Miras12 29.10.2014 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia i tak jak mówiłaś Anetko. Wszystko na spokojnie. To co się teraz dzieje wokół dziewczynek rodzi w nas rodzicach mieszane uczucia, ale lepiej jest wiedzieć co i jak. Tak jak nie raz już pisaliście, medycyna idzie do przodu. Czy się boję? Jak diabli. Jeszcze nigdy się tak nie bałem. dlaczego się boję? Bo może być tak że na nic nie będę miał wpływu i nic nie będę mógł z tym zrobić, a człowiek tak chciałby pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Mirku, zarówno genetyka, jak i to wcześniejsze MPD okresla jedynie kierunek. A wpływ masz zawsze. To nie jest tak, ze nic sie nie da zrobić. Zawsze się da, zawsze z każdej sytuacji można wycisnąć maksimum lub poprzestać na minimum. A życie mnie nauczyło, ze to maksimum często jest wbrew nauce powyżej przewidywań. Bo często nawet go nie umiemy określić, dopiero robią to nasi pacjenci i pokazują, ze można więcej i więcej. Nie bój się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Boisz się... - bo nie wiesz....Dacie radę....Czasami za dużo wiedzy przeszkadza....Nie bój się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Ewa ma rację - ZAWSZE możesz dziewczynkom pomóc, więc o to się nie bój. Trzeba będzie tylko określić, w jaki sposób im pomóc. A o resztę już zadbacie, wiem to na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 30.10.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Jesteście niesamowicie silni! Dacie radę! Mocno w to wierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.10.2014 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Pewnie każdy z was ma po trochę racji, ale ja już tak mam, że się martwię. Żeby nie było, że tylko stękam pokaże wam jakie skarpeciory dostały nasze córeczki na zimie. http://i3.fmix.pl/fmi1472/7bd0892900024a535452a955/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1586/bed6ea0f0021c7285452a95b/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi655/af12c4fa001e7d595452a961/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1231/d8f20380002ced175452a967/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1142/e9b47edc0003bd965452a96c/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi37/2d9f02cb001640795452a971/zdjecie.jpg Teraz trzeba jeszcze dla Krzysia, bo strasznie zazdrosny ostatnio się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 31.10.2014 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Slodka ta nasza trojka. Skarpeciory piekne, dosc ze ogrzeja stopeczki to jeszcze moga byc przydatne na swiateczne prezenty.Usciski dla Was sle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 31.10.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 słodziaki do schrupania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 12.11.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Dzieciaczki-słodziaczki tylko do schrupania Nowiny, nowiny z tą Arabią! Teraz to już może być tylko lepiej! Całusy dla całej Trójeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 27.11.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 uff witam wszystkich bo dłuższej nieobecności, ale zwyczajnie na trochę straciliśmy internet. Niestety nie ma jeszcze żadnych wieści w sprawie badań genetycznych. Czy jest coś lepiej z dziewczynkami? Niestety nie.W ostatnim czasie zauważyliśmy, że u Karolinki występuje regres. Powoli traci to co udało się jej uzyskać. Wcześniej Karolinka potrafiła sama stanąć przy mebelkach i choć na chwilę stać z wyprostowanymi nóżkami w kolankach. Teraz zdarza jej się że próbuje i nie wychodzi. Biedulka strasznie to przeżywa. My zaś nie wiemy co jej mamy mówić i jak ją zachęcić. Konsultowaliśmy to z fizjoterapeutą i neurologiem i wszyscy zgodnie przyznaliśmy, że coś się dzieje nie dobrego, ale każdy bał się głośno o tym powiedzieć. Będziemy czekać na wyniki i dalej ćwiczyć. U Juleczki nie zauważyliśmy takich zmian, ale też trzeba zaznaczyć, że Julusi nie udało się osiągnąć tego co karolince. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 27.11.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Mirku, nie jest to pocieszajacy wpis, ale ja mam ciagle nadzieje ze bedzie dobrze. Jestem calym serduchem z Wami:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Kciuki mogę tylko trzymać, żeby się nie cofało, żeby lepiej było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 29.11.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Się witam Miras masz wiadomość, a dalej nie czytaj Widzę palącą potrzebę skrzyknięcia i zrobienia czegoś dobrego przed świętami. Tak normalnie, jak tylko my potrafimy. Fanty już szykuję, trzeba tylko głównego prowadzącego całe zamieszanie z odpowiednimi uprawnieniami. Do roboty Grupo Wsparcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Żelka już nie zagląda na forum, a to Ona bardzo często była duchem sprawczym takich akcji. Ja tylko kupowałam, więc nie za bardzo umiem pomóc. Jeśli jednak aukcja dla dziewczynek Mirasa dojdzie do skutku - jak zwykle na fanty zaczaję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 30.11.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Sprawa fundacji jak widzę skutecznie zdewastowała grupę ludzi, którzy robili wiele dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Fundacja niewinna - w czym innym rzecz była, niestety...Nie wiem, czy ktoś się odważy w tym roku po ubiegłorocznych atakach.Ja niestety nie mam takiego hartu ducha, nie chcę być obiektem różnych paskudnych działań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.11.2014 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Miras, odezwij się w sprawie w/w. Co aktualnie potrzeba dziewczynkom, z czym się zmagacie, czy potrzebna pomoc, jeśli tak - to jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 01.12.2014 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Z tego co widzę, jedynym sposobem na udzielenie pomocy jest bezpośrednie wsparcie. Niestety przyniesie to nikłe efekty. Czas szukać innego miejsca na tego typu akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 To chybanie chodzi o sprawę fundacji... Tak myślę... Jestem za pomocą dla Dziewczynek. Powinien być postawiony jasny cel na co są potrzebne środki, w jakiej wysokości . Taka aukcja zawsze musi być jak "kryształ". Rodzice powinni wskazać co jest potrzebne. Kilka osób różnych, powinno zwrócić się do FM i do moderatorów.. nie mam pojęcia jak to się załatwia... ale kiedyś z tego co wiem, pytano Forumowiczów o zdanie... później o to zdanie nie zapytano.. przynajmniej ja nie kojarzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 03.12.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Miras w ostatnim czasie jest dość mocno zajęty. Na razie pożaru nie ma, ale z pewnością wszelkie wsparcie by się przydało. W ciągu kilku dni ogarniemy temat ewentualnych potrzeb. Nie powinniśmy zapominać o rzeczy równie ważnej jak pomoc materialna. Dobre słowo to również wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts