RD2011 09.12.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Tak - cudne są ! Kochane dzieciaki ! Spokojnej nocy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 09.12.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ale jak chrapie tatuś to nie wiadomo,poproszę o powtórne zadanie tego pytania dziewczynkom Śpijcie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Na tym filmie doskonale dziewczyny się wstrzelily jak robi piesek, kotek, krówka. Czasami się im miesza, ale nigdy jak tatuś chrapie. Jak się dobrze wsluchać to pokazują to. Oczywiście zawsze mamy z tego ubaw, bo to najczęsciej mamusia chrapie, no jakas solidaność musi być. Tak dużo pracujemy z dziewczynami sami, najczęściej w formie zabawy, przebierania, zawijania w nalesnik, czyli kocyk. Jak widac są efekty. Dzisiaj juz księżniczki idą spać, przynajmniej robią takie wrażenie, Krzys za to chce jeszcze pooglądać z mamusia bajki, które mu przyslaliście - dzięki nita83.Z chrapaniem to napewno powtórzymy filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Edytka się do nas odwiedziła :wiggle: cieszymy się bardzo i ściskamy mocno! Jestem przekonana, że Mirek tak jest zakochany w Tobie, że na wszystkie inne nóżki ślepy jest w zupełności Prawda Mirku? oczywiście że tak Krokusia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Więcej informacji i zdjęć jak tatuś spędzał z wielką trójka niedzielę na nowym bloguhttp://juliaikarolina.blogspot.com/ Tylko ludziska skomentujcie coś w nim, żebym miał motywacje do jego prowadzenia. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.12.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Mirku, dodaj gadżet 'obserwatorzy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ok chociaż nie bardzo wiem jak ale spróbuje. Coś cięzko chodzi mi ten nowy blog ale miałaś rację teraz jest bardziej czytelny. Jak zrobiłaś zdjęcie franka i napis na samej górze? podpowiedz proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.12.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Mirku, aż tak zdolna to ja nie jestem niestety. Zrobiła mi to znajoma w Corelu.To już wyższa szkoła jazdy.Mam nadzieję, że i Tobie ktoś pomoże. Już zaglądam na bloga i pisze Ci istrukcję wstawienia "obserwatorów"Klikasz w prawym górnym rogu: 'projekt', potem w panelu po lewej 'układ', 'dodaj gadżet', otwiera się okno, wybierasz "obserwatorzy" (nie ci w google+ - to musze rozkminic jeszcze). Potem przesuwasz gadżet na miejsce w którym chcesz mieć obserwatorów na blogu - wybierasz panel itdMam nadzieję ze mimo pory opisałam to w miarę zrozumiale Franc też znowu zagilony na amenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Wszyscy z gilami łaczcie się. Nasze dziewczyny też, no i wiadomo Krzyś nie będzie gorszy, dzięki. Z grafiką sobie poradzę bo sam zrobię, ale na blogu tu w domu dośc mocno mi to zwalnia. W pracy wiadomo nie wolno a jak czasem"wolno" to za malo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 10.12.2012 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Żebyście mnie teraz zobaczyli...w dwóch bluzach,w kapturze (w domu 17 stopni),pod kołdrą,z nosa i oczu mi się leje(obcieram rękawem)i zajadam stare rozmrożone parówki. A zaczęło się od tego że kilka godzin temu zaczęłam jeszcze raz czytać wątek Mirasa,potem przeszłam na blog.Blog krótki,więc i krótko zeszło,przeszłam na blog Frania.Przeszłam już lekko płaczliwa,a tam blog długi i zdjęć i emocji tyle że nie do opisania.Mokro,wszędzie mokro. W międzyczasie zajrzałam na blog DPS (sami zajrzyjcie)i w związku z tym musiałam natychmiast zjeść coś mięsnego.I w tym kapturze,uryczana po pas,na kolanach szukałam w zamrażarce kiełbasy DPS.Niestety znalazłam tylko stare parówki. Wracam kończyć czytanie u Franka,czekam na więcej u Mirasa.Jesteście naprawdę wielcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 10.12.2012 03:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 no a ja myslałem, ze tylko ja nie śpię. Dziękujemy ci marynato, tak będzie więcej i nie będzie smutno, bo nie może byc cały czas smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 10.12.2012 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Chlopie, co Ty o tej godzinie jeszcze robisz? przecie do Wroclawia trza pojechac, do spania i to juz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 10.12.2012 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Cześć Dobrzy Ludzie Widzę, że ruch jak w sklepie całodobowym Miras szerokiej i odśnieżonej drogi życzę i trzymam kciuki W celu podtrzymania tradycji i odpowiedniej atmosfery... http://i2.fmix.pl/fmi800/3eb19f7f002c010d50c2bc8d Miłego dnia i zdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 10.12.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 A ja tu siedzę cichutko i Was cały czas podczytuję No to , szerokiej i odśnieżonej drogi Mirasowej rodzince życzę. A po powrocie będzie niespodzianka (tak, tak , juz dziś powinna dotrzeć paczka z ciuszkami dla Księżniczek). Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.12.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 carver magicznie się zrobiłoWielkiej piątce życzę dużo zdrówka i spokojnej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.12.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 czekamy na wiadomości z wizyty w Wrocławiu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Marynata - ale że co, że ta kiełbasa taka u mnie niedobra i się zryczałaś...? Czytaj, kochana, zaglądaj, im nas więcej, tym lepiej! Carver - chyba żartujesz, dlaczego się nie utrzymujesz z tego, co tak pięknie potrafisz? Zwariował ten świat, naprawdę... A u nas za oknem dzisiaj takusieńki śnieg sobie pada, tylko wiatru nie ma i pięknie jest, i cicho. Miras - szerokości i proszę się nie stresować, to TYLKO NAZWA tego, co przecież wiecie, że jest. Pokonacie to, zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.12.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 marynata cieszę się Twoim szczęściem, trzeba wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 10.12.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Oj dziewczyny jak on mi działkę zrujnował ale cóż,o tym żeby uważać mowy przy życzeniach nie było Depesiu wielka szkoda że nie sprzedajesz swoich wyrobów.Ściągam "czystą"wędlinę z 400 km i tak naprawdę wierząc tylko na słowo bez żadnej rekomendacji osób mi znanych,że mam w niej tylko czarny pieprz, paprykę i majeranek itp :oops:Ale da się to jakoś przynajmniej jeść. Przymierzam się w nowym domu do wędzarni,ale mieszczuch jestem i się boje że nie podołam Nie jestem jakąś maniaczką zdrowego żywienia czy ekologii,ale jedzenie w sklepach naprawdę jest coraz gorsze-kupię 20 deko jakiejkolwiek,nawet najdroższej wędliny i połowa tego ląduje w koszu No dobra,już nie malkontencę-gdzie jest Miras i jego relacja z podróży?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.12.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Marynata, padłam:)A Depesia to przetwory robi...o matko..palce lizać. A jakie dzemiki z płatkami róży..poezja, Mówie ci;) Carver, nie mogę się doczekac kolejnej aukcji i walki o Twoje działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts