dusiek 13.03.2015 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Czterdziesci lat minelo to piekny wiek,czterdziesci lat i nawet jeden dzien.Na drugie tyle teraz przygotuj sie,a moze i na trzecie, ktoz to wie? Mirku, wszystkiego najlepszego:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.03.2015 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 A Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adan1407 13.03.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Zdrowia i wszystkiego czego tam sobie życzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 16.03.2015 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 życzyć mogę sobie tylko jednego Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 16.03.2015 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Nasze księżniczki codziennie chcą żeby im pokazywać aukcję. Niby nie wiele rozumieją, a jednak zadają czasem zadziwiające pytania. Nam rodzicom czasem kręci się łezka w oku, gdy widzimy jak bezinteresownie dużo osób jest zaangażowanych w aukcję na forum. Nie ubiorę w słowa naszej wdzięczności, bo zwyczajnie nie jestem w stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 18.03.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Cześć, jestem od dawna na forum, a dopiero od wczoraj wiem, kim są księżniczki. Tak mi wstyd. Poczytałam sporo na blogu i w tej chwili trudno mi pisać... Chciałam powiedzieć: JESTEŚ WSPANIAŁYM OJCM I MĘŻEM! NIE PODDAWAJ SIĘ! Pamiętaj, proszę, że nie jesteś sam - wiele ludzi o Was myśli. Pozdrawiam i całuski dla całej dzielnej rodzinki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 20.03.2015 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Dziękuję martahp. Takie słowa budują i to mocno. To co się dzieje na aukcji dla dziewczynek powala mnie na kolana. Masz 100% racji. Teraz to dopiero widać ilu ludzi myśli o nas. Robią tak bardzo dużo. Tak bardzo nam pomagają. Zwyczajnie brakuje mi słów. Pisałem już o tym wcześniej, ale zwyczajnie nie potrafię wyrazić swojej wdzięczności. Ta pomoc to nie tylko pieniążki. To coś więcej. To wielkie serducha wielu wspaniałych ludzi, którzy dają część siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.03.2015 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Już dziś finał aukcji dla dziewczynek. Ale tam się dzieje Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Już dziś finał aukcji dla dziewczynek. Ale tam się dzieje Dziękujemy Chodź do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 23.03.2015 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Cześć No, to pozamiatane... Mirasy tylko nie myślcie, że Wam damy spokój. Knucie mamy we krwi (niektórzy twierdzą, że i jątrzenie), ale jesteśmy po dobrej stronie Mocy Mamy jeszcze trochę razem do zrobienia Trzymajcie się! Odnośnie TRZY, słuchał ktoś wczora z wieczora Bukartyka w Trójce? Umkło mię... cholercia Z dedykacją Miras 4U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.03.2015 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mirku, wszystkiego dobrego dla Was! Kolejne fanty będę robić, nich czekają w "pogotowiu", proszę daj znać mailem kiedy będzie następna aukcją, nie chciałabym przegapić. Pozdrowienia dla wszystkich tutaj zaglądających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 23.03.2015 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Ale się działo Ale było fajnie Ale były piękne fanty Ale były walki !! Ale będzie jeszcze radochy dzięki Nefci i Fighterowi Ale ludzie mają wielkie serca Ale lawenda zrobiła furorę Ale można pisać i pisać.... Trochę się napyskowaliśmy na Ciebie Miras żeby tą aukcję zrobić i Bogu dzięki!! Mam nadzieję, że uda się pomóc dziewczynkom za tą kwotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.03.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Miras Glowa Do Gory- jestesmy z Wami! Ciesze sie, ze moglam wziac udzial w aukcji i te moje grosiki posluza Wam pomoca. Rowniez czekam na kolejna ture. Ucalowania dla Waszej Rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 23.03.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Miras i Cała Wasza Rodzinka ! Czekam na kolejną aukcję ! Na tej było fantastycznie i jeszcze będzie tak aby osiągnąc cel ! Ściskam Was ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 25.03.2015 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Niestety dziś nie mam dobrych wieści. Edytka rano jadąc do Głogowa z dziewczynkami i moją mamą miała wypadek. Sprawca wyjeżdżając z poporządkowanej oślepiony słońcem nie zauważył naszego samochodu. Jak się zorientował próbował przyspieszyć i z dużą siłą uderzył w lewe przednie koło-drzwi. całą czwórkę zabrali do szpitala i wyglądało to dość nie ciekawie. Dziewczynką nic nie jest. Natomiast Edytka ma zerwane mięśnie szyi. Mama została w szpitalu i dopiero po 18-stej będziemy coś więcej wiedzieć. Boję się jak cholera. Auto jak auto, pewnie pójdzie do kasacji. Niby nic po nim nie widać, ale tylko dlatego że sprawca praktycznie wbił koło do silnika. Ale to nic. To tylko blacha.Przepraszam ale wylicytowane przedmioty wyślę wszystkim jak dobrze pójdzie dopiero w piątek. Pozdrawiam i przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Mirek, kurde... Bardzo, bardzo trzymam kciuki, żeby z Mamą wszystko było jak najlepiej, mam mteż nadzieję, że Edytka szybko wyleczy mięśnie, choć wiem, że to zdaje się mocno boli... Jak nie urok, to przemarsz wojsk, zawsze coś! Całe szczęście, że dziewczynki całe, musiały się jednak mocno wystraszyć, spróbuj może poprosić w szpitalu o pomoc psychologa dla dzieci...? Trzymaj się, musisz teraz być jeszcze silniejszy, wiesz o tym. Zadzwoń, jak dasz radę, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 25.03.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 KuźwaMirek trzymaj się, będzie dobrze,musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Słuchajcie, w wątku aukcyjnym prośbę napisałam w imieniu Mirka, idźcie zobaczyć, ok? TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Mirek trzymam za Was kciuki, o powrot Mamy i Edyty do zdrowia, jak i zapomnieniu strachu, towarzyszacemu podczas tego zdarzenia, dziewczynkom. Macie wsparcie na odleglosc wsrod nas. Mam nadzieje i trzymam kciuki, ze ktos sie odezwie do Was z pomocna rada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 (edytowane) Niestety dziś nie mam dobrych wieści. Edytka rano jadąc do Głogowa z dziewczynkami i moją mamą miała wypadek. Sprawca wyjeżdżając z poporządkowanej oślepiony słońcem nie zauważył naszego samochodu. Jak się zorientował próbował przyspieszyć i z dużą siłą uderzył w lewe przednie koło-drzwi. całą czwórkę zabrali do szpitala i wyglądało to dość nie ciekawie. Dziewczynką nic nie jest. Natomiast Edytka ma zerwane mięśnie szyi. Mama została w szpitalu i dopiero po 18-stej będziemy coś więcej wiedzieć. Boję się jak cholera. Auto jak auto, pewnie pójdzie do kasacji. Niby nic po nim nie widać, ale tylko dlatego że sprawca praktycznie wbił koło do silnika. Ale to nic. To tylko blacha. Przepraszam ale wylicytowane przedmioty wyślę wszystkim jak dobrze pójdzie dopiero w piątek. Pozdrawiam i przepraszam. Słabo mi się zrobiło. Mam nadzieję, że wszystko skończy się na strachu, ale proszę - rozejrzyj się za prawnikiem, bo nie wiadomo jak długo i ile będzie Was kosztowała rehabilitacja Edyty i co z Mamą. Warto o tym pomyśleć- choć wiem, że po takiej akcji człowiek myśli o czymś kompletnie innym. Trzymajcie się. Edytowane 25 Marca 2015 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts