Krokusia 08.12.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Jestem święcie przekonana że to jego praca, pozdrawiam wszystkich żonka Mirasa Ja mu dam inne ciepłe nózki, niech tylko spróbuje. Edytka się do nas odwiedziła :wiggle: cieszymy się bardzo i ściskamy mocno! Jestem przekonana, że Mirek tak jest zakochany w Tobie, że na wszystkie inne nóżki ślepy jest w zupełności Prawda Mirku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 08.12.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 marynatko widać grzeczna z Ciebie bardzo dziewczynka! GRATULUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 08.12.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Zaczął ode mnie jako od wątpiącej,no i najłatwiejsze mu zadałam Teraz pewnie patrząc na stopień trudności Carver w kolejce będzie-szykuj Carver fundamenty pod ten budynek gospodarczy I proszę Cię jeszcze Mikołaju żeby kolano mnie nie łupało i nic już(na razie!!!) nie chcę,bierz się za życzenia innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 08.12.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Zaczynam się bać tego Mikołaja8). Kołacze mi z tyłu głowy: "Uważaj o czym marzysz, bo może się spełnić";) Cieszę się marynato razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.12.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Nie uwierzycie co się stało właśnie dzwonią do mnie gazownicy że są na działce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dał im w łapę,oooooooo Miras!!!!!!!!!!!życzenia do Świętego w Twoim wątku naprawdę się urzeczywistniają!!!!!!!! dziękuję cudownie,cudownie,cudownie!!!!!!magiczne miejsce tu jest To jak Święty u mnie skończy,to szykujcie się ludzie,że do Was zaraz przyjdzie cuda, panie:) Miras, ty to masz wtyki. Strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 08.12.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 To nie koniec jeszcze tej bajkowej historii . Zajeżdżam na działkę,a tam Pan (podobny z postury do Mikołaja) wyjmuje różdżkę Cała jeszcze oszołomiona pytam-czy to czarodziejska różdżka???Nie-mówi Pan Mikołaj-radiestezyjna-i zaczyna nią wymachiwać dodając-niech pani jedzie do domu bo zimno jest. To nie są chyba metody pracy gazowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 08.12.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 No przecież Mikołaj musi jakoś ten gaz znaleść. No właśnie uważajcie na życzenia i nie marudzić, nie narzekać. Wszystko wszystkim według kolejności. Ja tu po nocach wydzwaniam do Mikołaja, więc nie narzekamy. Łupanie w kolanie do wtorku przejdzie, na resztę trzeba poczekać. Pozdrawiamy wsztstkich, idę pomęczyć dzieciaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 08.12.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 No to się jeszcze okaże czy Mikołaj zna się na budowlance,mam nadzieję że chałupa mi jeszcze stoi Na dwójce lecą właśnie Alternatywy 4,pierwszy odcinek o budowie bloku-Heniek,chodz na górę,ściany będziemy prostować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 08.12.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Się zwlokłem z zaśnieżonego i mroźnego podwórza po całym dniu do Was. Cieplutko tutaj, fajnie Widzę Mikołaj się sprawił marynata dostała gaz. Oby to było przyłącze, a nie gazociąg rurką fi 1200 z Syberii do UE. Bo ten czarodziej, to jakiś kamuflaż Mnie zanim znajdzie w tej głuszy, to fundamenty już zdążę wylać . Odnośnie obrazka. Takie tam maziaczki sprzed kilku lat. Nic nadzwyczajnego... Dodam tylko, że gdybym miał z tego żyć, to z pewnością umarłbym z głodu. Najważniejsze, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.12.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Marynata - niesamowite ależ mi się ryj śmieje carver - przepiękny obraz!! musisz coś zrobić z tym Twoim talentem MIkołaju - jeżeli to czytasz to daj zdrówko Julci i Karolince i niech się dzieje magia Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 01:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Mikołaju jak mój internet nie zacznie działac prawidlowo to będzie źlePozdrawiam twój wierny fan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.12.2012 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Cześć Dobrzy Ludzie Dziś nie będzie ani fotograficznie, ani prawie fotograficznie... Dziś będzie czarno na białym. Czarnym też można rysować zimę hand made http://i3.fmix.pl/fmi537/f1186902000c5d4250c40ca5 Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Carver, kurde - czemu Twoich rysunków nie było dotychczas na żadnej naszej aukcji? Pięknie rysujesz naturę! Marynato, ależ piękna nagroda od Mikołaja za Twoje serce dla Nelli, Julki i Karoliny! Fantastycznie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.12.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Dzięki za miłe słowa W jednej aukcji brałem już udział, o tutaj. Wystawiłem obraz na płótnie. Nawet udało się zlicytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 09.12.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 No właśnie ! DPS -siu no na aukcje te piękne rysunki naszego carvera !! Ja czekam , może carver zdecyduje się w przyszłości:) pozdrowienia dla Wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.12.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Na pewno, w miarę możliwości będę coś wrzucał na aukcje. To podwójna satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Mikolaju mój internet nadal nie chodzi jak trzeba. Mam do pokazania tutaj serię zdjęć naszych księzniczek. Więc nie bądź zlosliwy i zrób coś z tym, OK.Carver masz talent, no sczenka opada. Pokaż proszę więcej swoich prac, daj pocieszyć oko. Z nowych wieści u nas zaczyna się szpital, wytrzymało 1 tydzień. Krzys zaczoł, a dziewczyny dzielnie go wspierają i solidarnie też zaczynają kaszleć, a co siostry przecież. Jutro zgodnie z wyznaczonym terminem wyjazd do Wrocławia, do genetyka. Oczywiście wszystko zrelacjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.12.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Miras mam nadzieję, że tym co wkleiłem do tej pory zbytnio nie zaśmieciłem wątku. To nie jest miejsce do lansu mojego łobrazkowania Chodzi mi wyłącznie o Dobrego Ducha i odpowiednią atmosferę. Zdrówka dla całej Wielkiej Piątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 nie no coś ty carver , wręcz przeciwnie jest nam bardzo miło i chcemy więcej, prawda? no niech wszyscy powiedzą, chcemy więcej. No internet zaczoł jakoś normalnie funkcjonowac, a dlaczego no to zaraz pokażę. Okazuje się że człowiek daleko szuka, a ma pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Mieszam w kociołkach Naczelnej Wiedźmy foruma. :stirthepot: Jak dorzucę kilka pajeczych nóżek i musze oczka, to powinno być coraz lepiej, nie coraz bardziej kaszląco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts