Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Rynka, żądamy oddania bałwana pod groźbą przeprowadzenia demonstracji i pikiety pod twoim domkiem

Aga uspokój się się my tu nic nie robimy, podziękowania należą się przede wszystkim sobie.

Wujek Carver i ciocia DPS poproszę o ładne obrazki dla wszystkich

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry!

No to ja Wam pokażę ładny widoczek...

100_4587.jpg

Święta za pasem, trzeba się przygotować! :lol:

Chogato - dziekuję za śledzenie bloga, to bardzo miłe! :D

Cieszę się, że dzieciaczki polubiły pluszaczki. :D

Sam widzisz, na sam mój widok były onieśmielone, potem ze zmęczenia padły... :lol2:

Podesłać Wam moją fotkę?

Od razu po pokazaniu dzieciom będzie spokój w domu... :rotfl:

Miłego dnia, kochani! :D

Ja jestem normalnie uzależniona od tego wątku jak nie raczą mnie pięknymi widokami to znow jedzeniem kuszą:yes:

Krokusia nawet nie czysciłam jeszcze monitora hihihihihihihi Przepisik skopiuję ofkors

Depsia nie dość ,ze w pieknych okolicach mieszkasz to jeszcze takie jedzonko .Czytałam u Agi na temat Twoich komfitur musze być pyszne :-)))) Ziólka musze zamówić bo ja też pro ekologiczna jestem .

Ale wracająć do gospodyn i gospodarza wątku śliczne te focie .Dziewczyny wogule się rozstają ze sobą???? Krzyś jaki opiekuńczy starszy brat :yes:

Świetnie to wygląda.

Cicia DPS niech nie robi z siebie czarownicy, ciocia dobrze wie, że dzieciaczki jakieś markotne były, ale to z powodu przeziębienia. Jednak wieczorem nie przeszkadzało im to buszować po kartoniku. Należy podkreślić fakt, że Karocia sobie Ciebie upodobała i w tym temacie nie ma ściemy. Sama zobaczysz w maju.

Oj, a widoczek przesmaczny.

Pozdrawiamy wszystkich

Księżniczki jak są ze sobą to źle, jak je rozdziellić to jeszcze gorzej. Są za sobą i to strasznie, ale tak samo są za Krzysiem. Tylko Krzyś czasami się wstydzi i ucieka przed zdjęciami, jak już skończę, to nabiera odwagi i on też chce zdjęcie. Oczywiście uchwycenie calej trójki razem graniczy z cudem zrobienia zdjęcia kwiatu paproci. Zaraz ten pociągnoł, tamta głowę odwraca, ta już się kładzie. No, a jak da się im czas na zabawę, to zwyczajnie się przytulają.

Piękne zdjęcia, aż łezka w oku się kręci! Pozdrawiam Was serdecznie dzielna Rodzinko!!!

Rynka, żądamy oddania bałwana pod groźbą przeprowadzenia demonstracji i pikiety pod twoim domkiem

Ale że co...ktoś go "zajumał" ????

No to masz drugiego :lol2:

Image006 (800x600).jpg

Qrcze jak się powieksza zdjęcia dodajac je z komputera ???:mad:

Edytowane przez Rynka

PRZY TEMACIE SOS DLA KSIĘZNICZEK POJAWIŁ SIĘ NOWY WĄTEK -

Fundacja albo Stowarzyszenie Pomagających Forumowiczów - dobry pomysł?

BARDZO ALE TO BARDZO PROSZĘ O ODWIEDZENIE GO ORAZ ZAJĘCIE STANOWISKA. PROSZĘ NIE WIĄZAĆ TEGO Z NASZYMI DZIEWCZYNKAMI. TUTAJ ZRODZIŁ SIĘ TYLKO POMYSŁ. NIKT NIE WIE CO SPOTKA GO JUTRO.

Przekażcie tą informację wszystkim z forum.

dziękujemy kochana redakcjo.

Miras, ja już sie wypowiedziałam w fundacyjnym wątku. Jestem na tak, oczywiście. Ale tu już nie będę powtarzac szczegółów, zeby dyskusja toczyła się we właściwym miejscu.

Acha, dziś wysłałam Wam paczkę z grami, puzzlami i książeczkami dla dzieciaków. Mam nadzieję, ze przed Świętami jeszcze dostaniecie, bo wiadomo jakie teraz na poczcie zamieszanie.