Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dieta jak dieta, dostosowana do obecnych metod wychowawczych. Dobrze, że nie wpadli na pomysł karmienia króliczka mąką itd. Króliczek jest dziewczynką, przynajmniej tak mówił darczyńca. Imię wybierał Krzyś. Zajeło mu to dosłownie chwilkę. Królik pomimo swojej króliczej kobiecej natury został nazwany Zygzakiem. To ostatnia moda Krzysia i jego kolegów. W sumie to królik też jest szybki. Oczywiście zrobię zdjęcia.

Cuda mogą się wydarzyć

jeśli uwierzysz

a nadzieję chociaż jest krucha

trudno zabić

któż wie jakie cuda

możesz otrzymać

kiedy uwierzysz

SPOKOJNYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA,

BUDUJĄCYCH ROZMÓW PRZY WIGILIJNYM STOLE,

UDANYCH SPOTKAŃ Z RODZINĄ I PRZYJACIÓŁMI,

ŻYCZLIWEJ PAMIĘCI O TYCH, KTÓRZY SAMOTNI, STARZY, CHORZY LUB DALEKO....

Dziękuję w imieniu całej rodzinki za wszystkie życzenia.

Aga przepraszam, ale wtedy zwyczajnie padem. No, ale w następny dzionek zadzwoniłem :)

W ostatnim czasie cała nasza trójka ma życzenie aby to tata kąpał i nie ma przeproś. Jak tylko mama zbliży się choćby na metr jest wielki płacz i lament. Mama stwierdziła, że jej to nawet pasuje. Do tej pory dzieliliśmy się tym obowiązkiem, a teraz żonka kochana powiedziała że mogę to wpisać sobie codzienny zakres obowiązków. Przyzna wam się szczerze. Mnie też to pasuje :)

Ten przedświąteczny tydzień był dość ciężki. Każdej nocy któreś z dzieci wymiotowało i to po kilka razy. Nocki zawalone, człowiek pada, a rano dzieciaczki zdrowiutkie. Ponoć to taka odmiana grypy. Wczoraj dopadło też Edytkę i zwyczajnie padła. Bardzo proszę o życzenia zdrówka dla całej rodzinki.

Królik został tak nazwany przez Krzysia. Oczywiście wszystko za sprawą bajki na punkcie której Krzyś oszalał.

My również składamy w pierwszej kolejności zdrowych wesołych świąt Bożego Narodzenia. Grubego brzucha i płaskiego portfela. Przepraszam, odwrotnie płaskiego brzucha i grubgo portfela.

święta, święta i już po świętach. Zdjęcia są i jak tylko znajdę czas to zrobię małą fotorelację. Radość całej trójki nie do opisania. Ubieranie choinki, strojenie domku i wspólne kolędowanie. Dzielnie nam pomagały dzieciaczki. To się popsuło, tamto rozbiło

Kochana Karolinka rozbroiła mnie szczerością. Tatuś nie śpiewaj, Ja będę piwała. No i piewała, cała trójka piewała :)

Na koniec świąt jedna jakieś choróbsko się do nas przepętało. Trudno się dziwić. Pogoda jest jaka jest.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia. Niestety nie dane mi było posiedzieć i choćby napisać do każdego z was kilka słów. Jak się ma dwie księżniczki w domku i małego księcia to czasem trudno o kilka godzin snu, a i królowa ma swoje oczekiwania :)

Pozdrawiam i ścigamy mocno wszystkich.

Zdrówka, Mirku.

U nas też choróbsko, nie dość że zdominowało całe święta to i nadal się wlecze.

Zostawiam Wam już życzenia na nowy rok - zdrowia przede wszystkim, to oczywiste, i oby był on lepszy i spokojniejszy niż ten rok mijający.

Uściski dla Waszej piątki:*

:) Przepraszam, miało być ściskamy. Właśnie ostatnio coś ciężko mnie się pisze na forum. Literki z opóźnieniem się pokazują. Dziwne to jest, bo nigdzie tak się nie dzieje. Jakby nie było to jednak zdrówko gonić będziemy :)

Dzisiaj i mnie dopadło choróbko. Czuje się jakby mnie Jelcz potrącił. Zapowiada się, ż Nowy Rok przywitamy między lekami a chusteczkami.

Przyłączam się do życzeń gorących i zdrowia wszystkim życzę przede wszystkim, niech wszystkie zarazki idą precz, niech świat znowu będzie radosnym i przyjaznym miejscem!

Ściskamy Was oboje najserdeczniej! :hug:

Dziękuję Anetko za moc życzeń. Całą wielką piątką składamy całej redakcji i wszystkim forumowiczom moc życzeń.

Chyba wszyscy wiedzą czego my rodzice życzylibyśmy sobie w tym Nowym Roku. Dziękujemy wszystkim odwiedzającym wątek księżniczek za doping i motywacje. Już ponad rok wspólnie z wami wszystkimi walczymy o zdrowie naszych córeczek. Były chwile ciężkie i bardzo trudne, gzie czasem brakował na mleko dla dzieci. Uczyliśmy się od wielu z was jak się odnaleźć w takiej sytuacji. Pamiętamy i będziemy pamiętać do końca swojego życia o tym co zrobiliście dla nas i dla naszych dzieci.

Przed nami kolejny ciężki rok. Kolejne badania, codzienna rehabilitacja i poszukiwanie rozwiązań. Bardzo was proszę, nie zapominajcie o nas bo to nam bardzo pomaga.