Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo proszę o zgłaszanie się osób do przeprowadzenia akcji na rzecz naszych księżniczek. Jednocześnie dziękuję tym wszystkim, którzy już się zdecydowali. Nasza radość z powodu aukcji na forum jest nie do opisania. Jest to szansa dla naszych córeczek na lepsze życie. Mocno wierzę, że w niedalekiej przyszłości nasze córeczki przybiegną do każdego was i radośnie krzykną DZIĘKUJEMY.

Miras, damy rady z tym prowadzeniem, nie martw się.

U nas padł mąż. Wczoraj cały dzień z temperaturą, ale już nie tak wysoką jak miał Stefek, cały dzień wczoraj tylko leżał i spał.

Ja się jakoś dziwnie trzymam, temperatury wcale nie miałam, tylko okropny lejący katar (Stefek i mąż bez kataru, to dziwne bo niby mamy to samo a każdy inaczej przechodzi)) i męczący suchy kaszel, czasami przechodzący w mokry.

Dziś rano nawet okurzałam i zmywałam podłogę, bo jak do kuchni wchodziłam, to jak do lasu, chrupało pod nogami. ;)

Stefek lepiej, już je i pije i nie trzeba przy nim stale siedzieć i go obserwować, ale tem nadal się utrzymuje, dziś rano o 6 miał 38,6, ale lekarz ostrzegał, że do pięciu dni może tak być.

Dziękuję wszystkim za życzenia zdrowia i bierzmy się od dzisiaj do roboty... Jeno niech Władza wstanie.., by nam wątki porobić..., bo jak na razie nic nie widać...

Drogie Panie :)

Miłości po kres i radości do łez,

Promyków słońca i bukietów róż bez końca,

Mnóstwo wrażeń i spełnienia marzeń,

Wiele szczęścia i trafnych decyzji podjęcia,

A w portfelu i na koncie ?

Same miliony lub chociaż tysiące

Tego wszystkiego życzą Mirek i synuś Krzyś oraz cała gromada facetów, którzy się wstydzą lub zapomnieli :)

Dziś zrobiliśmy prawdziwy krok do przodu. Pożyczyliśmy dwa wózki dla niepełnosprawnych i pojechaliśmy całą rodziną na zakupy do sklepu. Takiego wielkiego sklepu. Było tak :)

dziewczyny się rozszalały i praktycznie po 5 minutach my ganialiśmy za nimi. Zresztą niepotrzebnie bo w przeciwieństwie do nas córeczki wiedziały co robią.

W Karolince obudził się duch prawdziwej kobiety. "Tatuś jadę wybierać jakieś ciuszki dla siebie..." i nie było zmiłuj. Próby negocjacji, że zrobimy zakupy, potem, za chwilę były zbyte komentarzem "przecież możecie sobie iść a Ja do was przyjadę..."

Zwracaliśmy uwagę i to dużą. Tak dużą, że nawet proponowano nam abyśmy nie stali w kolejce do kasy a zwyczajnie przeszli do przodu.

Oczywiście była taka jedna sytuacja, że przed jadącą Karolinką nagle przebiegła starsza Pani tak na oko 55 lat. Zobaczył to Pan który szedł za nami i jak nie zacznie tej Pani wymyślać, że hohoho. Kobieta czerwona jak burak zaczęła przepraszać i tak dalej. Na to wszystko odezwała się Karolinka "nic nie szkodzi. Najwyżej wlałabym Panią w tyłek głową...." Kobieta bez słowa zwinęła się z pola widzenia a my zdziwieni.

Ot tyle, a może aż tyle. Teraz idziemy wklejać nasze fanty na aukcję dla dziewczynek :)