nita83 05.12.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 ha to Filipel tyle ze ze 3 lata temu, dwa razy nam taki numer odwinął. Raz "w gościach". Tak się zagadaliśmy, że nikt nie zauważył co on pół metra od nas wyczynia. Potem nas wmurowało i nie wiadomo było, z której strony do niego podejść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.12.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 no to już wiem dlaczego on jest tak za Krzysiem, a Krzyś za nim. Pamiętaj jak się kiedys spotkamy to pilnujemy na zmianę. W przeciwnym razie może wybuchnąć rewolucja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.12.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 No ciocia malka już wszystko ze starego blogu usunięte. Choć dryndnij teraz na mój numer żebyśmy i my mieli i twój ha , było sobie wcześniej zapisać zadzwonię, zadzwonię, muszę tylko dobry pretekst mieć a właśnie, ciociu malko to jak z tą Brynicą jest? jesteśmy po tych samych brzegach czy przeciwnych? no , no...hym....no ja po przeciwnej... ale słyszałam,że ładny most nam wybudowali i nawet sam prezydent RP, zasypywał stare granice Kurde, młode mi się przeziębiło....muszę warować przy nim,bo ten typ tak ma,że za albo do jutra mu przejdzie, albo walnie zaraz gorączka 40 st :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 05.12.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Miras chciałeś zdjęcia to proszę - dla dzieciaczków a przy okazji ktoś mnie nauczy jak wklejać duże zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 05.12.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 malka jak trzeba to i wpław przepłyniemy oj niech młode wraca szybko do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.12.2012 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Krokusia wysłalem ci na prv jak wklejać fotki. Jest to dość szybki kurs od mojego góru carvera więc jesli podziękowania to do niego.Nasz kicia jest cały czarny ale on ma zasięg tylko do piwnicy. No chyba że go Krzyś wpuści bo chce go wykąpać. Pozdrawiamy cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.12.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Krokusia -no ba....przepłyniemy a może poczekamy aż zamarznie ? Mój kocur -też czarny, właśnie się uwalił na moich stopach i grzeje lepiej niż kaloryfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 06.12.2012 01:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 To ja już też idę się uwalić Edytce na kolanka. Dzisiaj muszę szybko spac bo się nie wyśpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 06.12.2012 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Cześć Dobrzy Ludzie Widzę, że tu jeszcze przed chwilą Miras buszował, zanim padł. A teraz już jestem ja, bo właśnie wstałem Miras mię od guru nie przezywaj, bo ja ledwo ogarniam... To już tradycyjnie muszę coś wrzucić na świąteczny nastrój. http://i2.fmix.pl/fmi1401/945ab2ea002d042e50c01751 Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.12.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 wow, ślicznie. Teraz to czekamy żeby na święta widoczek z lampkami/bombkami był Też się witam Mikołajkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.12.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Miras, zrobiłam przegląd. Mam dla Was chyba 8 par spodni dresowych, welurowych (w stanie bdb, niektóre jak nowe), chyba 6 par spodni lekkich, cieńszych (na wiosnę/lato), ok.10 bluzek z długim rękawem i prawie drugie tyle z krótkim, z 10 podkoszulek i majteczek (nie wiem, jak zapatrujecie się na kwestie bielizny - więc powiedz, czy mam wysyłać - one (majteczki) są w bardzo dobrym stanie, właściwie nie noszone, bo kupiłam za małe i dziewczyny wyrosły, ze 4 pary rajstopek (wiadomo noszone i na nowe nie wyglądają , ale po domu i pod spodnie mogą być), jest jeszcze piżamka i 2 pary spodni od piżamy. Chyba coś tam jeszcze, ale wszystko mam poskładane na górze, a komp na dole i nie zapamiętałam wszystkiego Rzeczy są raczej ciut większe niż 98, tzn. przeważnie rozmiar 104, 110 (na metkach), coś z 98 też jest, ale wyglądają rozmiarowo podobnie, tak na oko są na ok. 100cm, niektóre odrobinę większe, ale dziewczynki dorosną. Nawet jak teraz będą luźniejsze, to najwyżej rękawki podwiniecie, ale moze się mylę i właśnie wszystko będzie pasować. Acha, mam jeszcze sporo skarpetek. Nie wiem, chcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 06.12.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 carver a nie masz takiej z bombkami? bardzo ładnie tam u ciebie. Kiedy ty robisz takie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 06.12.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 asizo no i mam napisac że nasze dziewczynki to wszystko firmowe prosto z Francji noszą? no tak nie jest i nawet bardzo dobrze bo nie wiadomo co by wtedy z nich wyrosło. Jesli cos teraz będzie za duże to za chwile będzie jak trzeba. Tak jak mówisz zawsze można podwinąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.12.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Miras, to wysyłam wszystko, co mam. Skarpetki też Wam dorzucę Rzeczy są wyprane, ale może trzeba będzie odświeżyć, bo niektóre z rok leżały w kartonach. Prasować już nie będę, bo pewnie okaże się, ze i tak zechcecie przeprać. Wybaczysz? Zaraz zabierzemy się z Hanią (4 latką) za pakowanie, bo chora i w domu siedzi od kilku dni. Jak pojedziemy odebrać Zosię z przedszkola, to od razu będiemy mogły wysłać paczkę. Tylko adres daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 06.12.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Hello wszystkim Fajny czytelny blog powstał O jak u Was zimowo - ja tam zimy nie lubię ale na obrazki - i to takie ładne - popatrzeć mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 06.12.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Kendera ja za toba się stęskniłem. Człowiek tu pisze bloga nowego zakłada, a gdzie wieni czytelnicy. Ostatni raz mi to było. Jestem ciekaw co wam mikołaj dał dzisiaj w prezencie. Ja dostalem np chodnik do odśnieżenia. Zaczyna robić się jak u carvera, no prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 06.12.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 O jak miło wczoraj miałam pracowity dzień - mało pisałam ale czytałam. Czytam na bieżąco Wszystko śledzę. I obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.12.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Miras, rzeczy spakowane. Wyszło tego więcej nawet niż pisałam, bo jeszcze kilka ciuszków udało mi się znaleźć. Mam nadzieję, że się spodobają i przydadzą. Wyślij mi adres na priva, a jeszcze dziś nadam przesyłkę. Tak bardzo się cieszę, ze Wam w jakiś mały sposób pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 06.12.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Nita, Miras Wy lepiej carvera o te bombki i lampki nie pytajcie...przecież dla niego wskoczyć na takie drzewo to pikuś, a jak mu się ten jeden raz noga omsknie to kto nam wklei kolejne zdjęcia? Kto bladym świtem poprawi humor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 06.12.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Witam się uprzejmie, ja też poproszę o adres na priv i koniecznie daj znać , gdy będzie można już przekazać 1% dziewczynkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts