Miras12 16.12.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 to przepis na śled bbbbbbvvvvvvvvvvzie wedł,,ug Karolinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 16.12.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ale żeście mi narobili smaku na dobre jedzenie a ja taka leniwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chogata 80 16.12.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Az mi łzy lecą a juz pomstowałam na Poczte Polską ,że tyle czasu idzie ta paczka .Ciesze sie ,że zabawki podobają się dzieciakom .Ukochać proszę wszystkie od cioci . No i do telewizji z nimi ))))) Mi też slinka leci na te pyszności ,przepisy prosimy w zamian )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 16.12.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ja nie chcę przepisów,ja chcę jeść :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.12.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ciasto z masą jogurtową? plizzzz , jak to się robi? czy da radę zrobić lejek kuchenny o dwóch lewych rękach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 16.12.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 teraz chwilowo ja mam dostęp do komputera, znaczy mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 16.12.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ciasto z masą jogurtową? plizzzz , jak to się robi? czy da radę zrobić lejek kuchenny o dwóch lewych rękach? EZS jak ja facet potrafie to ty tez. Oczywiście ten piekła żonka, ona to mnie potrafi rozpieszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.12.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 no to napisz, jak. ale jak krowie na granicy, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 16.12.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ja nie chcę przepisów,ja chcę jeść :roll: W takim razie zapraszamy do nas na święta, albo lepiej już teraz. Będą śledzie i placek i grzaniec od DPS- hmm wyśmienity, dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 16.12.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 no to napisz, jak. ale jak krowie na granicy, proszę po kąpieli dzieciaczków, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 16.12.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Az mi łzy lecą a juz pomstowałam na Poczte Polską ,że tyle czasu idzie ta paczka .Ciesze sie ,że zabawki podobają się dzieciakom .Ukochać proszę wszystkie od cioci . No i do telewizji z nimi ))))) Mi też slinka leci na te pyszności ,przepisy prosimy w zamian )))) ciocia ty masz do nas blisko, prawda? więc zapraszamy, tak jak innych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.12.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 To i ja proszę o przepis:) Ale się usmiałam z relacji cioci DPS:)Faaaaaaajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 16.12.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ciocia DPS ja naprawdę lubię ukladac plytki i jeśli tylko chcesz to ulożę również u ciebie. Tak zwyczajnie z wdzięczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 16.12.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Aga potrzebujemy pomocy, nasze księżniczki znowu zasmarkane i marudne. Nie zdziwię się jak znowu będzie gorączka. Mamy donos że stosujesz jakiś fajny miodzik, poradź coś prosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 16.12.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 No a przed kąpielą nasze dzieciaczki po południowej drzemce http://i3.fmix.pl/fmi1767/9413039000139c2e50ce276e/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2833/b070f7aa001209ed50ce2735/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2196/2eae46290011fac650ce27a6/zdjecie.jpg DPS miałaś racje mogliśmy zrobić im spacer, bo teraz po kąpieli to dzieciaczki raczej spać szybko nie pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 16.12.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ciasto z masą jogurtową? plizzzz , jak to się robi? czy da radę zrobić lejek kuchenny o dwóch lewych rękach? Witam Kochani! obiecuję, ze napiszę Wam pózniej przepis na ciasto. Teraz jadę po teśćiową, bo się jeszcze babcia rozmyśli i nie przyjedzie:yes: Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.12.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 mogę ja ci odpowiedzieć - miód manuka. ceny powalają poza tym mam dziwne przeczucia - ponoć on "robi się" tylko w nowej zelandii. A internet jest wręcz zalany tym miodem. NZ to mały kraj, w dodatku górzysty i, z tego, co mi opowiadał tambylec, to - on tego miodu nie zna, a jeżeli nawet gdzieś go zbierają, to terenów uprawnych nie jest tam dużo. Nie wystarczy dla całego świata Więc jeżeli krezusem nie jesteś, to lepiej kup nasz polski, dodaj propolisu i ..... wierz silnie w jego działane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Miód z mlekiem i odrobiną czosnku - działa nawet bez wiary! Miras, Ty nie masz za co być wdzięczny, proszę Cię! No i sami widzicie, facet głośno się przyznaje do dewiacji, płytki lubi układać! :rotfl: No dobra, sama znajdę drzwi i wyjdę, ale zza węgła poczekam na ten przepis na ciasto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 16.12.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 witam Was!!! o jak tu ciepło i przytulnie:) i wiadomości takie radosne i smaczne i TV zacznę oglądać buziaczki dla Wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 16.12.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 A ja na smarki polecam cytrynę, w dużych ilościach najlepiej. Może być woda z sokiem z cytryny i miodem. Mleko (ogólnie nabiał) na katar to nie najlepszy pomysł, bo nabiał wzmaga produkcję śluzu i zaflegmienie. Cytryna za to rewelacyjnie odkwasza organizm (mimo kwaśnego smaku jest produktem zasadowym). Wszelkie świństwa (grzyby, bakterie i wirusy) lubią środowisko kwaśne, więc jak im zmieniamy to środowisko na zasadowe, to nie mają lekko i giną. No i nie trzeba ich (bakterii, wirusów, grzybów) dokarmiać cukrem, bo wtedy się namnażają. Mój sposób na chorobę to odkwaszanie i zero cukru (bo cukier zakwasza). I nogi w gorącej wodzie z solą moczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts