Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Carvier, chcemy więcej!

dziś moja młoda, która uważa, że umie rysować, aż piała z zazdrości nad twoim obrazkiem z poprzedniej strony :)

Mirek - na sam kaszel (bez temp) to steryd wziewnie. Może się przeczołgają bezantybiotykowo...

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chcialbym wam pokazać tych moich mikołajów, co to życzenia spełniają, no i internet psują, ale też naprawiają.

http://i1.fmix.pl/fmi1208/3f6cccc40011ddd150c4b1bf/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi466/3e8b0cf10023d28850c4b220/zdjecie.jpg

Tradycyjnie zagadka, która jest ktorą śnieżynką. Czapkę zakosiły prawdziwemu mikołajowi, a prawdziwy mikołaj wygląda właśnie tak.

http://i3.fmix.pl/fmi1910/526df7ce0004cdd650c4b24e/zdjecie.jpg

a tak mikołaj się uśmiecha

http://i3.fmix.pl/fmi2745/90fbd6b20017e5ee50c4b2ae/zdjecie.jpg

No i jak na prawdziwego mikołaja przystało przesyła wszystkim buziaki, dla tych niegrzecznych też

http://i2.fmix.pl/fmi1858/8d55e16b001e5d2a50c4b27d/zdjecie.jpg

Pozdrawiamy wszystkich

Edytowane przez Miras12

O proszę ilu Mikołajków :D

Nie mam aż tak wiele zarchiwizowanych obrazków. Kilka formatu A4 zeskanowanych jeszcze dawno temu. Obecnie większość malowanych akrylem na płótnie nie uwieczniam, bo format kilka razy większy. Można coś tam pstryknąć, ale w tej chwili pusto w magazynie wyrobów gotowych :) Szewc bez butów chodzi... Zima już przyszła, więcej czasu będzie na malowanki. Jak coś popełnię, to wkleję. Tutaj zimowe, a do mojego dziennika pozostałe. :)

Edytowane przez carver

rozumiem, że katar i kaszel. Więc trzeba z katarem walczyć, bo spływa do gardła i drażni. Czyli otrivin do nosa a dziecko do łóżka. Inhalacje zależy z czego. Z samej soli tylko rozluźniają wydzieline, łatwiej wykasłać. Przeciwzapalnie to trzeba z pulmicortu. Plus syropek pini na noc, bo kodeinę zawiera i mniej się kaszle. Wszystko pod warunkiem, że nie ma temperatury i ogólny stan jest dobry.

ciociu Klysiu jak się cujesz, to pytanie od Krzysia, bo on teraz ważny mikołaj.

Ciotka czuje sie dobze, ale... zazdrosci Wam tych pieknych, snieznych krajobrazow. Caluski dla Krzysiulka i Sniezynek.

ps. trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte.

A wiecie że u nas też bajkowy klimat. Jutro zrobię zdjęcia, jak księzniczki pozwolą. Szkoda że Krzyś znowu złapał przeziębienie, bo tak chcialem zabrać go na sanki i ulepić z nim bałwana. Mam takie marzenie, żeby zabrać cała trójkę na sanki, każde osobno upiąć i ciągnąć taki kulik, sam z wielka dumą. Na razie to brak zdrowia dzieci, no i 2 sanek dla dziewczyn. Dobrze, że to początek zimy, może się uda.

EZS łatwo ci mówić do łózia, dzisaj z dziewczynami cały dzionek spędziłem, przebieraliśmy się za mikołajów no i bałaganiliśmy mamci znaczy się żonie. Nawet nakręciliśmy fajny filmik z dziewczynami, pokazały jaki maja potencjał. Jak się uda to go wrzucę.

DPS no raczej pójdzie dobrze, bo wstępnie rozmawialem z Panem doktorem przez telefon. Pozostaje kwestia tylko co dalej. Księzniczki znowu przejdą sesje fotograficzną-genetyczną i wrócimy grzecznie do domku. Pewnie że ostrożnie, wkońcu będę wiózł księzniczki.

Słuchajcie nie wiedzialem, że nasz synek jest uzdolniony muzycznie. Ze względu na jego przeziębienie, chcialem go zostawić w domku, ale jak mi zaspiewał "dzień dobry Wrocławiu..." z serialu "pierwsza miłość" no to wymięklem.

No i nie odchodzie jeszcze od nas dzisiaj, bo za chwilę ważny film gdzie główną role grają księzniczki. prosze nie zwracać uwagi na bałagan dookoła, bowiem księzniczki bardzo się stroiły do nagrania

Na początek powiem, że gdyby nie intensywna rehabilitacja nasze dziewczynki nie wyglądałby tak dziś, a już na pewno nie mówiłby. Sami zobaczcie jaki potencjał drzemie w dziewczynakch. Więc wspierajcie nas, dopungujcie księzniczkom. Wreszcie obiecany film

Pozdowienia dla wszystkich, my z żoneczką idziemy kąpać księzniczki, a wy oglądajcie i komentujcie, bardzo was o to proszę.

obejrzałam dwa razy :)

Karolcia aż rwie się do występów ;) a Julcia widać bardziej niezależna i co tam jej będzie tata gadał - zrobi jak i kiedy zechce :)

Karolcia bardzo ładnie próbuje mówić. Jestem przekonana, że Wasza ciężka praca nie pójdzie na marne. Bardzo ważne, że się nie poddajecie. A w dziewczynkach na prawdę tkwi wielki potencjał. I widać, że są radosne i szczęśliwe :)

A na poprzednich zdjęciach Mikołaje z całej trójki cudne. A Krzyś to przecudne te ślepka ma, będzie kiedyś czarował dziewczyny, oj będzie :p

Przytulaski dla całej wspaniałej piątki :hug: