Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witamy WU. W żadnym kącie, tylko śmiało do nas. Watek oczywście dotyczy dziewczyn, ale poruszamy też inne ważne kwesteie np. wyginięcie indian w połódniowej Ameryce. Przepraszam o tym była mowa w innym wątku.

Teraz już bardziej poważnie, łatwiej znosić przeciwności losu, gdy podchodzi się do problemów z dystansem. Oczywiście, że nie brakuje dni w których mamy z Edytką dość. Mamy przysłowiową ochotę na zwyczajne wyplakanie się, to też jest potrzebne. Łapiemy doła, ale potem się podnosimy i walczymy. Wiemy, że przed nami kolejne zmagania z codzienna rehabilitacją, wyjazdami do szpitala, klopotami finansowymi, bo kto by to wszystko udźwignoł. Na sam styczeń już mamy trzy wyjazdy tj 14.01-Wrocław, 15.01 - Poznań, 25.01 - Wrocław, ale damy radę, musimy. Nauczyliśmy się, że niepełnosprawne dzieci to nie koniec świata. Wręcz przeciwnie, to poczatek nowej drogi i proby dla nas rodziców. Jak to mówi moja żonka Edytka " jak już to przetrwamy, to nic nam nie będzie straszne". Bardzo pozytywnie wpływa na nas też wsparcie ludzi z forum. To właśnie dlatego prosimy o komentarze i wasze wypowiedzi, o wasz aktywny udział. Więc Wu po takim elaboracie nie pozostaje ci nic innego, jak tylko być aktywnym razem z nami, do czego też zachęcamy innych forumowiczów.

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przylazłam za Malką bo Ona zawsze fajnych ludzi znajdzie że o miejscach nie wspomnę:)

cholera...ciekawe zatem jak do Ciebie trafiłam http://bez-wypadkowe.net/images/emoty/anim/mysli.gif

;)

Miłego dnia. :) Uwielbiam szopki, można przy nich stać godzinami, dzieci je uwielbiają. Pamiętam jak moja babcia zawsze ustawiała szopkę, a wszystkie wnuki przestawiały figurki po swojemu. Teraz u moich rodziców, mój syn co roku ustawia szopkę (zawsze na niego czekają) i jest potem z siebie bardzo dumy. Od zeszłego roku też mam szopkę, niestety figurek nie da się przestawić, ale i tak jest piękna. Powoli skompletuję poszczególne figurki i będziemy kontynuować tradycję.

Krokusiu - jaka piękna szopka i jaki piękny śnieg świąteczny!

I piękna historia Twojego związku z miejscem zamieszkania. :yes:

I u Carvera też piękna szopka...

U nas na kominku stoi taka zrobiona w dzieciństwie przez mojego synka starszego, z dwóch bierwion brzozowych zbitych w kształt litery A, pod nimi w tym roku znalazły się nowe figurki, synek lata temu powycinał obrazki poszczególnych figur, nakleił na tekturę i umieścił w szopce, ale przez te lata zniszczyły się dość mocno., więc kupiłam nowe.

Miras po takim zaproszeniu to ja się rozsiadam wygodnie bom leniwa;) tylko jeszcze pójdę na stronę podyskutować z Malką bo On chyba lanie chce dostać:lol2:

WU siadaj tu z nami, im nas więcej tym fajnej ;) a Malkę oszczędź na razie, leży bidula chora to leżącego bić nie wypada...a jak wyzdrowieje to co innego ;)