Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się Panie Mirku

Dla waszych dziewczyn postanowilam się zalogować na forum.Wasza historia bardzo mnie poruszyła ,już od paru dni myslę jakby tutaj pomóc Wam.Sama mam 3 latkę w domu .Jednak jej ubranka na bieżąco oddaję potrzebującym i w tej chwili nie mam na zbyciu ale postaram się cos uzbierać.Piszę posta bo mam zabawki na zbyciu i chicałabym oddać je Waszym córkom.Mieszkam w ZG.Poz

Miras piszesz o ubrankach dla dziewczynek. A może chcielibyście ubranka dla synka? Mam pięciolatka więc jeśli przydałyby się jakieś to daj znać.

Kraania, Miras jest "wstydliwy" i nie pisze o ubrankach dla Krzysia, napewno potrzebuje tych ubranek tez. Jak nie wyda na ciuszki, to bedzie wiecej kaski na rehabilitacje..... a o to caly czas chodzi.pozdrawiam

Proszę , by informację, którą Żelko ,podałaś wyżej z namiarami

na fundację z kontem do wpłaty dla Złotowianek Julci i Karolinki

dać na stałe u Mirasa , by można bez szukania wejść i spisać co trzeba.

Jasne - jeśli tak wolno zrobić - to będzie łatwiej .:)

Pozdrowienia ! Dziewczynkom :hug::hug:

Proszę , by informację, którą Żelko ,podałaś wyżej z namiarami

na fundację z kontem do wpłaty dla Złotowianek Julci i Karolinki

dać na stałe u Mirasa , by można bez szukania wejść i spisać co trzeba.

Jasne - jeśli tak wolno zrobić - to będzie łatwiej .:)

Pozdrowienia ! Dziewczynkom :hug::hug:

Tak jest:):):)

Nowy temat z namiarem utworzony:)

Witam wszystkich i pozostaje mi powiedzieć dziękuję.

Córeczki kochane aniołki dzisiaj obie mają dyżur. Wiecie jak cięzko zbiera się żółte drobniaczki z podłogi. Lalunie dobrały się do skarbonki Krzysia i postanowiły wszystko policzyć najlepiej na podlodze. Duże tego nie ma, ale liczyły.

Wrzucę filmik tym razem z Karoliną w roli głównej "gdzie się najlepiej schować i robić akuku. Mam mały problem z dzwiękiem więc narazie będzie bez.

Edytowane przez Miras12

No tak przepraszam nie wspomnialem o Krzysiu. On tez jest ważny, no i bardzo troskliwy, jesli chodzi o siostry.

Nie mogę wam powiedzieć jakie to uczucie, gdy nagle tylu ludzi zaczyna ot tak bezinteresownie pomagać, bo poprostu nie potrafię tego opisać.

Coreczki dzisiaj czuwają razem i nie chcą spać, cieszą się i dyskutują miedzy soobą.