Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga a ty wiesz że wczoraj ubraliśmy Krzysia no tak normalnie a on ciągnie mnie do szafy i mówiże on to chce, włacznie z kamizelką. Nor,malnie byłem w szoku i tak siedział caly wieczór. Chyba będzie z zawodu dyrektorem :p

Eee tam, dyrektorem bedzie ... ministrem zdrowia Go zrobimy, co by NFZ do pionu postawil.

ps. mam zyczenia Mirku, co nie ??

Witam wszystkich w Nowym Roku życząc Wam wszystkiego najlepszego i przede wszystkim zdrowia :)

tak se czytam i czytam bo zaległości miałam że hoho.. Księżniczki cudowne - bardzo się cieszę, że korony przypadły do gusty ( oj oczy się zwilżyły :D ) i jak pięknie się z braciszkiem kochają.. oj piękna rodzinka piękna!!!

To przytulajcie się dalej :*

Oj, Mirek, Mirek... :lol2:

Jednak facetom to zawsze jedno w głowie!!! :rotfl: ;)

Sylwestrowe obchody pięknie Wam wyszły, bardzo rodzinnie, a Krzyś...

Zadatki na prezesa co najmniej! :D

I jeszcze jedno!

No bo jak my Ci mówimy: przytul Edytkę i dzieci, to Ty w ogóle nie myslisz o tym, jaki jesteś niewdzięczny.

A sam tylko się zastanów ile przytuleń my Ci załatwiamy w domu, bo... w naszym imieniu!!! :lol:

Krokusiu - padlam, ja chcę być taką emerytką!!! :rotfl:

dziękujemy za wszystkie tulaski.

DePeSiu oczywiście że jestem wdzięczny za wszystkie przytulaski od was i te załatwoine od Edytki.

Wczoraj, albi nawet przedwczoraj była kolejna jak dla nas zwykła noc, dzieciaczki kolejno sie budzily.

Dzisiaj oczywiście już obudziła sie kochana Karolcia, po 1-wszej zmieni ją Juleczka i tak do rana.

Kendra księżniczki na codzień tez w koronach, więc pomysł byl bardzo dobry, dziekuję.

DePeSia ty się na emerytkę nie nadajesz, no przynajmniej Ja sobie Ciebie w tej roli nie wyobrażam. Kobieta pracujaca jesteś ......... to i jak na emeryturę.

Chyba troche doba robi się za krótka, pozdrowienia dla wszystkich o d Julci, Karolci no i Krzysia.

No a teraz zadowolony z dobrze wykonanych obowiązków w dniu dzisiejszym ide uspac moja córeczkę Juleczkę.

dziękujemy DePeSiu

Kendra musisz się zdecydować bo właśnie mam cynk, że będzie śnieg padał. Podaj mi gdzie ma nie padać i na co. Jeśli chodzi o samochód to musze znać termin ostatniego przeglądu. W przeciwnym razie śnieg go nie ominie.

Ponadto informuje wszem i wobec, że napiszę wkrótce odwołanie. No tak nie może być żeby zwykłych obywateli aż tak lekceważyć.

Dobrze Mireczku - załatw mi to - to ja poproszę żeby ominęło trasy po których się poruszam i budynki w których przebywam - dom, praca, hala sportowa, dom rodziców:D Auto tez może być - przegląd mamy, dobrze że OC nie wymagasz :D na resztę niech sobie pada byle zimno nie przeszło do mnie :D

No chyba że załatwisz ciepły śnieg to nie będę marudzić?? dasz radę ?? :p

Mirku coś pokręciłeś z tym śniegiem bo u mnie leje jak z cebra :( Musisz to szybko naprawić bo ja jeszcze nie widziałam mojej działki porządnie zasypanej :(

Ulotki będę drukowała we własnym zakresie. Jak najbardziej mam na względzie żeby ich jak najwięcej rozdysponować :) Potem masz pewne, że się upomnę o przytulaski od Was za dobrze wykonaną robotę :p

Kendra dawaj śnieg!!! Jak to u Ciebie sypie a u mnie deszcz???