DPS 18.12.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Miras, oby tylko zadziałało, bo potem będę czuła się winna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 18.12.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 przepis na szarlotkę można ściągać z moich komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 18.12.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ooo tak, jedna z szyneczkami, druga z wypiekami.. jak tu zyc ? DROGIE FORUMOWICZKIPozdrawiam serdecznie Wszystkich.ps.Miras sprawdz pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 18.12.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ooo tak, jedna z szyneczkami, druga z wypiekami.. jak tu zyc ? DROGIE FORUMOWICZKI Pozdrawiam serdecznie Wszystkich. ps.Miras sprawdz pw. Witaj Dusiek ! Dawno Cię nie było tutaj. Nie marudź tylko przyjeżdżaj na te pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.12.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 hejka, Potem Ruda rozmawiała ze mną że mam podać konto na które należy wpłacić kasę i powiem wam że mam na biurku dyspozycję przelewu na 6 grudzień z okazji mikołajek i obietnicę że bedzie firma robić wszystko aby dziewczynki wyjechały. Normalnie jestem szczęśliwa jakby mi ktoś w kieszeń narobił chciałam nieśmiało zapytać - wyszło coś z tego? Czy nie wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 18.12.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 EZS o tym samym ostatnio myślałam...ale nieśmiałam zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 18.12.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Tak oczywiście EZS, jednak powiem, że fundacji to trzeba pilnować. Dosłownie wszystko się dzisiaj wyjaśniło.Pani maja i jej szefowa spisały się świetnie, nie wiem jak im za to dziękować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 18.12.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.12.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 To cieszę się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 18.12.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Włączamy radiową Trójkę, a tam o pozyskiwaniu funduszy przez fundację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.12.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 którą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 18.12.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Polskie Radio program III audycja trwa do 22:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 18.12.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Jednak nie obylo się bez komplikacji ze strony Fundacji. Cała akcja dopiero dziś się wyjaśniła. Maja i jej szefowa dotrzymały slowa, pieniążki przelane a na subkoncie ich nie bylo. Fundacja się tłumaczyła, że to konto drugie to rzadziej weryfikują, że wplaty z niego dłużej są księgowane. Kurcze jak tak można, co sobie ma pomyśleć maja i jej szefowa. Wyjasniło się dopiero dzisiaj, przepraszali i zapewniali że tak więcej nie będzie. Jeju jak tak dziala ta fundacja to ja jej dziękuję, przecież nie można sprawdzać każdego przelewu, a przelane pieniążki powinny być kierowane natychmiast na subkonto. Człowiek rwie włosy z głowy bo nie ma na rehabilitacje, a oni przez blisko miesiąc nie zdążyli pieniążków przelać na subkonto. A co byłby gdybym się nie upomniał, nie tak to powinno wyglądać. To jest jeszcze jeden powód dla którego powinna powstać Fundacja Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynka36 18.12.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 DPS te szyneczki teraz będą mi się śniły po nocach, aż sie obśliniłam. Miras co do fundacji a gdybyście nie wiedzieli że ma wpłynąć darowizna? Matko kochana:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 18.12.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 No własnie, szlag mnie trafia, a oni przepraszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynka36 18.12.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 teraz wiedziałeś, a jak ktoś wpłaci 10 zł to przecież nie bedzie Ci o tym zaraz pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 18.12.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 wiem marynko i bardzo się tym martwię. jeszcze nie wiem co z tym zrobię ale pisalem już do Agnes, może ktoś tu z Forum coś poradzi. To chyba nie powinno tak wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 18.12.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Witaj Dusiek ! Dawno Cię nie było tutaj. Nie marudź tylko przyjeżdżaj na te pyszności Krokusiu, jestem z Wami kazdego dnia, zawsze zagladam choc na chwilke, pracuje ciezko coby jakie dolary zaoszczedzic... przecie Fundacja powstaje. Zycze Wszystkim spokojnej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 18.12.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 U nas nocka a u kochanej dusiek dzionek nastaje. Napisz kochana ciociu jaka jest u was pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 18.12.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Miras - racja - tak nie może fundacja działać ! A co jak byś się nie upominał ? Aga będzie wiedziała - to z pewnością podpowie, Ci co i jak na przyszłość ! Dla Maji i jej Szefowej ! Wielkie Dzięki !!:wave: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts