem w tym, że obie jednocześnie chcą chodzić w tym samym. .... To Ci dopiero wiadomość A jaka radość musi być dla dziewczynek. Tylko patrzeć, jak będą biegały wokół choinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts