EZS 09.12.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Carvier, chcemy więcej! dziś moja młoda, która uważa, że umie rysować, aż piała z zazdrości nad twoim obrazkiem z poprzedniej strony Mirek - na sam kaszel (bez temp) to steryd wziewnie. Może się przeczołgają bezantybiotykowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 EZS pisz jaśniej bo ja chłop, a nie mam jak żony się zapytać bo szoruje górę. Księzniczki pod moją opieką, wspomagają mnie. Kaszel i gile, inhalacje nie wiele pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Chcialbym wam pokazać tych moich mikołajów, co to życzenia spełniają, no i internet psują, ale też naprawiają. http://i1.fmix.pl/fmi1208/3f6cccc40011ddd150c4b1bf/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi466/3e8b0cf10023d28850c4b220/zdjecie.jpg Tradycyjnie zagadka, która jest ktorą śnieżynką. Czapkę zakosiły prawdziwemu mikołajowi, a prawdziwy mikołaj wygląda właśnie tak.http://i3.fmix.pl/fmi1910/526df7ce0004cdd650c4b24e/zdjecie.jpg a tak mikołaj się uśmiechahttp://i3.fmix.pl/fmi2745/90fbd6b20017e5ee50c4b2ae/zdjecie.jpg No i jak na prawdziwego mikołaja przystało przesyła wszystkim buziaki, dla tych niegrzecznych teżhttp://i2.fmix.pl/fmi1858/8d55e16b001e5d2a50c4b27d/zdjecie.jpg Pozdrawiamy wszystkich Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Miras12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.12.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) O proszę ilu Mikołajków Nie mam aż tak wiele zarchiwizowanych obrazków. Kilka formatu A4 zeskanowanych jeszcze dawno temu. Obecnie większość malowanych akrylem na płótnie nie uwieczniam, bo format kilka razy większy. Można coś tam pstryknąć, ale w tej chwili pusto w magazynie wyrobów gotowych Szewc bez butów chodzi... Zima już przyszła, więcej czasu będzie na malowanki. Jak coś popełnię, to wkleję. Tutaj zimowe, a do mojego dziennika pozostałe. Edytowane 9 Grudnia 2012 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 09.12.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ooo, faktycznie dziecinki maja minki "chorenkie". Mirasku, musisz prosic Mikolaja o zdrowko , dla mini Mikolajka i Sniezynek, ja sie przylacze , to moze spelni sie nasze zyczenie. Przesylam usciski, podszyte kozuszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 no wujcio carver bierz się do pracy, chetnie też zobaczymy te na płótnie. Do dziennika oczywiście też wszyscy zaglądną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ciociu Klysiu jak się cujesz, to pytanie od Krzysia, bo on teraz ważny mikołaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.12.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 zdrówka Wam życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koniec kichania i kaszlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.12.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 rozumiem, że katar i kaszel. Więc trzeba z katarem walczyć, bo spływa do gardła i drażni. Czyli otrivin do nosa a dziecko do łóżka. Inhalacje zależy z czego. Z samej soli tylko rozluźniają wydzieline, łatwiej wykasłać. Przeciwzapalnie to trzeba z pulmicortu. Plus syropek pini na noc, bo kodeinę zawiera i mniej się kaszle. Wszystko pod warunkiem, że nie ma temperatury i ogólny stan jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 09.12.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ciociu Klysiu jak się cujesz, to pytanie od Krzysia, bo on teraz ważny mikołaj. Ciotka czuje sie dobze, ale... zazdrosci Wam tych pieknych, snieznych krajobrazow. Caluski dla Krzysiulka i Sniezynek. ps. trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 A wiecie że u nas też bajkowy klimat. Jutro zrobię zdjęcia, jak księzniczki pozwolą. Szkoda że Krzyś znowu złapał przeziębienie, bo tak chcialem zabrać go na sanki i ulepić z nim bałwana. Mam takie marzenie, żeby zabrać cała trójkę na sanki, każde osobno upiąć i ciągnąć taki kulik, sam z wielka dumą. Na razie to brak zdrowia dzieci, no i 2 sanek dla dziewczyn. Dobrze, że to początek zimy, może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 dzięki ciociu, przyda się bo ech nerwy są, jak ja nie lubię tych wyjazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 EZS łatwo ci mówić do łózia, dzisaj z dziewczynami cały dzionek spędziłem, przebieraliśmy się za mikołajów no i bałaganiliśmy mamci znaczy się żonie. Nawet nakręciliśmy fajny filmik z dziewczynami, pokazały jaki maja potencjał. Jak się uda to go wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 U nas też świeży śnieg pada! Jutro będą piękne zdjęcia. Mirek, uważajcie na drodze i oby wszystko dobrze poszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 DPS no raczej pójdzie dobrze, bo wstępnie rozmawialem z Panem doktorem przez telefon. Pozostaje kwestia tylko co dalej. Księzniczki znowu przejdą sesje fotograficzną-genetyczną i wrócimy grzecznie do domku. Pewnie że ostrożnie, wkońcu będę wiózł księzniczki.Słuchajcie nie wiedzialem, że nasz synek jest uzdolniony muzycznie. Ze względu na jego przeziębienie, chcialem go zostawić w domku, ale jak mi zaspiewał "dzień dobry Wrocławiu..." z serialu "pierwsza miłość" no to wymięklem. No i nie odchodzie jeszcze od nas dzisiaj, bo za chwilę ważny film gdzie główną role grają księzniczki. prosze nie zwracać uwagi na bałagan dookoła, bowiem księzniczki bardzo się stroiły do nagrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Na początek powiem, że gdyby nie intensywna rehabilitacja nasze dziewczynki nie wyglądałby tak dziś, a już na pewno nie mówiłby. Sami zobaczcie jaki potencjał drzemie w dziewczynakch. Więc wspierajcie nas, dopungujcie księzniczkom. Wreszcie obiecany film Pozdowienia dla wszystkich, my z żoneczką idziemy kąpać księzniczki, a wy oglądajcie i komentujcie, bardzo was o to proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 09.12.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Jak to mowi Malgosia Foremniak? " takiee slodkie, do schrupania "... to bym zrobila z ksiezniczkami. Dobrej nocki dla calej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Nie obejrzę, mój net nie da rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.12.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Cudne są i tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.12.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 obejrzałam dwa razy Karolcia aż rwie się do występów a Julcia widać bardziej niezależna i co tam jej będzie tata gadał - zrobi jak i kiedy zechce Karolcia bardzo ładnie próbuje mówić. Jestem przekonana, że Wasza ciężka praca nie pójdzie na marne. Bardzo ważne, że się nie poddajecie. A w dziewczynkach na prawdę tkwi wielki potencjał. I widać, że są radosne i szczęśliwe A na poprzednich zdjęciach Mikołaje z całej trójki cudne. A Krzyś to przecudne te ślepka ma, będzie kiedyś czarował dziewczyny, oj będzie Przytulaski dla całej wspaniałej piątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts