Kendra 22.03.2016 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Mirek napisał ze czytaja ten watek.. to jak czytają - weźcie się ludzie ogarnijcie i jak nie pomagacie to przynajmniej nie szkodźcie i nie rańcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 22.03.2016 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Mirek napisał ze czytaja ten watek.. to jak czytają - weźcie się ludzie ogarnijcie i jak nie pomagacie to przynajmniej nie szkodźcie i nie rańcie.. Kto tu szkodzi albo rani? Tu wszyscy kochają piątkę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 23.03.2016 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 napisałam to do tych którzy tak Mirkowi powiedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 28.03.2016 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Witamy wszystkich i choć już po świętach to chcemy życzyć wszystkim Wszystkiego Naj...Pierwsza i najważniejsza sprawa. Dziękujemy wszystkim za mądre słowa, które mam nadzieję dotrą do niektórych próżnych ludzi. Żeby było jasne mam tu na myśli ludzi, którzy od czasu do czasu zaglądają na forum ale nigdy do niego nie należeli. Żeby było jeszcze bardziej jasne i zrozumiałe dla wszystkich. Pisałem tutaj o dalszej rodzinie mojej żony. Rodzinie, która nawet czasami myli nasze córeczki z chłopcami. Kto wam dał prawo do oceny mojej rodziny. Nigdy nas nie odwiedziliście. Nigdy nawet nie zadzwoniliście, a moje imię to Mirek nie Maciek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 29.03.2016 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Mirku, spóźnione ale płynące z serca, ślę Wam życzenia zdrowia, wytrwałości i spokoju.Ps. Jesteście wspaniałymi rodzicami, o czym sami wiecie. Buziaczki i uściski dla Julci, Karolinki, Krzysiula, Edytki i Miraska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.03.2016 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Witamy wszystkich i choć już po świętach to chcemy życzyć wszystkim Wszystkiego Naj... Pierwsza i najważniejsza sprawa. Dziękujemy wszystkim za mądre słowa, które mam nadzieję dotrą do niektórych próżnych ludzi. Żeby było jasne mam tu na myśli ludzi, którzy od czasu do czasu zaglądają na forum ale nigdy do niego nie należeli. Żeby było jeszcze bardziej jasne i zrozumiałe dla wszystkich. Pisałem tutaj o dalszej rodzinie mojej żony. Rodzinie, która nawet czasami myli nasze córeczki z chłopcami. Kto wam dał prawo do oceny mojej rodziny. Nigdy nas nie odwiedziliście. Nigdy nawet nie zadzwoniliście, a moje imię to Mirek nie Maciek. No to teraz WSZYSTKO jasne. Poświąteczne pozdrowienia dla dzielnej piątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.03.2016 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 E tam, ja już dawno podzieliłam rodzinę na część, z którą utrzymuję kontakt i drugą część, z którą jest mi nie po drodze. I przestałam się zajmować drugą częścią Wózki są potrzebne, bo dają dziewczynkom samodzielność. Nie sądzę, żeby wpłynęły czy opóźniły chodzenie. A na pewno dają nowe możliwości a to wpływa na rozwój. Umysłowy. Więc jestem za i od początku byłam. Ze względu na rozwój dzieci a nie na waszą wygodę. Ba, waszej wygody jakoś nigdy nie rozpatrywałam, hmm... ludzie mają dziwne pomysły. Bardzo jestem ciekawa skutków botoksu. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 31.03.2016 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Ewcio kochana masz 100 % racji w tym co piszesz. Na początku gdy dowiedzieliśmy się o chorobie dziewczynek urwał nam się kontakt z niektórymi ludźmi. Oczywiście spotykamy się gdzieś czasem przypadkiem i tyle. Czasem zdarza się, że niektórzy wręcz odwracają głowy. Tylko nie wiem czy z własnego wstydu czy własnej głupoty. O mnie rodzina żony jakaś tam dalsza, bo tak trzeba to nazwać, może mówić co chce. Natomiast od moich dzieci, a szczególnie od żony wara wam. Nie macie prawa jej oceniać i Ja wam na to nie pozwalam. Osobiście uważam, że odeszli ci pseudo przyjaciele. Zyskaliśmy nowych prawdziwych przyjaciół czyli was wszystkich, całe forum. Takich przyjaciół którzy są z nami w trudnym czasie i za to wam dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 01.04.2016 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Chyba najwyższy czas wrócić do ważniejszych spraw. Otóż naszym córeczkom tak się spodobały święta, pisanki, baranki itd. że postanowiły same z siebie zrobić pisanki. A oto efekt, który przerósł nasze oczekiwania. Ba, my nawet tego nie oczekiwaliśmy. Całe zdarzenie to był moment, któremu towarzyszyła złowroga cisza A im więcej jest tej ciszy tym większa zabawa. http://i3.fmix.pl/fmi1452/fd6f0eb5000c749456fd7c22/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1607/631f1780000b6b9256fd7c2d/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi221/b4f0364f0015154656fd7c39/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi340/ad7b73250028cf0d56fd7c59/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.04.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Hmm, fotele przeżyły? Bo dzieci to się dopierze, w ostateczności skóra się co jakiś czas wymienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 04.04.2016 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Hmm Ewo jakby to powiedzieć żeby dobre zabrzmiało. Na fotel to ja Karolinkę przyniosłem żebyś wdziała jak pięknie pokolorowała naszej kochanej cioci ścianę i szafę pokoju. Oj nie wiedziałem co mam pierwsze szorować, szafę, ścianę czy może Karolinkę. Ciocia Karolci mówiła że to nic nie szkodzi i tak miała malować itd. No bo co biedula miała powiedzieć. A było tak cicho i żadne inne nie podkablowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.04.2016 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 No i teraz ma się czym pochwalić. 29 organizujemy festyn dla naszych dziewczynek pod hasłem "Dzieci Dzieciom"Będzie to połączenie Dnia Dziecka z koncertem dla naszych księżniczek. Festyn odbędzie się w pobliskiej miejscowości Jaczów. Oczywiście wszystkich Was serdecznie zapraszamy. Będą liczne atrakcje itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.04.2016 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A oto i nasz plakathttp://i2.fmix.pl/fmi1151/c5a88f460012753b570d5944/zdjecie.jpg Jeżeli macie coś co można przeznaczyć na licytacje, która odbędzie się podczas tego festynu to bardzo proszę o przekazanie.No i oczywiście ponownie zapraszam na festyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 14.04.2016 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 i jak to jest że piszę, pisze i nikt nie komentuje, nie pisze O co właściwie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 15.04.2016 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 W ostatnich dniach wydarzyło się coś niesamowitego. Nasza kochana Karolinka zrobiła prawie cztery kroczki. Do tej pory jak robiła pierwszy kroczek traciła równowagę i zwyczajnie zaliczała bęcka. Tym razem sama opanowała równowagę i kolejny kroczek Tak właśnie udało się zrobić prawie cztery. Dla mnie i żony to to bardzo ważne wydarzenie. Coś się zmieniło, coś ruszyło. Może niewiele ale zawsze coś. Jest siła i energia do działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2016 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 wspaniale Mirku widać że Wasza praca daje efekty, każdy malutki kroczek daje nadzieję na kolejny i dodaje sił do dalszej pracy:) oby tych kolejnych kroczków było jak najwięcej i żeby Julcia poszła jak najszybciej w ślady siostry:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 15.04.2016 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Hurra!! Brawo dla Karolinki!!! Jaka to dla Was, Rodziców, nagroda za Wasze wysiłki! Takie (dla innych drobne, a dla Was i dla nas doniosłe) wydarzenia pozwalają jaśniej patrzeć w przyszłość! :hug: A że nikt nie pisze, to trudno. Wiosna, spacery, ogródki, budowy, inne sprawy... Najważniejsze, że czytamy i cieszymy się razem z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.04.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Brawa dla Karolinki! Czekamy na Julci pierwsze kroki! Mogę sobie tylko wyobrazić co czuliście patrząc na Karolcie! Ja nigdy nie zapomnę pierwsze samodzielne kroki mojego brzdąca. Mirku, udanego koncertu i aukcji Wam życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.04.2016 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 czyżby jednak ten botoks zaczął działać!??? czekam na więcej. a z aukcją, zaczęłam myśleć ale ciężko mi idzie, dopiero po 23 siadam do kompa w celu rekreacji a z myśleniem o tej porze kiepsko... mówiąc prosto- nawet nie wiem, czy mam coś, co może być fantem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 19.04.2016 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Brawo dla dzielnej Karolci!!!! I oby Julcia szybko poszła w jej ślady. .....oczy mi się zaszkliły... ciesze się bardzo razem z Wami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts