Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak ja mam rzut beretem od WAs Za zaproszenie dziękuję tylko muszę fantów dozbierać co bym z pustymi "ręcami" nie przyjechala ...

Przepis na placek skopiowany ,musi byc pyszny :yes:

I poproszę o ulotki jak już wydrukujecie to poroznoszę po ZG .Tak jak obiecalam :D

A obrazek poranny to gdzie???? Kiepsko coś się bez niego za robotę zabrać .Chociaż jak czytam same dobre wieści to się gęba sama cieszy :-))))))

Pozdrowionka i caluski dla dzieci .

Więc będziemy czekać z niecierpliwością. Placek też będzie, przynajmniej tak Edytka zapowiada.

miło by było, ale Wrocław daleko :( Miałam na kurs jechać i też ominęłam, bo dojazd od nas kiepski. Choć może teraz jakaś autostrada się pojawiła? Ale nigdy nie mów nigdy..

Obrazków zabrakło, nie ma kiedy robić. Śniegu za to sporo, mimo około zerowych temperatur. Wczoraj u mnie na wsi zwykłe osobówki nie wychylały się zbytnio. Dla mnie raj. Dobrze, że na skraju drogi po obu stronach wystają zeschnięte badyle, bo można nie trafić w drogę :)

Człowiek ciężko pracuje a Wy tu sobie gadu-gadu :p

Miras nie obijaj mi się tutaj tylko do roboty na ulotce nr konta do fundacji dopisywać! :) Bo ja dziś w pracy już pierwsze pytanie miałam o numer konta do wpłaty bezpośredniej. Darczyńca (jak ja go lubię od dziś ;)) powiedział, że do w kwietnia czekać nie będzie ;) i już dziś przelew na fundację dla dziewczynek zrobił. :D

W każdym razie dało mi to do myślenia, że faktycznie można dodać na ulotkach numer konta do wpłat bezpośrednich. Może ktoś jeszcze zechce tak pomóc.

I oczywiście Panie Prezesie Mirasie melduję wykonanie zadania! :p

- ulotki w formie elektronicznej do ok.200 osób rozdysponowane

- zgoda w zaprzyjaźnionym barze na wyłożenie ulotek na stoliki uzyskana (tylko muszę ulotki podrukować i gotowe)

Mając na względzie powyższe wydaje mi się, że na pyszne ciacho przez Żonkę upieczone zapracowałam? :yes: