Kendra 06.03.2015 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Super Oby więcej chętnych !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.03.2015 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Kendra, dusiek, super, że będziecie. U nas pierwsza noc bez temperatury, oby tak dalej. Mnie zaczyna telepać, ale ja sobie dam rady. No to, do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 06.03.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Żelko dużo zdrówka Wam życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Żelciu zdrówka dla Was.. Winko czeka na aukcje i osobę chętną na trunek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 07.03.2015 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Bardzo proszę o zgłaszanie się osób do przeprowadzenia akcji na rzecz naszych księżniczek. Jednocześnie dziękuję tym wszystkim, którzy już się zdecydowali. Nasza radość z powodu aukcji na forum jest nie do opisania. Jest to szansa dla naszych córeczek na lepsze życie. Mocno wierzę, że w niedalekiej przyszłości nasze córeczki przybiegną do każdego was i radośnie krzykną DZIĘKUJEMY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Miras, damy rady z tym prowadzeniem, nie martw się. U nas padł mąż. Wczoraj cały dzień z temperaturą, ale już nie tak wysoką jak miał Stefek, cały dzień wczoraj tylko leżał i spał. Ja się jakoś dziwnie trzymam, temperatury wcale nie miałam, tylko okropny lejący katar (Stefek i mąż bez kataru, to dziwne bo niby mamy to samo a każdy inaczej przechodzi)) i męczący suchy kaszel, czasami przechodzący w mokry. Dziś rano nawet okurzałam i zmywałam podłogę, bo jak do kuchni wchodziłam, to jak do lasu, chrupało pod nogami. Stefek lepiej, już je i pije i nie trzeba przy nim stale siedzieć i go obserwować, ale tem nadal się utrzymuje, dziś rano o 6 miał 38,6, ale lekarz ostrzegał, że do pięciu dni może tak być. Dziękuję wszystkim za życzenia zdrowia i bierzmy się od dzisiaj do roboty... Jeno niech Władza wstanie.., by nam wątki porobić..., bo jak na razie nic nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.03.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Żelko,zdrowia dla całej rodziny!Widzę,że Ty tak chorujesz jak i ja:)Kobiety nie biorą zwolnień? Już start??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 08.03.2015 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Drogie Panie Miłości po kres i radości do łez, Promyków słońca i bukietów róż bez końca, Mnóstwo wrażeń i spełnienia marzeń, Wiele szczęścia i trafnych decyzji podjęcia, A w portfelu i na koncie ? Same miliony lub chociaż tysiące Tego wszystkiego życzą Mirek i synuś Krzyś oraz cała gromada facetów, którzy się wstydzą lub zapomnieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Dzięki Parbabko, dla Ciebie też dużo zdrówka.., Mirek, dzięki. No, gdzie ta aukcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 08.03.2015 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Przepraszam Żelko. Dużo zdrówka i jeszcze trochę i ciut więcej, no tak z 15 kilo. Wracajcie szybciutko do zdrowia bo za oknem wiosna. No przynajmniej u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 08.03.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Pewnie Redakcja wie, ze sie nam kobietki pochorowaly i "odroczyla" akcje do jutra;) Duzo zdrowia Wam zycze, Zelko zdrowiej i twoje chlopaki tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Może wieczorem ruszy, pewnie Władze czekają na frekwencję..., oby tylko nie chorowali, bo to jakieś paskudztwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.03.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 (edytowane) Miras spoko , zgłaszam gotowość do pomocy przy licytacji Edytowane 8 Marca 2015 przez EDZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.03.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 gotowa! jutro od 6:00 mogę czuwać tylko na piątek odpadam bo cały dzień jestem w trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 08.03.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Jak mogę pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.03.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 -Możesz zorganizować jeszcze jakieś fanty, -Możesz licytować fanty, -Możesz dudnić gdzie się da żeby ludzie licytowali, -Możesz pomóc w prowadzeniu licytacji ( to takie moderowanie postów o którym Żelka pisała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?235946-Galeria-fant%C3%B3wMożna już fanty wklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 08.03.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Dziś zrobiliśmy prawdziwy krok do przodu. Pożyczyliśmy dwa wózki dla niepełnosprawnych i pojechaliśmy całą rodziną na zakupy do sklepu. Takiego wielkiego sklepu. Było tak dziewczyny się rozszalały i praktycznie po 5 minutach my ganialiśmy za nimi. Zresztą niepotrzebnie bo w przeciwieństwie do nas córeczki wiedziały co robią. W Karolince obudził się duch prawdziwej kobiety. "Tatuś jadę wybierać jakieś ciuszki dla siebie..." i nie było zmiłuj. Próby negocjacji, że zrobimy zakupy, potem, za chwilę były zbyte komentarzem "przecież możecie sobie iść a Ja do was przyjadę..." Zwracaliśmy uwagę i to dużą. Tak dużą, że nawet proponowano nam abyśmy nie stali w kolejce do kasy a zwyczajnie przeszli do przodu. Oczywiście była taka jedna sytuacja, że przed jadącą Karolinką nagle przebiegła starsza Pani tak na oko 55 lat. Zobaczył to Pan który szedł za nami i jak nie zacznie tej Pani wymyślać, że hohoho. Kobieta czerwona jak burak zaczęła przepraszać i tak dalej. Na to wszystko odezwała się Karolinka "nic nie szkodzi. Najwyżej wlałabym Panią w tyłek głową...." Kobieta bez słowa zwinęła się z pola widzenia a my zdziwieni. Ot tyle, a może aż tyle. Teraz idziemy wklejać nasze fanty na aukcję dla dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 09.03.2015 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Noo prosze jak dziewczyny szaleja, a co bedzie za jakis czas, jak z mamuska wybiora sie na zakupy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.03.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 hihi, jak miło to czytać prawdziwe Księżniczki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts