dusiek 02.03.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Niestety nic nie wiem na temat aukcji. Miało coś się ruszyć pod koniec lutego, ale dlaczego nie wyszło, nie wiem. Jedyne co wiem, to że gil mi z nosa zwisa. Żonka troszkę bardziej chora. Natomiast dzieciaczki w świetnych nastrojach. Kochani, wracajcie do zdrowia. Mysle ze trzeba się przypomnieć milemu panu z redakcji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 02.03.2015 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Również życzę dużo zdrówka!! A ja w kwestii kartek postaram się jeszcze coś ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.03.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 No nic, czekamy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 02.03.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Po połowie lutego, koniec lutego... Początek marca, do środka marca jeszcze troszkę, potem jest połowa marca, połowa i troszkę, może koniec marca... i święta Więcej wiary i optymizmu ludziska. Taż zaczęliśmy nie dawno bo w grudniu, na początku... ku...wa. Sorki ale ma kultura słowa wymięka. Jedyny plus, to coraz więcej łobrazków, mam czas, to maluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 02.03.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Taaak ........... no ..... kultura i jeszcze rzetelność i jeszcze z powagą traktowanie bliźniego I jeszcze karmienie "Białego Wilka" Carver ! Cudnie ,że przybywa obrazów na aukcję !! Więc Czekamyyyy !:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 02.03.2015 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 No i co mam napisać. Wujcio carver masz 100% racji, ale maluj. Nie przestawaj i maluj dalej Może twoim śladem pójdzie redakcja i też coś zmaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 03.03.2015 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Zmaluje tyle, że sobie utajnimy aukcję i będzie po reklamie... W trzy minuty zakładam forum tylko dla takiej aukcji. Cicho, spokojnie i nie trzeba czekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.03.2015 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 kusisz kusisz :D No to może rzeczywiście powrzucamy jeszcze gadżety na święta wielkanocne - jajka, zajączki Szanowna Redakcjo!! Dla dziewczynek ważny jest każdy dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Niestety, melduję, że moje dziecię dziś wstało z temperaturą. Zobaczymy jak dalej będzie i co nam się szykuje, ale muszę do Was napisać, że jeśli pójdzie źle, bo Stefek często ciężko przechodzi infekcję, to nie będę w stanie pomagać w prowadzeniu aukcji (jeśli ruszy na dniach), bo prowadzenie jednak wymaga dużo czasu, a tego mi w razie 24h dyżuru pielęgniarsko matczynego przy Stefku, będzie brakowało... Trzymajcie, proszę kciuki, aby to było coś z tych lżejszych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 03.03.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Żelko ! Trzymam mocno kciuki ! Stefka omija przeziębienie szerokim łukiem :stirthepot: A dobre fluidy wspierają w dobrym zdrowiu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 03.03.2015 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Miejmy nadzieje ze cos ruszy, moze Dzien Kobiet bylby dobrym startem na aukcje? przecie mamy dwie kobietki, ktorym chcemy pomoc:) Zycze zdrowka dla Was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 U nas gardło, słabo z jedzeniem i piciem, ale nie jest tak źle jak było rano, troszkę życia nabrał i już nie leży, więc mam nadzieję, że jakby co to przydam się i tutaj, bo, że aukcja będzie to jest powiedziane, a jak powiedziane to i pewne. Jeno niech już ruszy bo ja pisanki mam, a po świętach kto pisanki będzie chciał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 03.03.2015 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Żelko ! Na dobre zdrowie Stefka - :stirthepot: A także na szybką - a właściwie - to na rozpoczęcie Aukcji dla Księżniczek ! :stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2015 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Jakkolwiek będzie, ja już serwetę zrobiłam i zdjęcia na blogu powiesiłam. Gotowam ze wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.03.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Kochani, zaczynamy 8 marca I prosimy o zgłoszenie się do komitetu organizacyjnego. Bardzo to ważne, by taka grupka była. Edytowane 4 Marca 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.03.2015 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 To ja włóczę się po lekarzach, a tu takie dobre wieści. Bardzo proszę o pomoc i wsparcie wszystkich chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 My też po przejściach, izba przyjęć zaliczona, ale jesteśmy w domu i dziś tem wreszcie spadła, bo było 40 stopni a jak spadało to na 39. Mamy grypę i zapalenie oskrzeli... Z racji tego, że padam ze zmęczenia i nie wiem co jeszcze przed nami... zgłaszam się do pomocy w prowadzeniu aukcji, ale mam wielką nadzieje, że nie będę musiała, że tak się wyrażę, grać główne skrzypce, bo po prostu nie mam teraz (dopóki Stef nie stanie mocniej na nogi) tyle czasu na to. Zachęcam Was którzy jeszcze nigdy nie pomagaliście w prowadzeniu aukcji, by się za to zabrać, bo to na prawdę nie wymaga żadnej wiedzy. Po prostu dostaniecie możliwość edytowania postów, czyli w już przygotowanych przez Redakcję wątkach, będziecie mogli robić poprawki, wpisywać kto i ile oferuje za konkretną rzecz i doliczać sumę do całości. potem w wątku gdzie Forumowicze licytują dziękować za licytowanie, podgrzewać atmosferę i itp. Tylko czasu trzeba mieć, reszta jest do zrobienia, nie trzeba się bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 05.03.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Super super!! będzie licytacja!! Szykować fantyyyyyyyyyyy Chętnie pomogę, również na tyle na ile będę miała czas ( między pracą1 a pracą2 a pracą3 a budową ) Im więcej nas będzie tym sprawniej to pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 05.03.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Wspaniale - termin aukcji jest ! Oby zgłosiła się Silna Grupa Wsparcia dla aukcji Księżniczek! U mnie niestety też zaliczanie kolejnych lekarzy ! I nie mogę czynnie pomagać przy pracach w licytacji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 05.03.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 I ja też chętnie pomoge,tylko czy dam radę ? Tego nie wiem, ale postaram się jak najlepiej potrafie. Pozdrawiam i baaardzo zachęcam do aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts