carver 03.02.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Dzięki za miłe słowa, ale poziom cukru mi wzrasta Kseruję w różnych technikach, kwestia ustawienia narzędzi roboczych. Nie wiem czy zdążę coś wytworzyć w dużej ilości. Niestety z czasem jest kiepsko. Postaram się jednak coś wkleić na aukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.02.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Filcowy pokrowiec (np.) na telefon. Niestety zdjecia nei oddają kolorystyki - to są ładne intensywne kolory - róż i zieleń delikatnie neonowe, fiolet w odcieniu fiołkowym a na zdjęciu jakiś granat wyszedł. zielony napis jest zdobiony brokatem - na zdjęciu lipnie to wyszło ale na żywo jest lepiej niestety są drobne niedoskonałości bo to ręcznie szyte i przez amatora ale może się spodoba mieści się taki duży telefon ten iphone czy jakoś tak nadaje się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 03.02.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Kendra ! Właśnie wykonanie ręcznie to ma to "coś" ! Jest niepowtarzalne i nie do powtórzenie ! Mamy coraz więcej fantów , super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.02.2015 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Wujcio carver nie wymigasz się. Może chociaż dla poprawy ducha wklej jakieś swoje prace. Pozwól nam zrobić trochę och i ach Z nowych wieści jest tak. Dzieciaczki prawie zdrowiutkie, choć czasem przy kichnięciu pojawia się gil do samego pasa. Natomiast Ja prawie zaniemówiłem. Dopadła mnie taka chrypka, że hohoho i choć gardło nie boli, mój glos brzmi co najmniej ciekawie. Prawie jak głos filmowego Balcerka z Anternatywy 4. Proszę mi podać przepis na odzyskanie głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 03.02.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Woda + sól, płukanie. powtórz, powtórz, powtórz. Wóda, szklana, wypić, spać. Sorki, ale innych pomysłów brak... Fotki wkleję rankiem. Wybacz Miras dziś już padam. Masz rację trzeba podkręcić, żeby zadziałało... Woda, sól, wóda, szklana... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.02.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Z receptą się zgadzam. Dodam jeszcze oliwę z oliwek psikaną do gardła. Można użyć pojemnika do oliwienia sałaty reszta jest na receptę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.02.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Kendra pokrowce jedyne w swoim rodzaju i co najważniejsze ręcznie zrobione i nie do kupienia w żadnym sklepie. craver wklej coś z swoich prac, nie wszyscy widzieli, a sądząc po świeczniku będą piękne. Miras, na ból gardła znam szklankę letniej wody z łyżeczką sody i tym płukać, ale na chrypkę to raczej coś innego. Może EZS doradzi, to będzie najpewniej. Zaglądam co jakiś czas w oczekiwaniu na dobre wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.02.2015 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Powiem tak, z aukcją jest dobrze. Ba, jest bardzo dobrze, bo i szanowna redakcja ma swoje pomysły. Dziś nie całkiem przypadkiem (dziękuję Krysiu) udało mnie się porozmawiać z Panem Andrzejem. Musimy jeszcze troszkę uzbroić się w cierpliwość. Ze swojej strony proszę wszystkich o prezentowanie swoich dzieł, dzielenie się pomysłami, wrażeniami itd. Być może dzięki przygotowaniom do aukcji, ktoś odkryje w sobie jakiś talent. Ja na przykład ciągle myślę o robieniu na drutach. Nie pytajcie mnie dlaczego i co chcę robić na drutach. Facet jestem i nie znam na to odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2015 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 No i gdzie ta aukcja, bo nie widzę przyklejonej na górze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 03.02.2015 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Powiem tak, z aukcją jest dobrze. Ba, jest bardzo dobrze, bo i szanowna redakcja ma swoje pomysły. Dziś nie całkiem przypadkiem (dziękuję Krysiu) udało mnie się porozmawiać z Panem Andrzejem. Musimy jeszcze troszkę uzbroić się w cierpliwość. Ze swojej strony proszę wszystkich o prezentowanie swoich dzieł, dzielenie się pomysłami, wrażeniami itd. Być może dzięki przygotowaniom do aukcji, ktoś odkryje w sobie jakiś talent. Ja na przykład ciągle myślę o robieniu na drutach. Nie pytajcie mnie dlaczego i co chcę robić na drutach. Facet jestem i nie znam na to odpowiedzi. Haha, pewnie chcesz skarpety zrobic? co by stopy ogrzac i chrypki znowu nie dostac:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 04.02.2015 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Karolinko i Juleczko idzie do Was misio, idzie lalka, malpka, piesek no i chomik idzie. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi zyczeniami, bo to dzien radosny wielce...... macie juz o roczek wiecej. STO LAT !!! Sloneczka nasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.02.2015 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Drodzy Forumowicze,sprawa dotarła do redakcji. Prosimy, przygotowujcie się do wielkiej aukcji, którą ogłosimy wkrótce. Nasze małe piękne róże powinny dostać pomoc także z forum. Aukcję planujemy zacząć w drugiej połowie lutego. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 04.02.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Po pierwsze - najważniejsze - STO LAT STO LAT DZIEWCZYNKI!!!!!! Dużo dużo dużo zdrówka! Życzę Wam z całego serca żebyście mogły tańczyć! Jak najszybciej :*:* Po drugie - dziękuję Redakcji! Cieszy mnie odpowiedź od Państwa - szykujmy się zatem!! I po trzecie dziękuję za brak krytyki I szykujmy ogrom pięknych fantów albo smacznych fantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Dziękujemy Redakcji za poparcie! To taka urodzinowa aukcja będzie! No to, jeszcze troszkę, odliczamy już dni...Wszystkiego dobrego Dziewczynki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 04.02.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Dla Dziewczynek 100 lat Życia w Zdrowiu !! Redakcjo Wielkie dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.02.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 czyli rozumiem, że nie muszę czekać na odpowiedź, bo odpowiedź jest.Bałam się, że mój priv nie dotarł do redakcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 04.02.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Dziękuję Ewciu że napisałaś do Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Dziewczynkom uściski, całuski i życzenia zdrowia i uśmiechu na najbliższe 100 lat Redakcji podziękowania za kolejną szansę na to, by obronić tezę, że świat nie jest taki zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.02.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Znacie? Za Gazetą Wyborczą: "Dawno, dawno temu pewien chłopiec przyszedł do dziadka, by poskarżyć się na przyjaciela, który wystrychnął go na dudka. Chłopiec był zły i rozżalony. Dziadek, stary Indianin Cherokee, przygarnął wnuka i opowiedział mu następującą historyjkę: - Czasami czujemy ogromną nienawiść do tych, którzy bez żenady biorą od nas i ani przez chwilę nie zastanowią się nad tym, co robią. Ale nasza nienawiść nie szkodzi innym, ona tylko wciąga nas samych w dół. To tak, jakbyś wypił truciznę i pragnął, by ktoś inny, twój wróg, umarł. Wszyscy borykamy się z takimi uczuciami. Wyobraź sobie, że żyją w nas dwa wilki: biały, który jest dobry, nie szkodzi nikomu, żyje w zgodzie ze wszystkimi dookoła i nie obraża się na każdym kroku. Jest radosny, spokojny, pokorny, szczodry, życzliwy, serdeczny, pełen nadziei, dobroci, współczucia, prawdy i wiary. A ten drugi , czarny wilk O rety! Najmniejszy drobiazg powoduje, że zaczyna się wściekać! Cały czas walczy ze wszystkim i wszystkimi. Jest pełen złości, zawiści, zazdrości, fałszywej dumy, kłamstwa, wyższości, chciwości, pychy. Często użala się nad samym sobą, jest smutny, ma też żal do innych, męczy go poczucie winy i krzywdy. Naprawdę trudno żyć z tymi dwoma wilkami w środku, zwłaszcza że każdy z nich chce dominować. Chłopiec spojrzał uważnie w oczy dziadka i zapytał: - A który wilk wygrywa? Stary Indianin odparł: - Ten, którego karmisz". Kochani, karmimy białe wilki i pomagamy naszym małym Różyczkom. Będą zdrowie i silne - my im w tym także pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2015 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts