Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć :)

Czasu mam nie wiele, ale lawenda obrodziła już w lutym...

http://i2.fmix.pl/fmi952/a5a24f5c0006000854e22984

Jeszcze mokre, ale cieszę się, że zdążyłem przed aukcją. Fotka marnie oddaje kolorystykę i fakturę.

No to zmykam.

Edycja

W świetle dziennym...

http://i2.fmix.pl/fmi820/040df99200021c3a54e2f1ba

Edytowane przez carver

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trochę te aukcje nas pochłonęły. Niestety ale nie znamy jeszcze wyników sobotniej loterii. W piątek odwiedził nas Pan, który przywiózł nam wózek. Co prawda tylko do przymiarki, ale też chcieliśmy zobaczyć jak reagują dziewczynki. Po małych negocjacjach wózek został u nas na tydzień. Byliśmy w sklepie i tam dopiero dziewczyny dały popis. Julusia zachowywała się jakby jeździła takim wózkiem co najmniej rok.

http://i1.fmix.pl/fmi561/eff612460007af1754e06e5c/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi2099/a4f519eb0022767454e06ec6/zdjecie.jpg

A jutro relacja ze sklepu

Musimy jeszcze troszkę cierpliwie poczekać. Redakcja ma wszystko pod kontrolą.

A u nas no cóż. Nadal nie wiemy jak poszła loteria na balu walentynkowym. Musze cierpliwie poczekać, choć fajnie byłoby już co nieco wiedzieć.

Dzieciaczki trochę nam chorują. Jak to zwykle bywa przy takie pogodzie. No i najważniejsze. Udało się załatwić przyjęcie dziewczynek do normalnego przedszkola. Jesteśmy po rozmowach z Panią dyrektor :) Teraz pozostaje załatwiać papiery i inne formalności.

Przedszkole to najważniejsza edukacja... Nikt tego nie wie, więc to informacja wyłącznie dla specjalistów :) Na nic szkoły i studia, jeśli nie było się przedszkolakiem. Wiem coś o tym, bo z najlepsiejszymi przedszkolakami pod słońcem zdarzało mi się prowadzić zajęcia. Po gimnazjalistach to przedszkolaki są najbardziej super ;)

Po za tym dalej maluję, co nie jest zwyczajne i nie zdarza się co dzień, ale o tym cisza... żeby nie zapeszyć.

Ludziska ruszcie się z pisaniem. Znowu mam się wydurniać z flaszkami i glockiem? ;)

Carver ! malunki - to proszę pokazuj !:) Oglądając je , nabieramy

ochoty na ich zakup !

Baardzo do mnie "przemawia" Twój marynistyczny obraz !

To tak jakby Wasza Załoga - pływała po bezkresnych wodach !:)

A dzieciaki , to tak jak napisałeś - własnie przedszkolaki - są

wspaniałe - jeszcze nie "przesiąknięte" - naszymi - dorosłych

zasadami - przekonaniami !

Mirku ! Napisz - polepszyło się zdrowie Rodziny !

Aukcje udane ?!

Dzieciaczki już znaczenie lepiej. Jeśli jutro pogoda dopisze to zrobimy sobie spacerek.

Z aukcji udało się uzbierać na jeden wózek. Nie sądziłem, że się uda :)

Z innych ważnych spraw to zbliża się termin wizyty u Pana profesora Jóźwiaka. Tym razem my rodzice mamy do niego dużo pytań.

Carver bardzo proszę o zaprezentowanie swoich dzieł. Podgrzeje to troszkę atmosferę i pobudzi wyobraźnię.

Tak wiosennie się robi:) Dobre wieści, pogoda dopisuje. Z optymizmem patrzę na naszą aukcję. Trochę broni, głupotek, przydałoby się dla podgrzania atmosfery;) Tyle, że u mnie to na razie atmosferę podgrzewa palące się chyba ciasto w piekarniku:D Słonecznej niedzieli!