Chogata 80 12.12.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Ale super wieści w samo południe .Czas świat -Czas magii i to się sprawdza hihi. I te widoczki a zdjęcia panieniek -śliczne ))) Przesyłam caluski dla ksieżniczek i milego dnia dla wszystkich . P.S. Ale miales upierdliwą hm,hm Policjantkę dobrze ,że tylko tak się skończylo. No dobra akumulatory naładowalam ta wysmienitą nowiną wiec czas spadac do zajęć .Pozdrowionka Aha co się tyczy pomocy to ja tez chętna jezdem )))) Edytowane 12 Grudnia 2012 przez Chogata 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 12.12.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Mokoc i Chogata od niedawna na forum, a już w wątku pomocowym i chętne do pomocy Witamy i zapraszamy częściej. Jak się sytuacja rozwinie z pewnością wszystkie rączki się przydadzą. Malka tylko bez skojarzeń z tymi rączkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.12.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 No cóż witam wszystkich, informuje że księzniczki sa zasmarkane razem z księciem Krzysiem. Nie dobrze, trzeba zmierzyć się z humorami arystokracji.Co do badania genetycznego CHG to nadal nie wiadomo czy jest szansa z NFZ, nawet w IMiDzie, ale dzięki Aga, napewno będe szukał dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 12.12.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Malka nie wiem na czym Ty jedziesz, ale podrzuć proszę troszeczkę.... No chyba, że to czysta satysfakcja Ja też, ja też chcę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.12.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) No oczywiście nie mogloby się nie odbyć bez dzisiajszej sesji zdjęciowej, a tym razem zawdzięczamy to cioci Johana. Przyszła paczka no i oczywiście pierwsze do otwierania dzieciaczki. http://i2.fmix.pl/fmi1000/50824c23000093c750c8b51d/zdjecie.jpg Milośniczka literatury pięknej, karolincia zabrała się za książeczki, a teraz to ma co czytać. Oczywiście z mamą i tatą na dobranoc, ale nie tylko, bo tata zawsze pierwszy usypia .http://i2.fmix.pl/fmi698/d9cb67a4000fa9ed50c8b557/zdjecie.jpg Julcia oczywiście nasza modnisia przymierzała dosłownie wszystko. Miala straszny dylemat spodenki czy może coś innego.http://i2.fmix.pl/fmi2696/1221128b0011d0ea50c8b667/zdjecie.jpg Jednak ze względu na zimową aurę stwierdziła, że czapka to jest to.http://i2.fmix.pl/fmi2702/c0ca387c00271ffb50c8b5c4/zdjecie.jpg Edytowane 12 Grudnia 2012 przez Miras12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 12.12.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Już widać jaki kierunek w życiu Księżniczki obiorą Karolcia będzie intelektualistką, pewnie jakiś doktorat zrobi a przed Julcią, modnisią kariera w wielkim świecie mody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chogata 80 12.12.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Carver ja od lat FM podczytuję ale ze względu na księżniczki sie zarejestrowalam )) Miras przykro mi ale ta paczka nie ode mnie .Moja widac nie dotarla jeszcze hihihihihihih .Tzn. nie wiem czy przykro znakiem tego więcej paczek przyjdzie )))) U mnie są same zabawki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.12.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 o to nie wiem od kogo, przyzna się ktoś? nie było listu w środku a nadawcy nie chcę podawać bo nie wiem czy sobie będzie życzył. Ciociu w takim razie będziemy ci dziękowac jeszcze raz. Więcej relacji z otwierania paczki na nowym blogu http://juliaikarolina.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.12.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Carver ja od lat FM podczytuję ale ze względu na księżniczki sie zarejestrowalam )) Miras przykro mi ale ta paczka nie ode mnie .Moja widac nie dotarla jeszcze hihihihihihih .Tzn. nie wiem czy przykro znakiem tego więcej paczek przyjdzie )))) U mnie są same zabawki ... No to ciociu Chogato i tak jest za co ci dziękować skoro ujawniłaś się dla naszych księżniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.12.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Już widać jaki kierunek w życiu Księżniczki obiorą Karolcia będzie intelektualistką, pewnie jakiś doktorat zrobi a przed Julcią, modnisią kariera w wielkim świecie mody Zdecydowanie potwierdzam:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johana 12.12.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Witaj Miras, Codzień czytam, uzależniona jestem i lubię tu być na forum, ale niesmiała jestem jakoś w pisaniu. Paczka ode mnie i od Julci mojej, długo szła i cieszę się że wreszcie doszła, bo już się zastanawiałam czy coś nie tak wpisałam. Juz nie pamiętam co jest odpowiednie dla takich maluchów bo moja juz starsza jest ma 10 lat, ale mam nadzieję że Wam się przyda to i tamto. I mimo, że się nie odzywam, bardzo lubię tu być z Wami Jeśli bedziecie cos potrzebować daj znać na priva, jeśli ciuszki za małe czy nie takie też daj znać jak będzie potrzeba większe.Chętnie pomogę pozdrawiam całą Rodzinkę serdecznie w tym magicznym dniu 12.12.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johana 12.12.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 aha i dziękowac nie trzeba absolutnie tylko mówic co potrzeba. najwiekszym podziękowaniem są uśmiechnięte buziaki dzieci. No i fakt że Wam jakoś choć troszkę można pomóc, bo ja Was bardzo podziwiam, za tą pogodę ducha której macie tyle dla siebie i jeszcze innym też coś skapnie jak wieczorkiem po pracy tu zajrzą sobie i poczytają o dwójce fajnych ludzi, ciepłych i kochających, co mają cały domek pełen małych rozrabiaków i dają radę z uśmiechem na twarzy duży szacun, a doła to każdy czasem miewa liczy się to że potraficie razem z niego wychodzić, a to juz sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 12.12.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 aha i dziękowac nie trzeba absolutnie tylko mówic co potrzeba. najwiekszym podziękowaniem są uśmiechnięte buziaki dzieci. No i fakt że Wam jakoś choć troszkę można pomóc, bo ja Was bardzo podziwiam, za tą pogodę ducha której macie tyle dla siebie i jeszcze innym też coś skapnie jak wieczorkiem po pracy tu zajrzą sobie i poczytają o dwójce fajnych ludzi, ciepłych i kochających, co mają cały domek pełen małych rozrabiaków i dają radę z uśmiechem na twarzy duży szacun, a doła to każdy czasem miewa liczy się to że potraficie razem z niego wychodzić, a to juz sztuka johana wielka mądrość przez Ciebie przemawia i prawdę najprawdziwszą piszesz a nieśmiałość to do kieszeni schowaj i pisz tu do nas jak najczęściej na zachętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 12.12.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 a ja gołąbki wigilijne z kaszą i grzybami warzę...kto lubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.12.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 krokusia nie jadłam takich jeszcze, dawaj no Julcia już zaczyna karierę modelki Bez wpadnięcia do Mirasowego domku to już sobie dnia nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.12.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Krokusia, poooodziel się Ja wpadłam ino powiedzieć "dzień dobry". Albo 'dobranoc'. No zameldowac ino się chciałam. Lecę poczytać, co dzis naskrobaliście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 12.12.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Właśnie skończyłam pichcić...uffff... nita83 , AgnesK częstujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.12.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 to my tez poprosimy po jednym, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 12.12.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 czyli 5 gołąbków dla Wspaniałej Piątki proszę bardzo, nie ukrywam, że liczę na soczyste buziaki od Księżniczek i Księciunia tylko tak co by mi smarków nie sprzedały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.12.2012 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 aha i dziękowac nie trzeba absolutnie tylko mówic co potrzeba. najwiekszym podziękowaniem są uśmiechnięte buziaki dzieci. No i fakt że Wam jakoś choć troszkę można pomóc, bo ja Was bardzo podziwiam, za tą pogodę ducha której macie tyle dla siebie i jeszcze innym też coś skapnie jak wieczorkiem po pracy tu zajrzą sobie i poczytają o dwójce fajnych ludzi, ciepłych i kochających, co mają cały domek pełen małych rozrabiaków i dają radę z uśmiechem na twarzy duży szacun, a doła to każdy czasem miewa liczy się to że potraficie razem z niego wychodzić, a to juz sztuka Dziękowac w naszym przypadku trzeba, wręcz należy. No i tak jak piszą oddzywaj się częściej. Watek coprawda dotyczy księżniczek ale rozmawiamy o wszystkim i tak trzeba. Ciuszki pasują, fajnie to podzieliłaś na takie które już moga nosić i troszkę większe. Drodzy ciocie i wujkowie musze się teraz pozskarżyć, mianowicie jak dzieciaczki dostały ciuszki to moja cudowna kochana żonka wyeksmitowała mnie z moimi ciuchami w inne miejsce. Dobrze, że mnie nie spakowała do worka po śmieciach. No i spac jeszcze mi w doku pozwala, ale to chyba ze względu na mroźne nocki. Tak naprawdę to bardzo się cieszymy ze wszystkich rzeczy, jak narazie wszystkie są w ich roziarze lub ciut większe co oczywiście jest pozytywne. To nam naprawdę pomoże i tochę nas odciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts