Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pół nocy po drzewach łażę, delikatnie, na paluszkach, żeby śniegu nie obsypać. Bombki wieszam, granaty jakieś... :D No dobra Paintem zrobiłem, bo w pracy to jedyny dostępny program graficzny, cóż poradzić. Mam nadzieję, że choć troszkę świąteczną choinkę przypomina :rolleyes:

Poli masz rację jak prosić o coś, to z grubej rury. Ja proszę o budynek gospodarczy :D

To ja Św. Mikołaja poproszę o działkę w ustronnym miejscu, gdzie sarny i dziki pod płot będę przychodzić a wiosną ptaszki wrzeszczeć w gałęziach drzew. Na tej działce poproszę mały, biały domek, z czerwonym dachem i oknami ze szprosami, otoczony morzem róż. W tym małym domku proszę o duży salon z kominkiem, w którym w zimowe wieczory trzeszczeć będzie wesoło ogień a przy kominku wylegiwać się będą leniwie 3 koty i 2 psy słusznej postury.

Chyba nie proszę o zbyt wiele? :p ;)

To ja Św. Mikołaja poproszę o działkę w ustronnym miejscu, gdzie sarny i dziki pod płot będę przychodzić a wiosną ptaszki wrzeszczeć w gałęziach drzew. Na tej działce poproszę mały, biały domek, z czerwonym dachem i oknami ze szprosami, otoczony morzem róż. W tym małym domku proszę o duży salon z kominkiem, w którym w zimowe wieczory trzeszczeć będzie wesoło ogień a przy kominku wylegiwać się będą leniwie 3 koty i 2 psy słusznej postury.

U mnie dach brązowy i dwa koty, no i jeden pies korniszonowatej postury, poza tym wszystko się zgadza :D

:jawdrop:

Ale że co - że to Ty malowałeś??? :o

Bo dokładność owszem, fotograficzna, ale to nie jest fotografia...

Jeśli Ty malowałeś, to przepięknie to robisz, mam nadzieję, że z tego żyjesz, bo powinieneś! :yes:

Pięknie! :D

jestem jestem, jakie ciepłe nóżki, zona do roboty mnie goni, a co ma racje. Jak się czlowiek napracuje to mu głupoty nie w głowie. No i brzuch nie rośnie.

No dobra mała awaria internetu była i wiecie co cały dzionek brakował nam was. Krzyś się pytal dlaczego dzisiaj nie piszemy do ciosi Klysi. No i był dzionek tatusia z dziećmi, oglądaliśmy bajki i ukladali puzle.

Wujek carver jest ulubieńcem Karolinki bo wczoraj dorwała się do mąki i trochę sypneła sobie na głowę. Resztę udało się uratować, ale Karolcia wyglądała bosko.

Muszę się wam pochwalić, przyszla do nas paczka z ubrankami od cioci Uli forumowe tabalugi, ciouszki są bardzo ładne i wcale nie zniczone. Naprawdę jesteśmy ci wdzięczni. Jak będziemy dzieciaczki ubierać to zrobie im sesje zdjęciową. Jest też załaczona kartka świąteczna, dziękujemy za życzenia i słowa otuchy.

Wujek carver jesteś prawdziwym artystom. Nie dość że potrafisz chwycić i utrwalić piękno natury, to jeszcze masz niezły talent w rękach. No i skromny człowiek jesteś.

No i oczywiście zaczeło się, Krzyś znowu przeziębony, a to znaczy że zaraz reszta z zazdrości też będzie chora, Kocham nasze dzieciaczki.

ja chceem tylko przyspieszyć gassss,ale Świety pewnie brzydzi się korupcjomm :p

Nie uwierzycie co się stało :o właśnie dzwonią do mnie gazownicy że są na działce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dał im w łapę,oooooooo :o

Miras!!!!!!!!!!!życzenia do Świętego w Twoim wątku naprawdę się urzeczywistniają!!!!!!!! dziękuję :lol2:

cudownie,cudownie,cudownie!!!!!!magiczne miejsce tu jest :wiggle:

To jak Święty u mnie skończy,to szykujcie się ludzie,że do Was zaraz przyjdzie :hug: