Miras12 27.12.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Witamy WU. W żadnym kącie, tylko śmiało do nas. Watek oczywście dotyczy dziewczyn, ale poruszamy też inne ważne kwesteie np. wyginięcie indian w połódniowej Ameryce. Przepraszam o tym była mowa w innym wątku. Teraz już bardziej poważnie, łatwiej znosić przeciwności losu, gdy podchodzi się do problemów z dystansem. Oczywiście, że nie brakuje dni w których mamy z Edytką dość. Mamy przysłowiową ochotę na zwyczajne wyplakanie się, to też jest potrzebne. Łapiemy doła, ale potem się podnosimy i walczymy. Wiemy, że przed nami kolejne zmagania z codzienna rehabilitacją, wyjazdami do szpitala, klopotami finansowymi, bo kto by to wszystko udźwignoł. Na sam styczeń już mamy trzy wyjazdy tj 14.01-Wrocław, 15.01 - Poznań, 25.01 - Wrocław, ale damy radę, musimy. Nauczyliśmy się, że niepełnosprawne dzieci to nie koniec świata. Wręcz przeciwnie, to poczatek nowej drogi i proby dla nas rodziców. Jak to mówi moja żonka Edytka " jak już to przetrwamy, to nic nam nie będzie straszne". Bardzo pozytywnie wpływa na nas też wsparcie ludzi z forum. To właśnie dlatego prosimy o komentarze i wasze wypowiedzi, o wasz aktywny udział. Więc Wu po takim elaboracie nie pozostaje ci nic innego, jak tylko być aktywnym razem z nami, do czego też zachęcamy innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 27.12.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 To ja tak w świątecznym jeszcze nastroju, bo nic nie nastraja lepiej jak szopka bożonarodzeniowa. A jako, że do tej szopki mam duży sentyment to dzielę się nią z Wami wszystkimi http://i2.fmix.pl/fmi2676/a875d855002c541e50dcd181 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 27.12.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Pikna Krokusiu, pikna szopka. Możesz uchylić rąbka tajemnicy dlaczego masz właśnie do tej szopki duży sentyment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 27.12.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Bo stoi na rynku mojego ukochanego miasteczka, w którym mieszkam od kilku lat. Ukochanego z wyboru, a wybór miejsca zamieszkania związany jest nierozerwalnie z wyborem mego męża ukochanego I nigdzie nie byłam tak szczęśliwa jak tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 27.12.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Krokusiu nie ma więcej pytań. Pełen szacunek do Ciebie i twojej drugiej połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 27.12.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.12.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 przylazłam za Malką bo Ona zawsze fajnych ludzi znajdzie że o miejscach nie wspomnę cholera...ciekawe zatem jak do Ciebie trafiłam http://bez-wypadkowe.net/images/emoty/anim/mysli.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 27.12.2012 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Malko nie ważne jak kto i do kogo, ważne że jesteście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 28.12.2012 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Na dzień dobry- moja szopka z nie moimi figurkami... http://i2.fmix.pl/fmi106/d4fae6ce00190f0950dc5d34 Miłego dnia Dobrzy Ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.12.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Miłego dnia. Uwielbiam szopki, można przy nich stać godzinami, dzieci je uwielbiają. Pamiętam jak moja babcia zawsze ustawiała szopkę, a wszystkie wnuki przestawiały figurki po swojemu. Teraz u moich rodziców, mój syn co roku ustawia szopkę (zawsze na niego czekają) i jest potem z siebie bardzo dumy. Od zeszłego roku też mam szopkę, niestety figurek nie da się przestawić, ale i tak jest piękna. Powoli skompletuję poszczególne figurki i będziemy kontynuować tradycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Krokusiu - jaka piękna szopka i jaki piękny śnieg świąteczny! I piękna historia Twojego związku z miejscem zamieszkania. I u Carvera też piękna szopka... U nas na kominku stoi taka zrobiona w dzieciństwie przez mojego synka starszego, z dwóch bierwion brzozowych zbitych w kształt litery A, pod nimi w tym roku znalazły się nowe figurki, synek lata temu powycinał obrazki poszczególnych figur, nakleił na tekturę i umieścił w szopce, ale przez te lata zniszczyły się dość mocno., więc kupiłam nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka18 28.12.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Bardzo się ciesze że paczka dotarła na czas, jestem stałym podglądaczem i kibicem. Wierze że i ta bajka będzie miała pozytywne zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Miras po takim zaproszeniu to ja się rozsiadam wygodnie bom leniwa;) tylko jeszcze pójdę na stronę podyskutować z Malką bo On chyba lanie chce dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.12.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 podyskutować z Malką bo On chyba lanie chce dostać Myślałam, że Malka to jednak Ona. Co się przez te święta działo, panie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 28.12.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Myślałam, że Malka to jednak Ona. Co się przez te święta działo, panie..... EZS z tego co wiem to Malka chora jest ...kto wie co to za wirus ją dopadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 28.12.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Miras po takim zaproszeniu to ja się rozsiadam wygodnie bom leniwa;) tylko jeszcze pójdę na stronę podyskutować z Malką bo On chyba lanie chce dostać WU siadaj tu z nami, im nas więcej tym fajnej a Malkę oszczędź na razie, leży bidula chora to leżącego bić nie wypada...a jak wyzdrowieje to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 EZS widzisz co z człowiekiem nerwy robią fakt Malka pci pięknej osobnik;) Krokusia Ją to tylko jak chora lać bo potem ma przewagę liczebną nad moim biednym kręgosłupem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Wuśka, Ty znowu ludzi chcesz bić??? Zobaczysz, Ciebie się na wątku Miras wystraszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 no taż DPS-ia to w obronie Waszej i mojej czci;) ja jako ten błędny rycerz walczyć chcę toż zasugerowała podstępnie że ani ludzie ani miejsce u mnie fajne nie jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Oj, Ty czcia jedna, Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts