Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ha to Filipel tyle ze ze 3 lata temu, dwa razy nam taki numer odwinął. Raz "w gościach". Tak się zagadaliśmy, że nikt nie zauważył co on pół metra od nas wyczynia. Potem nas wmurowało i nie wiadomo było, z której strony do niego podejść :).

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ciocia malka już wszystko ze starego blogu usunięte.

Choć dryndnij teraz na mój numer żebyśmy i my mieli i twój :bye:

ha , było sobie wcześniej zapisać :lol2:

zadzwonię, zadzwonię, muszę tylko dobry pretekst mieć:)

a właśnie, ciociu malko to jak z tą Brynicą jest? jesteśmy po tych samych brzegach czy przeciwnych? ;)

no , no...hym....no ja po przeciwnej... ale słyszałam,że ładny most nam wybudowali i nawet sam prezydent RP, zasypywał stare granice :)

Kurde, młode mi się przeziębiło....muszę warować przy nim,bo ten typ tak ma,że za albo do jutra mu przejdzie, albo walnie zaraz gorączka 40 st :bash::bash:

Krokusia wysłalem ci na prv jak wklejać fotki. Jest to dość szybki kurs od mojego góru carvera więc jesli podziękowania to do niego.

Nasz kicia jest cały czarny ale on ma zasięg tylko do piwnicy. No chyba że go Krzyś wpuści bo chce go wykąpać.

Pozdrawiamy cieplutko

Cześć Dobrzy Ludzie :)

Widzę, że tu jeszcze przed chwilą Miras buszował, zanim padł. A teraz już jestem ja, bo właśnie wstałem :)

Miras mię od guru nie przezywaj, bo ja ledwo ogarniam...

To już tradycyjnie muszę coś wrzucić na świąteczny nastrój. :)

http://i2.fmix.pl/fmi1401/945ab2ea002d042e50c01751

Miłego dnia :)

Miras, zrobiłam przegląd. Mam dla Was chyba 8 par spodni dresowych, welurowych (w stanie bdb, niektóre jak nowe), chyba 6 par spodni lekkich, cieńszych (na wiosnę/lato), ok.10 bluzek z długim rękawem i prawie drugie tyle z krótkim, z 10 podkoszulek i majteczek (nie wiem, jak zapatrujecie się na kwestie bielizny - więc powiedz, czy mam wysyłać - one (majteczki) są w bardzo dobrym stanie, właściwie nie noszone, bo kupiłam za małe i dziewczyny wyrosły, ze 4 pary rajstopek (wiadomo noszone i na nowe nie wyglądają , ale po domu i pod spodnie mogą być), jest jeszcze piżamka i 2 pary spodni od piżamy. Chyba coś tam jeszcze, ale wszystko mam poskładane na górze, a komp na dole i nie zapamiętałam wszystkiego ;) Rzeczy są raczej ciut większe niż 98, tzn. przeważnie rozmiar 104, 110 (na metkach), coś z 98 też jest, ale wyglądają rozmiarowo podobnie, tak na oko są na ok. 100cm, niektóre odrobinę większe, ale dziewczynki dorosną. Nawet jak teraz będą luźniejsze, to najwyżej rękawki podwiniecie, ale moze się mylę i właśnie wszystko będzie pasować.

Acha, mam jeszcze sporo skarpetek. Nie wiem, chcecie?

asizo no i mam napisac że nasze dziewczynki to wszystko firmowe prosto z Francji noszą? no tak nie jest i nawet bardzo dobrze bo nie wiadomo co by wtedy z nich wyrosło. Jesli cos teraz będzie za duże to za chwile będzie jak trzeba. Tak jak mówisz zawsze można podwinąć.

Miras, to wysyłam wszystko, co mam. Skarpetki też Wam dorzucę :)

Rzeczy są wyprane, ale może trzeba będzie odświeżyć, bo niektóre z rok leżały w kartonach. Prasować już nie będę, bo pewnie okaże się, ze i tak zechcecie przeprać. Wybaczysz? ;)

Zaraz zabierzemy się z Hanią (4 latką) za pakowanie, bo chora i w domu siedzi od kilku dni. Jak pojedziemy odebrać Zosię z przedszkola, to od razu będiemy mogły wysłać paczkę. Tylko adres daj :)

Kendera ja za toba się stęskniłem. Człowiek tu pisze bloga nowego zakłada, a gdzie wieni czytelnicy. Ostatni raz mi to było.

Jestem ciekaw co wam mikołaj dał dzisiaj w prezencie. Ja dostalem np chodnik do odśnieżenia. Zaczyna robić się jak u carvera, no prawie.

Miras, rzeczy spakowane. Wyszło tego więcej nawet niż pisałam, bo jeszcze kilka ciuszków udało mi się znaleźć. Mam nadzieję, że się spodobają i przydadzą.

Wyślij mi adres na priva, a jeszcze dziś nadam przesyłkę.

Tak bardzo się cieszę, ze Wam w jakiś mały sposób pomogę :)