Miras12 31.01.2015 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 No i zasmarkaliśmy się całą rodzinką. Pogoda jest jaka jest. Trudno się dziwić. Wszelakie paskudztwa łażą i dopadają człowieka. Tylko proszę sobie nie dopowiadać, że chodziło mi z tymi paskudztwem o teściową. Mamusia jest kochana i koniec. No przynajmniej tak mówi moja małżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.02.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Zdrowiejcie! A żona i teściowa,zawsze mają rację Sam Ci się nos oczyści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 01.02.2015 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 To, że tak ważne persony zawsze mają racje nie trzeba mi powtarzać. Każdy rozsądny facet wie, że tak jest i tak być musi Niestety po Gajosie nie poprawiło się Choć dowcip stary jak świat to nadal aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 02.02.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Mirku dużo zdrówka Wam życzę Nie jestem uzdolniona w zakresie robótek ręcznych ale wczoraj zrobiłam taki drobiazg na licytację zdjęcie postaram się wrzucić wieczorkiem i ocenicie czy w ogóle się nadaje cisza taka - wszyscy dziargają, malują itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.02.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Miras,nie usmarkałes Się choćby raz?Ok,teraz Się uśmiechnij:beztalencie robię ...bombki:),kordonklowe:)Wstawie(jeśli mi np DPSia pomoze,ja nie wkleję zdjęcia). Kolorowe jarmarki:)Mąz patrzy,że ledwo rozebrałam choinkę a zaczęłam robić bombki:)Waryjot ze mnie?To co?A kto mi zabroni je sobie kupić,jeśli nie będzie chętnych.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.02.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 wysłałam zapytanie do redakcji ale cisza. Jak się cisza będzie przedłużać, to wyślę znak zapytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 02.02.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Prababka, ja juz ustawiam sie do kolejki chetnych na Twoje bombki. Czekam na start aukcji, moze ktos wie kiedy zaczynamy? Pozdrawiam forumowiczki i cala rodzinke Miraskow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 02.02.2015 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Jest tak jak napisała Ewa. Musimy cierpliwie czekać.U nas ciężki tydzień i duuużo do zrobienia. Pozdrawiamy wszystkich ciężko pracujących przy fantach jak i również tych czekających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 02.02.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 wysłałam zapytanie do redakcji ale cisza. Jak się cisza będzie przedłużać, to wyślę znak zapytania EZS, dziekuje za informacje, mam nadzieje ze redakcja szybciutko pozwoli nam na aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Prababko - wiesz, że natentychmiast i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 03.02.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Cześć Recykling artystyczny... http://i1.fmix.pl/fmi2959/64db22930016493654cb2b3c http://i1.fmix.pl/fmi1104/3eed80b4000960a954cb2af0 ... i pytanie, czy robić więcej, bo starych desek z szopy mam całą stertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.02.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Carver, ładne to ale ty lepiej maluj, bo ja mam chęć na obraz od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.02.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Miras-niech pomyślnie przebiegnie tydzień i badania!EZS.pisz,bo tu już atmosfera gorąca:)Fanty rozbierane są w ślepo:)Dobrych srec tu dużo:)Dzięki DPS-iu i Dusiek:)EZS-prababka musi przecież dożyć jakoś do końca licytacj,a ta jeszcze nie ruszyła.pisz gdzie trzeba,dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 03.02.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Ja nie umiem malować, wszystko wrzucam na ksero... Takie czasy To co ewentualnie miałbym ustawić w menu kserokopiarki? Aktualnie mam sporo obrazków z cyklu "Szturm na Pałac Zimowy w śnieżnej zadymce" (kabaret OTTO, przyp. tłum.) Znaczy się białe płótno Tak serio, to nie wiem czy jeszcze umiem wykrzesać z siebie jakieś pokłady cierpliwości do farby i płótna. Nie pamiętam, kiedy coś ostatnio malowałem, a to znaczy, że było to już dosyć dawno... Ostatnio w scenografiach siedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.02.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 No to czekamy co Redakcja odpisze.., ale na wszelki wypadek... craver koniecznie robić więcej!!! (przepiękny świecznik!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.02.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Ja nie umiem malować, wszystko wrzucam na ksero... Takie czasy To co ewentualnie miałbym ustawić w menu kserokopiarki? Aktualnie mam sporo obrazków z cyklu "Szturm na Pałac Zimowy w śnieżnej zadymce" (kabaret OTTO, przyp. tłum.) Znaczy się białe płótno Tak serio, to nie wiem czy jeszcze umiem wykrzesać z siebie jakieś pokłady cierpliwości do farby i płótna. Nie pamiętam, kiedy coś ostatnio malowałem, a to znaczy, że było to już dosyć dawno... Ostatnio w scenografiach siedziałem no widzisz, a ja pamiętam twoje obrazy. wtedy się nie załapałam więc teraz mam nadzieję. Raczej się pośpiesz, bo olej długo schnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.02.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Carver ja też pamiętam i dawno to to nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 03.02.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Też czekam na fanty !! I do Szanownej Redakcji prośba o pozytywną i szybką decyzję - zgodę na aukcję dla Księżniczek ! Carwer - świecznik super ! A Twoje obrazy mam też w pamięci ! Krajobrazy ołówkiem były świetne , i czekam bardzo na kolejne ! Pozdrowienia dla Mirasa i Rodziny oraz dla Oczekujących ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.02.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 a Ołówkiem na czym malował ? na papierze? bo tego nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 03.02.2015 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Kendra!Pamiętam świetne pejżaże leśne, chyba były rysowaneołówkiem na papierze !? Carver wykonuje tyle pięknych artystycznych dzieł,że tylko zazdrościć !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts