Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nasze księżniczki codziennie chcą żeby im pokazywać aukcję. Niby nie wiele rozumieją, a jednak zadają czasem zadziwiające pytania. Nam rodzicom czasem kręci się łezka w oku, gdy widzimy jak bezinteresownie dużo osób jest zaangażowanych w aukcję na forum. Nie ubiorę w słowa naszej wdzięczności, bo zwyczajnie nie jestem w stanie.

Cześć,

jestem od dawna na forum, a dopiero od wczoraj wiem, kim są księżniczki. Tak mi wstyd. Poczytałam sporo na blogu i w tej chwili trudno mi pisać...

Chciałam powiedzieć:

JESTEŚ WSPANIAŁYM OJCM I MĘŻEM!

NIE PODDAWAJ SIĘ!

Pamiętaj, proszę, że nie jesteś sam - wiele ludzi o Was myśli.

Pozdrawiam i całuski dla całej dzielnej rodzinki!!!

Dziękuję martahp. Takie słowa budują i to mocno.

To co się dzieje na aukcji dla dziewczynek powala mnie na kolana. Masz 100% racji. Teraz to dopiero widać ilu ludzi myśli o nas. Robią tak bardzo dużo. Tak bardzo nam pomagają. Zwyczajnie brakuje mi słów. Pisałem już o tym wcześniej, ale zwyczajnie nie potrafię wyrazić swojej wdzięczności. Ta pomoc to nie tylko pieniążki. To coś więcej. To wielkie serducha wielu wspaniałych ludzi, którzy dają część siebie.

Cześć :)

No, to pozamiatane... Mirasy tylko nie myślcie, że Wam damy spokój. Knucie mamy we krwi (niektórzy twierdzą, że i jątrzenie), ale jesteśmy po dobrej stronie Mocy ;) Mamy jeszcze trochę razem do zrobienia ;) Trzymajcie się!

Odnośnie TRZY, słuchał ktoś wczora z wieczora Bukartyka w Trójce? Umkło mię... cholercia :bash:

Z dedykacją Miras 4U

Mirku, wszystkiego dobrego dla Was! Kolejne fanty będę robić, nich czekają w "pogotowiu", proszę daj znać mailem kiedy będzie następna aukcją, nie chciałabym przegapić.

Pozdrowienia dla wszystkich tutaj zaglądających. :)

Ale się działo :D

Ale było fajnie :D

Ale były piękne fanty :D

Ale były walki :D !!

Ale będzie jeszcze radochy dzięki Nefci i Fighterowi :D

Ale ludzie mają wielkie serca :D

Ale lawenda zrobiła furorę :D

Ale można pisać i pisać.... ;)

Trochę się napyskowaliśmy na Ciebie Miras żeby tą aukcję zrobić i Bogu dzięki!! :D

Mam nadzieję, że uda się pomóc dziewczynkom za tą kwotę :)

Niestety dziś nie mam dobrych wieści. Edytka rano jadąc do Głogowa z dziewczynkami i moją mamą miała wypadek. Sprawca wyjeżdżając z poporządkowanej oślepiony słońcem nie zauważył naszego samochodu. Jak się zorientował próbował przyspieszyć i z dużą siłą uderzył w lewe przednie koło-drzwi. całą czwórkę zabrali do szpitala i wyglądało to dość nie ciekawie. Dziewczynką nic nie jest. Natomiast Edytka ma zerwane mięśnie szyi. Mama została w szpitalu i dopiero po 18-stej będziemy coś więcej wiedzieć. Boję się jak cholera.

Auto jak auto, pewnie pójdzie do kasacji. Niby nic po nim nie widać, ale tylko dlatego że sprawca praktycznie wbił koło do silnika. Ale to nic. To tylko blacha.

Przepraszam ale wylicytowane przedmioty wyślę wszystkim jak dobrze pójdzie dopiero w piątek. Pozdrawiam i przepraszam.

Mirek, kurde... :(

Bardzo, bardzo trzymam kciuki, żeby z Mamą wszystko było jak najlepiej, mam mteż nadzieję, że Edytka szybko wyleczy mięśnie, choć wiem, że to zdaje się mocno boli...

Jak nie urok, to przemarsz wojsk, zawsze coś!

Całe szczęście, że dziewczynki całe, musiały się jednak mocno wystraszyć, spróbuj może poprosić w szpitalu o pomoc psychologa dla dzieci...?

Trzymaj się, musisz teraz być jeszcze silniejszy, wiesz o tym. :hug:

Zadzwoń, jak dasz radę, ok?

Niestety dziś nie mam dobrych wieści. Edytka rano jadąc do Głogowa z dziewczynkami i moją mamą miała wypadek. Sprawca wyjeżdżając z poporządkowanej oślepiony słońcem nie zauważył naszego samochodu. Jak się zorientował próbował przyspieszyć i z dużą siłą uderzył w lewe przednie koło-drzwi. całą czwórkę zabrali do szpitala i wyglądało to dość nie ciekawie. Dziewczynką nic nie jest. Natomiast Edytka ma zerwane mięśnie szyi. Mama została w szpitalu i dopiero po 18-stej będziemy coś więcej wiedzieć. Boję się jak cholera.

Auto jak auto, pewnie pójdzie do kasacji. Niby nic po nim nie widać, ale tylko dlatego że sprawca praktycznie wbił koło do silnika. Ale to nic. To tylko blacha.

Przepraszam ale wylicytowane przedmioty wyślę wszystkim jak dobrze pójdzie dopiero w piątek. Pozdrawiam i przepraszam.

Słabo mi się zrobiło. Mam nadzieję, że wszystko skończy się na strachu, ale proszę - rozejrzyj się za prawnikiem, bo nie wiadomo jak długo i ile będzie Was kosztowała rehabilitacja Edyty i co z Mamą. Warto o tym pomyśleć- choć wiem, że po takiej akcji człowiek myśli o czymś kompletnie innym. Trzymajcie się.

Edytowane przez Nefer