DPS 13.12.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Miras, jak tylko dacie radę - bierzcie ile wlezie, u nas tego dostatek! Przywieźć Wam trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 13.12.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Hej Miras,mieliscie juz wizyte u lekarza, wiecie cos więcej od lekarza co dolega dziewczynkom?Wracam dzisiaj z gór i w najblizszym czasie zrobie paczuszke dla księżniczek,mam nadzieję ze dojdzie przed świętam:-)Buziaki dla Was:-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.12.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 No tak gaga byliśmy, opisywalem to 10-tego. Wyniki ostatnich badań i zalecenia dodalem do bloga www.juliaikarolina.blogspot.comNa paczkę będziemy czekać z niecierpliwością, na pewno dojdzie bo wiesz my z Edytką mamy w domku prywatnego mikolaja i dwie śnieżyczki.Teraz opowiadaj jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.12.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Jasne cioteczko dawaj śnieg, choć u nas troszkę dzisiaj napadało. Mnie by może oblepiło i przed żonką to ja mogę być tym bałwanem, ale przed dzieciaczkami to już raczej chyba nie. Ciociu dziewczyny czekają na Ciebie i zapraszamy cię serdecznie, jeśli możesz i ci pasuje to w niedzielę. Będzie nam bardzo miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.12.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Wróciłam do domu i od razu wpadam na chwilkę w odwiedziny...dzień doberek wszystkim. Miras u Ciebie to już się dom otwarty robi...każdy przynajmniej raz dziennie a czasem i nocnie stara się wpaść na chwilę A dla tych co się wczoraj na gołąbki nie załapali proszę bardzo, częstujcie się http://i2.fmix.pl/fmi941/f10392360000847950ca1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.12.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Mirek, jesteś pewien, że ostatnie badania są na blogu? Chyba ze 3 dni temu oglądałam wszystko i, patrząc na daty stwierdziłąm, że nic nie ma. Zbieram materiały do ewentualnych rozmów, ale teraz czas niedobry, przed swietami w pracy taki kocioł, że już nie wiem, jak się nazywam a dziś "olałam" własne dziecko, które chciało być odebrane nagle ze szkoły. Stwierdziłam "radź sobie sama" i się rozłączyłam... poradziła sobie, zadzwoniła do taty, tata oczywiście wszystko rzucił i pojechał... żeby córcia na peichotę iść nie musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.12.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Tatusiowie:) Ja ino wpadłam powiedzieć "cześć":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 A ja wróciłam z zebrania , jasna cholera....mój mąż woził młode do szkoły przez 10 dni.... dziś się dowiedziałam,że ma 7 spóźnień w tym czasie :bash: cholerni tatusiowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.12.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 A ja wróciłam z zebrania , jasna cholera....mój mąż woził młode do szkoły przez 10 dni.... dziś się dowiedziałam,że ma 7 spóźnień w tym czasie :bash: cholerni tatusiowie Malka może tatuś jeszcze za dobrze drogi do szkoły nie znał i się pogubi...kilka razy Weź pod uwagę, że 3 razy jednak byli na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.12.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 No teraz kobiety to ja przez chwilę może nie będe pisał, co? Zwyczajnie się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Krokusia- pewnie masz racje...który facet zapamięta przez 3 lata 5 kilometrowy odcinek prostej drogi Przeceniłam go co nie.... ale ja tez się dziś spóźniłam ale to była siła wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.12.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 No teraz kobiety to ja przez chwilę może nie będe pisał, co? Zwyczajnie się boję. he, he....cykor! Słabych kobietek się boi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.12.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Mirek, jesteś pewien, że ostatnie badania są na blogu? Chyba ze 3 dni temu oglądałam wszystko i, patrząc na daty stwierdziłąm, że nic nie ma. Zbieram materiały do ewentualnych rozmów, ale teraz czas niedobry, przed swietami w pracy taki kocioł, że już nie wiem, jak się nazywam a dziś "olałam" własne dziecko, które chciało być odebrane nagle ze szkoły. Stwierdziłam "radź sobie sama" i się rozłączyłam... poradziła sobie, zadzwoniła do taty, tata oczywiście wszystko rzucił i pojechał... żeby córcia na peichotę iść nie musiała Tak są na pewno na blogu. Tylko wrzyciłem je w osobną stronę badania genetyczne, bo cięzko byłoby odnaleść. Jeśli chodzi o datę to jest wypisana na 08.11.2012 , a sam wynik na 21.10.2012. Dlaczego takie daty, ano tak to trwało, ja tylko przypomnę że na pobraniu materiału byliśmy na poczatku lipca 2012, żeby nie było. Wedlug Pana doktora opisuje to wszystko jedna osoba i dlatego to tak trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.12.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 he, he....cykor! Słabych kobietek się boi! Cykor? o przepraszam, raczej realista. Ty wiesz jak niebezpiecznym narzędziem w rękach kobiety może być taki wielgachny gołąbek:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.12.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 krokusia jak mogłaś z tymi gołąbkami! ja chcęęęęęęę!!!!! rzuć przepis na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.12.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ja nic nie mówię, ale tez o przepis prosiłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 13.12.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Też podpinam się pod prośbę o przepis na gołąbki ! Krokusiu - proszę napisz w swoich komentach - co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.12.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 No dobrze, dobrze! nie krzyczcie już na mnie!!! już lecę po książkę z przepisami i daję przepis w moich komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.12.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Moja żonka Edytka też chce przepis, ciekawe kto i kiedy je zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Moja żonka Edytka też chce przepis, ciekawe kto i kiedy je zrobi? zostaw dzieci same w kuchni, a wszystko będzie,nie tylko gołąbki... fruwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts