Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oczywiście ciocu dusiek że czytałem wpis AGI. Tylko tu chodzi raczej według mnie i Edytki że Karolinka zaczyna coraz bardzie rozumieć że coś jest nie tak i po każdej nie udanej próbie zmiany pozycji, podtrzymywania się przy stole zaczyna odreagowywać to nja Julce bądź na Krzysiu.

jednak mało prowdopodobne. Dlaczego? Widziałeś filmy z dziećmi po talidomidzie? Bez rączek, bez nóżek a poruszające się sprawnie i niewidzące problemu. problem jest, jak coś było i się zepsuło. Jak nie było, to się używa to, co jest. Nie ma rozumienia, że coś nie tak.

Może za to się złościć, że chce coś zrobić a nie wychodzi. Tu można pomóc bo można sposób podpowiedzieć. Po drugie napady agresji... to do obejrzenia przez specjaliste...

Oby w nowym roku było z górki. lata nieparzyste są dobrymi latami (przynajmniej dla mnie ;) )

Mirku cieszę się, że pluszaczek przypadł do gustu Krzysiowi - tak właśnie przypuszczałam, że dla Krzysia ten niebieski. A za sukieneczki już przekazałam podziękowania koleżance i oczywiście pokazałam w pracy jak pięknie Księżniczki w sukniach wyglądają. Powoli będę kompletować kolejną paczkę więc pisz śmiało co Wam potrzeba a czego już macie dosyć ;)

A z tymi przeziębieniami to tragedia w tym roku, jakieś paskudne wirusy krążą w powietrzu :( Bidulki dziewczynki znów muszą się męczyć i Krzyś pewnie też. A i Ty z Edytką macie ciągłe urwanie głowy. Nawet nadejścia Nowego Roku nie macie jak świętować. Ale bądźcie dobrej myśli, że w końcu będzie lepiej. Ja tam 13-tkę lubię i mam nadzieję, że rok 2013 będzie całkiem dobry. Przede wszystkim bądźcie we wszystkim razem kochani a z pomocą dobrych ludzi (których nie brakuje) dacie radę.

Oby rok 2013 przyniósł Wam same dobre chwile.

Edytowane przez Krokusia

Dziękujemy wszystkim za sredeczne życzenia i również wam wszystkim, bez wyjątku składamy.

Dużo uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do wyznaczonych celów, samych radosnych i pogodnych dni. Jednocześnie dziękujemy wam, że z nami jesteści, że nas wspieracie i pocieszania. Jesteście wielcy, nasza Ty forumowa rodzino.

Edytowane przez Miras12

Hejka Miras :D Przede wszystkim uściskaj swoje cztery skarby :D Jestem w trakcie czytania o Twoich księżniczkach i podziwiam Oby ten Nowy Rok przyniósł radość zdrowie siłę .Miłość i szczęście widzę jest tak ogromne po zdjęciach że tylko dech w piesi zapiera

Jeszcze raz bardzo duże buziaczki płynące z głębi serca

.