Krokusia 12.12.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Dobrze, że mnie nie spakowała do worka po śmieciach. Mirku - jeszcze wszystko przed Tobą Miłej nocki życzę bo ja już na spoczynek udaję się do łoża mego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.12.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 czyli 5 gołąbków dla Wspaniałej Piątki proszę bardzo, nie ukrywam, że liczę na soczyste buziaki od Księżniczek i Księciunia tylko tak co by mi smarków nie sprzedały Oj gile to one chętnie rozdają, tatusiowi i mamusi, a co niech mają rodzice. Potem powiedzą że ich dzieci nie kochają. Krokusia juz czuję ten zapach, ten smak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.12.2012 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Mirku - jeszcze wszystko przed Tobą Miłej nocki życzę bo ja już na spoczynek udaję się do łoża mego dzięki, och ta solidarność kobieca. My Tobie rownież życzymy spokojnego snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.12.2012 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 aha i dziękowac nie trzeba absolutnie tylko mówic co potrzeba. najwiekszym podziękowaniem są uśmiechnięte buziaki dzieci. No i fakt że Wam jakoś choć troszkę można pomóc, bo ja Was bardzo podziwiam, za tą pogodę ducha której macie tyle dla siebie i jeszcze innym też coś skapnie jak wieczorkiem po pracy tu zajrzą sobie i poczytają o dwójce fajnych ludzi, ciepłych i kochających, co mają cały domek pełen małych rozrabiaków i dają radę z uśmiechem na twarzy duży szacun, a doła to każdy czasem miewa liczy się to że potraficie razem z niego wychodzić, a to juz sztuka Ciociu już wszystko poprawiłem. Przepraszam Johana, ale głupi ojciec dziecio w głowach namieszał. Czapka jest boska, jak na razie to Julka jej nie odpuszcza. No i akuku robi. Przecież wszyscy wiedzą jak Julcia uwielbia czapki zakładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.12.2012 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 A gdzie jest nasza ciocia dusiek Krzyś się pytał czy też masz katar i czy dostajesz zastrzyki. Co mam mu jutro powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 ja się dziś odmelduję....chwilę temu wróciłam do domu i zdziebko padam en face Wniosek z tego taki -że jednak nie jestem cyborgiem Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 12.12.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 O tej godzinie gadacie o jedzeniu,aż mi kiszki poskręcało tak bym coś dobrego zjadła Ponieważ Mikołaj zażądał se za prezent tysiąc pincet z vatem,czuję się zwolniona ze zobowiązania że o nic już prosić na razie nie będę Mikołaju ja kładę kartkę na parapecie w kuchni z informacja o co chodzi i bardzo proszę rusz głową bo cel szczytny No to uważam że mamy to załatwione Miras,na którą Ty chodzisz do pracy że jeszcze nie śpisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 13.12.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 ps Mikołaju,na parapecie ale pod talerzami kartka leży,bo mnie rodzina w Tworkach zamknie jak przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 13.12.2012 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Cześć Dobrzy Ludzie Widzę, że jednak grawitacja robi swoje i czasem trzeba paść, żeby potem móc wstać. Jak już wstaniecie to miłego dnia http://i3.fmix.pl/fmi662/bde937850008ec9b50c8e3ee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 13.12.2012 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 A gdzie jest nasza ciocia dusiek Krzyś się pytał czy też masz katar i czy dostajesz zastrzyki. Co mam mu jutro powiedzieć? Mirasku, caly czas jestem z Wami i mocno Was przytulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.12.2012 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 ja się dziś odmelduję....chwilę temu wróciłam do domu i zdziebko padam en face Wniosek z tego taki -że jednak nie jestem cyborgiem Buziaki Ufff Malka no już się troszkę martwiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.12.2012 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 No Ciocia dusiek ty nam się tutaj oddzywaj, noJa do pracy marynato chadzam na 6.00 No i ostatnio codziennie raniutko musze sprawdzić widoczki, a są i dobrze bo lepiej się jakoś pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.12.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 oo słoneczko wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 oo słoneczko wstaje nooooooooojakieś 2 godziny temu...... wstałam dzień dobry się z Państwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 13.12.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 chyba mnie omineły wczorajsze gołąbki ale za to słoneczko od carvera mamy miłego dnia wszystkim!! i katarek leczyć proszę bo święta już za pasem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Dzień dobry! No i wstało, pięknie słonko wstało! Miras myslimy już intensywnie nad tym, kiedy się do Was wybrać - chyba lepiej poczekać, aż gile posampas trochę przejdą, nie? Bo i dziewczynki będa bardziej wyluzowane chyba bez gila i Krzyś, a i my bezpieczniejsi. Na dobry dnia początek zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 13.12.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 dreszczyk przeszedł na widok śniegu. dzisiaj tak strasznie rano zmarzłam, że jeszcze nie odmroziłam się. brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.12.2012 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 nooooooooojakieś 2 godziny temu...... wstałam dzień dobry się z Państwem Słoneczko ty zachodź czasami, jakkolwiek to brzmi to chodzi mi o sen, żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.12.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Dzień dobry! No i wstało, pięknie słonko wstało! Miras myslimy już intensywnie nad tym, kiedy się do Was wybrać - chyba lepiej poczekać, aż gile posampas trochę przejdą, nie? Bo i dziewczynki będa bardziej wyluzowane chyba bez gila i Krzyś, a i my bezpieczniejsi. Na dobry dnia początek zapraszam! [ATTACH=CONFIG]154121[/ATTACH] A ja przepraszam że tak wprost zapytam ale czy moglibyście pożyczyć troszkę śniegu dla Krzysia na bałwana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Słoneczko ty zachodź czasami, jakkolwiek to brzmi to chodzi mi o sen, żeby nie było tak mi się skojarzyło.... gdy znajomego żona zaszła w piątą ciążę, a po czwartej się oboje zapierali "że już nigdy więcej",kumpel się tłumaczył,że on nie wie jak to się stało -on spał Więc można zajść śpiąc ciekawe czy w drugą stronę też to działa Pozwól jednak, że ja nie będę sprawdzać; ) u mnie śniegu co kot napłakał...choć malutkiego bałwaneczka by się ukulało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts