Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiem, wiem, miałam napisać wieczorem...biję się w pierś, kajam jak mogę :oops: dopiero kwadrans temu ogarnęłam się trochę z robotą....takie mam zwariowane ostatnie dni:(

Obejrzałam tylko zdjecia (cudowne macie dzieciaki -wszystkie trzy :lol:) ale czytać juz nie dam rady , bo mi sie literki rozmazowywują .

Wybacz, jak troch\e się prześpię (matkooo...na 8 do szkoły :bash:muszę wstać), mózg mi się ciut zregeneruje, to może uda mi się napisać jakieś składne zdanie.

Tym czasem dobranoc, lub raczej dzień dobry ;)

No jak Tata fotki robi to kto by tu spał? Potem na forum Ludzie powiedzą, że jestem śpioch. :lol2:A Julcia śpi, bo szybciej sie męczy tą trudną rehabilitacją, bidulka mała.

p.s. Kochani jeśli ktoś z Was ma odzież dla takich maluchów to Miras prosił dla Dziewczynek, bo każda pomoc sie przyda! Tutaj dom w budowie, trójka Dzieci a Dziewczynki na prawdę dużo rehabilitacji potrzebują. Ja widzę dla Nich szansy na to by kiedyś samodzielnie mogły pochodzić a nawet pobiegać, ale trzeba bardzo, bardzo intensywnie pracować. A to co teraz można zrobić nie będzie już można kiedy będą mieć lat 10, albo przynajmniej już nie w takim stopniu. Dla Dziewczynek czas się liczy, bardzo, bardzo.

Żelka ja już któryś raz piszę, że musimy zorganizować akcję dla dzieciaków przed świętami. Coś w rodzaju aukcji dla Tomka1950. Twórców ludowych jest tu wielu, i zawsze można na nich liczyć :)

Ja już coś tam produkuję i wystawię. Jednak całością musi się zająć ktoś, kto to już robił i cieszy się zaufaniem forumowiczów.

Redakcja już wszystko wie. Na pewno jak tylko będzie taka możliwość, to dadzą nam zielone światełko. Czasami trzeba pomyśleć i o tym, że Redakcja też ma jakieś tam swoje własne plany i cierpliwie poczekać. Widać, że Dziewczynki dużo potrzebują. Na pewno Redakcja pomoże, ja w to wierzę. Poczekajmy na to co nam odpowiedzą i nie narzucajmy, proszę żadnych własnych terminów. Ja wiem, że najlepiej jest natychmiast, ale jak nawet nie będzie tak od zaraz, ale będzie, to i tak będzie to bardzo dla Dziewczynek przydatne. A Wy fanty jakieś szykujcie, żeby nie było, że potem Ci teraz najgłośniejszy będą na urlopie. ;-) Bo tylko chorobowe będą usprawiedliwione.

:lol2:

Właśnie przelożono nam termin wizyty z grudnia na 15 stycznia do doktora Jużwiaka. Pani powiedziała, że na bank będzie opóźnienie no nawet do trzech godzin. Proszę napiszcie jak to jest, jak tam się wchodzi? na godzinę, czy na listę, bo masze księzniczki będą obużone i wkurzone. Jeśli tak jest to muszę coś im zorganizować jakoś czas.

hehe miciu u nas to wyprawa, ale mamy wprawę. Byliśmy u tylu lekarzy z dziewczynami co ja z żonką razem wzięci i chyba jeszcze razy dwa. Oprócz posiłku trzeba wziąść coś do zabawy. Jak nie ma miejsca w poczekalni to zwyczajnie dłuższe oczekiwania spędzamy w autku. Jakby było cieplo to na dworku. Czasami mamy fajne miny oczekujących pacjentów, cala piątka rozłożeni, woda w termosie na mleko zaczynamy karmienie. No i zaczynaja się ciche dyskusje, że miejsca dużo zajmujemy, że karmić trzeba w domku, że niańczymy dzieci i cały czas nosimy na rękach zamiast je puścić na nogi, takie głupoty. Nie przejmujemy się bo zazwyczaj informujemy pacjentów, że dzieci nie umieja chodzić i własnie tu po to jesteśmy. Miny i kolory na twarzy pacjentów bezcenne. Myślę, że przy tej wizycie nie będzie takich komentarzy. Tam każdy wie po co przychodzi.

No i przyłapałem laski co grzebią po szufladzie. Mam mam dowód, a takie bezradne.

Szufladę zdąrzyły zamknąć

http://i1.fmix.pl/fmi2984/fd2f4c58000bb14350b51676/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi2372/afc992870025edde50b51641/zdjecie.jpg

malka miała racje zaradne dziewczyny. Jak głodne to sobie same wezmą

No dobra możecie bronić dziewczyn, możecie mówić nie prawda, ale ja mam dowód na to że dziewczyny spiskują. Normalnie mają dyżury, jedna odpoczywa, a druga aktywna. To nie przypadek.

http://i1.fmix.pl/fmi2591/bbf45d10001cfa2150b524f3/zdjecie.jpg

Jeszcze ich brońcie.

U karolci pojawiła się wysypka na brzuszku, ponoć po antybiotyku. To troche dziwne, że tylko u Karoli. Do tego nie przywykliśmy.

Edytowane przez Miras12

Karolinka napewno mysli o sw. Mikolaju i spac nie moze, ale widze ze Julenka pochrapuje. Dobrej nocki zycze.

Miras masz wiadomosc na pw.

Ciociu to chyba moge tobie zawdzięczać, ale oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Tylko nie broń dzisiaj Julki.