Redakcja 09.09.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Drodzy Forumowicze wielcy sercem, Miras12 będzie na Spotkaniu Forum. Liczymy też na Waszą obecność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 10.09.2015 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Bardzo chcielibyśmy się spotkać i mogę jedynie skromnie prosić wszystkich aby znaleźli chwilę czasu dla nas. Dziewczynki od kilku dni mówią o wycieczce gdzie będzie tylllleee cioci i wujków Dla nas rodziców to okazja aby osobiście każdemu z was podziękować i powiedzieć jak jesteśmy wam wdzięczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 10.09.2015 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Gipsy były i już ich nie ma. Zanim jednak powiem co u nas słychać parę zaległych zdjęć z zakładania gipsów. Komentarz do tego wydarzenia mam jeden. "Gipsy to nie są tanie rzeczy..." http://i3.fmix.pl/fmi50/59d8bb9e0026b57055f14bf8/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2517/739b97c1002c91fd55f14bff/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi69/6dc23ba00022ea9b55f14c09/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi865/1e242f5f0015e57555f14c20/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1605/b6df89e60025481d55f14c3e/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2895/317568030026a4c255f14c49/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 16.09.2015 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Cos straszna cisza w naszym wątku. Ciekawe dlaczego? Czyżby to czas żeby zamknąć wątek księżniczek? Z najnowszych wieści posłusznie melduję, że dziewczynki od początku roku przedszkolnego nauczyły się już trzech nowych piosenek i dwóch wierszyków. Powstała niezliczona ilość rysunków. Wczoraj jadąc z dziewczynkami doszedłem do wniosku, że radio w samochodzie jest niepotrzebne bo dzieciaczki albo nadają labo śpiewają. Każdy kto będzie na Spotkaniu Forumowiczów będzie mógł się osobiście przekonać jak te nasze sikorki nadają Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 17.09.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Nie zamykać wątku, nie zamykać!! Nic nie piszemy, ale cały czas podglądamy, kibicujemy, cieszymy się z sukcesów, podziwiamy osiągnięcia dziewczynek i Krzysia i zaciskamy kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 25.09.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Jakie zamykanie wątku ?? Oczekuję relacji wraz ze zdjęciami z warszawskiego spotkania forumowiczow. Uściski dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.09.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Cos straszna cisza w naszym wątku. Ciekawe dlaczego? ... A może dlatego, że i Ciebie i dziewczynek zbyt często tu nie ma Zaglądam często, a tu nic i nic i nic....Raz na kilka tygodni jakaś skąpa informacja. Ale mimo wszystko nie zamykać wątku. W żadnym wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.09.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Widzisz, dużo czyta ale nic nie mówi Mirku, żałuję bardzo, że mnie jutro nie będzie. Szykowałam się, chciałam zobaczyć dzieci. Ale cóż, wypadły mi sprawy służbowe w zupełnie innej części Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ja tez zaluje, ze mnie dzisiaj z Wami wszystkimi nie ma. Za daleki swiat drogi dla mnie i nie ten czas Mam nadzieje, ze bawicie/bawiliscie sie dobrze Rowniez zagladam i mowie NIE zamykaniu watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Byli w komplecie Dali radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 26.09.2015 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Byliśmy było super. Ba my jeszcze tu jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 26.09.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Macie racje. To Ja trochę za mało pisze, ale obiecuję poprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 26.09.2015 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 (edytowane) Teraz jak było. Fantastycznie, choć jak zwykle mieliśmy przygody. Mieliśmy iść na spotkanie na pieszo. Pozwiedzać i takie tam. Jednak jak tylko wyszliśmy z hotelu zaczął padać deszcz. Szybka zmiana planów, jedziemy samochodem. Edyta zostaje przed parkingiem a ja i Krzyś idziemy po samochód. Wyjeżdżamy z podziemnego parkingu i grach. Okazało się, że relingi em zahaczyliśmy o coś co sobie wisiało. Szybki demontaż, czas leci, spotkanie się zaczyna. Ok udało się, wyjeżdżam pakuje rodzinkę i na spotkanie. Dojeżdżamy na miejsce, coś mi nie pasuje. Już wiem, zapomnieliśmy prezentu. Szklane serduszko z podziękowaniami dla forumowiczów i redakcji zostało przed parkingiem. Edytka zarządziła, że wracamy. Dobra, szybko jedziemy pod parking. Nie ma, ktoś już je sprzątnął. Trudno, jedziemy na spotkanie. Dojechaliśmy z grobów minami. Nikt nie krzyczał i nikt nikogo nie obwiniał, stres sam się udzielił. Wchodzimy na spotkanie, mnóstwo ludzi. Ludzi, którzy witają nas uśmiechem i tak zwyczajnie podchodzą jakbyśmy się znali co najmniej sto lat. Serdeczne uściski, łzy wzruszenia. Momentalnie spadło z nas (Edytka i Ja) całe napięcie. Dziękujemy Edytowane 5 Października 2015 przez Miras12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2015 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 O rety, ależ mieliście przygód! Mam nadzieję, że nie zdenerwowaliście się za bardzo. I cieszę się, że spotkaliście się, że było świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 no Miras to gratulacje po takich akcjach byliście oazą spokoju na wejściu:lol: siem pochwalę że osobiście od Juleczki czekoladkę z Księżniczkami dostałam:lol2: tyle że mnie Synuś własny dobra doczesnego pozbawił cała Rodzinka jest super:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.09.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Mirasku, jak czytam o tym co Wam się przydarzyłoprzed spotkaniem to potwierdzam…Tylko prawdziwy facet potrafi zostawić towszystko za sobą i wejść z uśmiechem i spokojem na salę. Szacun Wam zato. Księżniczki wspaniałe, miło było je zobaczyć w realu, choć widząc je osobnotrudno mi było odgadnąć która to Julka a która Karolinka. Były cudowne jakbez tremy wtopiły się w tłum i wywijały na wózeczkach. Krzysiu…miły, mały, odpowiedzialny facet dbający o swoje siostrzyczki.Edyta ciepła, sympatyczna oazaspokoju. PozdrawiamWas serdecznie, dziękuję za słodki upominek i mam nadzieję, że do domuwróciliście bez sensacji a dziewczynki bez problemu wstałydo przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Chodzę po wątkach dziękując za spotkanie i wiem co napisać.Dotarłam tutaj i brakuje mi słów. Wydawało mi się, że wiem jacy jesteście, co robicie jakie macie plany czytając wątek czy prowadząc z Wami rozmowy telefoniczne, ale to co zobaczyłam przerosło moje wyobrażenia.Mirku, Edyto - jesteście BOHATERAMI.Dziękuję, że przyjechaliście. Nie mam nic więcej do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 28.09.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 A ja baaaaaaaardzo żałuję, że nie udało mi się dotrzeć (z przyczyn niezależnych ode mnie) na spotkanie i poznać Was osobiście W przyszłym roku nawet jak się będzie paliło, wsadzam chłopaków w pociąg i przyjeżdżam. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie PS. Miras, przyznaję, że ostatnimi czasy rzadziej tu zaglądałam, a to dlatego, że nie było z Twojej strony żadnych nowych wpisów Tylko nie zamykaj wątku, musimy koniecznie wiedzieć co słychać u Dziewczynek. Kochane Księżniczki i ich dzielny braciszek na stałe zamieszkały w naszych sercach i tak łatwo nas się nie pozbędziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Miras, było mi niezmiernie miło poznać osobiście całą Waszą Rodzinkę. Jesteście niezwykle ciepłymi ludźmi, tyle w Was spokoju i dobrej, pozytywnej energii. Księżniczki urocze, Krzyś taki opiekuńczy. Po spotkaniu jeszcze bardziej zaciskam kciuki za wszystko, co doprowadzi do pełnej sprawności dziewczynek. A czekoladkę od Julci zachowam na pamiątkę Najserdeczniejsze uściski wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Zaglądam tylko i pozdrowienia zostawiam dla Waszej Rodziny. Dziewczynki bardzo dzielnie znoszą wszystkie trudy rehabilitacji. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts