Miras12 18.12.2012 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Rynka, żądamy oddania bałwana pod groźbą przeprowadzenia demonstracji i pikiety pod twoim domkiem Aga uspokój się się my tu nic nie robimy, podziękowania należą się przede wszystkim sobie. Wujek Carver i ciocia DPS poproszę o ładne obrazki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 18.12.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Krzyś!!!!! Ależ przystojniak!!!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif Księżniczki słodkie jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Dzień dobry! No to ja Wam pokażę ładny widoczek... Święta za pasem, trzeba się przygotować! Chogato - dziekuję za śledzenie bloga, to bardzo miłe! Cieszę się, że dzieciaczki polubiły pluszaczki. Sam widzisz, na sam mój widok były onieśmielone, potem ze zmęczenia padły... Podesłać Wam moją fotkę? Od razu po pokazaniu dzieciom będzie spokój w domu... Miłego dnia, kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 18.12.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Dzień dobry! No to ja Wam pokażę ładny widoczek... [ATTACH=CONFIG]155149[/ATTACH] Święta za pasem, trzeba się przygotować! Długie Święta będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chogata 80 18.12.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ja jestem normalnie uzależniona od tego wątku jak nie raczą mnie pięknymi widokami to znow jedzeniem kuszą Krokusia nawet nie czysciłam jeszcze monitora hihihihihihihi Przepisik skopiuję ofkors Depsia nie dość ,ze w pieknych okolicach mieszkasz to jeszcze takie jedzonko .Czytałam u Agi na temat Twoich komfitur musze być pyszne ))) Ziólka musze zamówić bo ja też pro ekologiczna jestem . Ale wracająć do gospodyn i gospodarza wątku śliczne te focie .Dziewczyny wogule się rozstają ze sobą???? Krzyś jaki opiekuńczy starszy brat Świetnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 18.12.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Cicia DPS niech nie robi z siebie czarownicy, ciocia dobrze wie, że dzieciaczki jakieś markotne były, ale to z powodu przeziębienia. Jednak wieczorem nie przeszkadzało im to buszować po kartoniku. Należy podkreślić fakt, że Karocia sobie Ciebie upodobała i w tym temacie nie ma ściemy. Sama zobaczysz w maju. Oj, a widoczek przesmaczny. Pozdrawiamy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 18.12.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Księżniczki jak są ze sobą to źle, jak je rozdziellić to jeszcze gorzej. Są za sobą i to strasznie, ale tak samo są za Krzysiem. Tylko Krzyś czasami się wstydzi i ucieka przed zdjęciami, jak już skończę, to nabiera odwagi i on też chce zdjęcie. Oczywiście uchwycenie calej trójki razem graniczy z cudem zrobienia zdjęcia kwiatu paproci. Zaraz ten pociągnoł, tamta głowę odwraca, ta już się kładzie. No, a jak da się im czas na zabawę, to zwyczajnie się przytulają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 takie całuśne, specjalnie dla koleżanki Krokusi http://i3.fmix.pl/fmi2056/a13aa4c60003ee5b50cf98de/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2494/07ef9ba20008d71a50cf9916/zdjecie.jpg No i dla wszystkich którzy nam pomagają, dopingują, wspierają, pocieszają. http://i1.fmix.pl/fmi761/08ad78d1002c705150cf99c9/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2862/5d3b744400150b9850cf9a14/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1413/e023cddf001fdd6450cf9aa1/zdjecie.jpg Piękne zdjęcia, aż łezka w oku się kręci! Pozdrawiam Was serdecznie dzielna Rodzinko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 18.12.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Rynka, żądamy oddania bałwana pod groźbą przeprowadzenia demonstracji i pikiety pod twoim domkiem Ale że co...ktoś go "zajumał" ???? No to masz drugiego Qrcze jak się powieksza zdjęcia dodajac je z komputera ??? Edytowane 18 Grudnia 2012 przez Rynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 18.12.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Zdjęcia dzieciaczków cudne...do zakochania :hug: DPSia ależ narobiłaś smaka.....widzę że wędzarnia w ciągłym użytku. Normalnie aż poczułam ten zapach i cała się zaśliniłam...mniam,mniam. Edytowane 18 Grudnia 2012 przez Rynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 18.12.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Karolinka i Julcia bardzo kochane !:hug: Krzyś przystojny facet ! Jesteście cudowną Rodziną ! Ciepło Was pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 18.12.2012 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 PRZY TEMACIE SOS DLA KSIĘZNICZEK POJAWIŁ SIĘ NOWY WĄTEK - Fundacja albo Stowarzyszenie Pomagających Forumowiczów - dobry pomysł?BARDZO ALE TO BARDZO PROSZĘ O ODWIEDZENIE GO ORAZ ZAJĘCIE STANOWISKA. PROSZĘ NIE WIĄZAĆ TEGO Z NASZYMI DZIEWCZYNKAMI. TUTAJ ZRODZIŁ SIĘ TYLKO POMYSŁ. NIKT NIE WIE CO SPOTKA GO JUTRO.Przekażcie tą informację wszystkim z forum.dziękujemy kochana redakcjo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 18.12.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Miras, ja już sie wypowiedziałam w fundacyjnym wątku. Jestem na tak, oczywiście. Ale tu już nie będę powtarzac szczegółów, zeby dyskusja toczyła się we właściwym miejscu. Acha, dziś wysłałam Wam paczkę z grami, puzzlami i książeczkami dla dzieciaków. Mam nadzieję, ze przed Świętami jeszcze dostaniecie, bo wiadomo jakie teraz na poczcie zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 18.12.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Co niektórzy to zupełnie nad innymi litości nie mają...co za ciasta,co za szynki i polędwice :cry: a Krokusia jeszcze na to-częstujcie się proszę,proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 18.12.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ja tam sobie podrukowałem i powycinałem te szyneczki, nawet nawet smakują, a jak się oczy zamknie to i nawet smak solonego czuć. HmmmmOj nie przepraszam, to zwykły gil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Miras!!! Teraz przez Ciebie to ja gile czuję, bo się obsmarkałam!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 18.12.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 18.12.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Krzyś ma to po tatusiu. Miras Ty takich informacji lepiej nie upubliczniaj to może być niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 18.12.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 DPS-ia rzuć chociaż jedną szyneczką, proszęęęęę.....tylko bez gili marynatko nie zdążyłaś się poczęstować? Pewnie Miras wszystko wyjadł i dla Ciebie już nic nie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 18.12.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 nie wyjadłem bo i papier między zęby wlazł. DPS słuchaj Edyka kazala mi powiedzieć, że wprowadziła rady z ksiązki w życie. Prosi jeszcze raz o autora i tytuł książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts