Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ale super wieści w samo południe .Czas świat -Czas magii i to się sprawdza hihi. I te widoczki a zdjęcia panieniek -śliczne :-))))

Przesyłam caluski dla ksieżniczek i milego dnia dla wszystkich .

P.S. Ale miales upierdliwą hm,hm Policjantkę dobrze ,że tylko tak się skończylo.

No dobra akumulatory naładowalam ta wysmienitą nowiną wiec czas spadac do zajęć .Pozdrowionka

Aha co się tyczy pomocy to ja tez chętna jezdem :-)))))

Edytowane przez Chogata 80

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No cóż witam wszystkich, informuje że księzniczki sa zasmarkane razem z księciem Krzysiem. Nie dobrze, trzeba zmierzyć się z humorami arystokracji.

Co do badania genetycznego CHG to nadal nie wiadomo czy jest szansa z NFZ, nawet w IMiDzie, ale dzięki Aga, napewno będe szukał dalej.

No oczywiście nie mogloby się nie odbyć bez dzisiajszej sesji zdjęciowej, a tym razem zawdzięczamy to cioci Johana. Przyszła paczka no i oczywiście pierwsze do otwierania dzieciaczki.

http://i2.fmix.pl/fmi1000/50824c23000093c750c8b51d/zdjecie.jpg

Milośniczka literatury pięknej, karolincia zabrała się za książeczki, a teraz to ma co czytać. Oczywiście z mamą i tatą na dobranoc, ale nie tylko, bo tata zawsze pierwszy usypia .

http://i2.fmix.pl/fmi698/d9cb67a4000fa9ed50c8b557/zdjecie.jpg

Julcia oczywiście nasza modnisia przymierzała dosłownie wszystko. Miala straszny dylemat spodenki czy może coś innego.

http://i2.fmix.pl/fmi2696/1221128b0011d0ea50c8b667/zdjecie.jpg

Jednak ze względu na zimową aurę stwierdziła, że czapka to jest to.

http://i2.fmix.pl/fmi2702/c0ca387c00271ffb50c8b5c4/zdjecie.jpg

Edytowane przez Miras12

o to nie wiem od kogo, przyzna się ktoś? nie było listu w środku a nadawcy nie chcę podawać bo nie wiem czy sobie będzie życzył. Ciociu w takim razie będziemy ci dziękowac jeszcze raz.

Więcej relacji z otwierania paczki na nowym blogu http://juliaikarolina.blogspot.com/

Carver ja od lat FM podczytuję ale ze względu na księżniczki sie zarejestrowalam :-)))

Miras przykro mi ale ta paczka nie ode mnie .Moja widac nie dotarla jeszcze hihihihihihih .Tzn. nie wiem czy przykro znakiem tego więcej paczek przyjdzie :-))))) U mnie są same zabawki ...

No to ciociu Chogato i tak jest za co ci dziękować skoro ujawniłaś się dla naszych księżniczek.

Witaj Miras,

Codzień czytam, uzależniona jestem i lubię tu być na forum, ale niesmiała jestem jakoś w pisaniu. Paczka ode mnie i od Julci mojej, długo szła i cieszę się że wreszcie doszła, bo już się zastanawiałam czy coś nie tak wpisałam.

Juz nie pamiętam co jest odpowiednie dla takich maluchów bo moja juz starsza jest ma 10 lat, ale mam nadzieję że Wam się przyda to i tamto.

I mimo, że się nie odzywam, bardzo lubię tu być z Wami :)

Jeśli bedziecie cos potrzebować daj znać na priva, jeśli ciuszki za małe czy nie takie też daj znać jak będzie potrzeba większe.Chętnie pomogę

pozdrawiam całą Rodzinkę serdecznie w tym magicznym dniu :) 12.12.12

aha i dziękowac nie trzeba absolutnie tylko mówic co potrzeba. najwiekszym podziękowaniem są uśmiechnięte buziaki dzieci. No i fakt że Wam jakoś choć troszkę można pomóc, bo ja Was bardzo podziwiam, za tą pogodę ducha której macie tyle dla siebie i jeszcze innym też coś skapnie jak wieczorkiem po pracy tu zajrzą sobie i poczytają o dwójce fajnych ludzi, ciepłych i kochających, co mają cały domek pełen małych rozrabiaków i dają radę z uśmiechem na twarzy :) duży szacun, a doła to każdy czasem miewa liczy się to że potraficie razem z niego wychodzić, a to juz sztuka :)

aha i dziękowac nie trzeba absolutnie tylko mówic co potrzeba. najwiekszym podziękowaniem są uśmiechnięte buziaki dzieci. No i fakt że Wam jakoś choć troszkę można pomóc, bo ja Was bardzo podziwiam, za tą pogodę ducha której macie tyle dla siebie i jeszcze innym też coś skapnie jak wieczorkiem po pracy tu zajrzą sobie i poczytają o dwójce fajnych ludzi, ciepłych i kochających, co mają cały domek pełen małych rozrabiaków i dają radę z uśmiechem na twarzy :) duży szacun, a doła to każdy czasem miewa liczy się to że potraficie razem z niego wychodzić, a to juz sztuka :)

johana wielka mądrość przez Ciebie przemawia i prawdę najprawdziwszą piszesz :)

a nieśmiałość to do kieszeni schowaj i pisz tu do nas jak najczęściej ;)

na zachętę :hug:

Dziękowac w naszym przypadku trzeba, wręcz należy. No i tak jak piszą oddzywaj się częściej. Watek coprawda dotyczy księżniczek ale rozmawiamy o wszystkim i tak trzeba.

Ciuszki pasują, fajnie to podzieliłaś na takie które już moga nosić i troszkę większe.

Drodzy ciocie i wujkowie musze się teraz pozskarżyć, mianowicie jak dzieciaczki dostały ciuszki to moja cudowna kochana żonka wyeksmitowała mnie z moimi ciuchami w inne miejsce. Dobrze, że mnie nie spakowała do worka po śmieciach. No i spac jeszcze mi w doku pozwala, ale to chyba ze względu na mroźne nocki.

Tak naprawdę to bardzo się cieszymy ze wszystkich rzeczy, jak narazie wszystkie są w ich roziarze lub ciut większe co oczywiście jest pozytywne.

To nam naprawdę pomoże i tochę nas odciąży.