Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jestem święcie przekonana że to jego praca, pozdrawiam wszystkich żonka Mirasa

Ja mu dam inne ciepłe nózki, niech tylko spróbuje.

Edytka się do nas odwiedziła :wiggle::wiggle::wiggle: cieszymy się bardzo i ściskamy mocno! :hug:

Jestem przekonana, że Mirek tak jest zakochany w Tobie, że na wszystkie inne nóżki ślepy jest w zupełności :)

Prawda Mirku? ;)

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaczął ode mnie jako od wątpiącej,no i najłatwiejsze mu zadałam :p

Teraz pewnie patrząc na stopień trudności Carver w kolejce będzie-szykuj Carver fundamenty pod ten budynek gospodarczy :p

I proszę Cię jeszcze Mikołaju żeby kolano mnie nie łupało i nic już(na razie!!!) nie chcę,bierz się za życzenia innych :rolleyes:

Nie uwierzycie co się stało :o właśnie dzwonią do mnie gazownicy że są na działce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dał im w łapę,oooooooo :o

Miras!!!!!!!!!!!życzenia do Świętego w Twoim wątku naprawdę się urzeczywistniają!!!!!!!! dziękuję :lol2:

cudownie,cudownie,cudownie!!!!!!magiczne miejsce tu jest :wiggle:

To jak Święty u mnie skończy,to szykujcie się ludzie,że do Was zaraz przyjdzie :hug:

:)

cuda, panie:)

Miras, ty to masz wtyki. Strach się bać;-)

To nie koniec jeszcze tej bajkowej historii .

Zajeżdżam na działkę,a tam Pan (podobny z postury do Mikołaja) wyjmuje różdżkę :confused:

Cała jeszcze oszołomiona pytam-czy to czarodziejska różdżka???Nie-mówi Pan Mikołaj-radiestezyjna-i zaczyna nią wymachiwać dodając-niech pani jedzie do domu bo zimno jest.

To nie są chyba metody pracy gazowni :jawdrop:

No przecież Mikołaj musi jakoś ten gaz znaleść. No właśnie uważajcie na życzenia i nie marudzić, nie narzekać. Wszystko wszystkim według kolejności. Ja tu po nocach wydzwaniam do Mikołaja, więc nie narzekamy.

Łupanie w kolanie do wtorku przejdzie, na resztę trzeba poczekać.

Pozdrawiamy wsztstkich, idę pomęczyć dzieciaczki.

Się zwlokłem z zaśnieżonego i mroźnego podwórza po całym dniu do Was. Cieplutko tutaj, fajnie :)

Widzę Mikołaj się sprawił marynata dostała gaz. Oby to było przyłącze, a nie gazociąg rurką fi 1200 z Syberii do UE.

Bo ten czarodziej, to jakiś kamuflaż ;)

Mnie zanim znajdzie w tej głuszy, to fundamenty już zdążę wylać .

Odnośnie obrazka. Takie tam maziaczki sprzed kilku lat. Nic nadzwyczajnego...

Dodam tylko, że gdybym miał z tego żyć, to z pewnością umarłbym z głodu. Najważniejsze, że się podoba :)

Carver, kurde - czemu Twoich rysunków nie było dotychczas na żadnej naszej aukcji? :jawdrop:

Pięknie rysujesz naturę!

Marynato, ależ piękna nagroda od Mikołaja za Twoje serce dla Nelli, Julki i Karoliny!

Fantastycznie, prawda? :D

Mikolaju mój internet nadal nie chodzi jak trzeba. Mam do pokazania tutaj serię zdjęć naszych księzniczek. Więc nie bądź zlosliwy i zrób coś z tym, OK.

Carver masz talent, no sczenka opada. Pokaż proszę więcej swoich prac, daj pocieszyć oko.

Z nowych wieści u nas zaczyna się szpital, wytrzymało 1 tydzień. Krzys zaczoł, a dziewczyny dzielnie go wspierają i solidarnie też zaczynają kaszleć, a co siostry przecież.

Jutro zgodnie z wyznaczonym terminem wyjazd do Wrocławia, do genetyka. Oczywiście wszystko zrelacjonuje.

Miras mam nadzieję, że tym co wkleiłem do tej pory zbytnio nie zaśmieciłem wątku. To nie jest miejsce do lansu mojego łobrazkowania ;)

Chodzi mi wyłącznie o Dobrego Ducha i odpowiednią atmosferę. Zdrówka dla całej Wielkiej Piątki :)

nie no coś ty carver , wręcz przeciwnie jest nam bardzo miło i chcemy więcej, prawda? no niech wszyscy powiedzą, chcemy więcej.

No internet zaczoł jakoś normalnie funkcjonowac, a dlaczego no to zaraz pokażę. Okazuje się że człowiek daleko szuka, a ma pod nosem