Miras12 01.01.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Krokusiu cos mnie się wydaje że to niemieccy emeryci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 01.01.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Całkiem możliwe - nasi pewnie nie doczekali by takiego wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 01.01.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Nasi to by w takie kraje nie pojechali Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Miras12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 01.01.2013 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Własnie obudził się syneczek i zażądał jedzenia. Kiedy będzie dzień, gdy dziewczynki przespia całą noc. Nie obudza się z przeraźliwym krzykiem. Kiedy my z Edytką spokojnie uśniemy bez obawy o jutrzejszy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 01.01.2013 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Mirku, Edytko mimo wszystko - spokojnych snów. Trzymajcie się! Dacie radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 02.01.2013 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Aga a ty wiesz że wczoraj ubraliśmy Krzysia no tak normalnie a on ciągnie mnie do szafy i mówiże on to chce, włacznie z kamizelką. Nor,malnie byłem w szoku i tak siedział caly wieczór. Chyba będzie z zawodu dyrektorem Eee tam, dyrektorem bedzie ... ministrem zdrowia Go zrobimy, co by NFZ do pionu postawil. ps. mam zyczenia Mirku, co nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 02.01.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witam wszystkich w Nowym Roku życząc Wam wszystkiego najlepszego i przede wszystkim zdrowia tak se czytam i czytam bo zaległości miałam że hoho.. Księżniczki cudowne - bardzo się cieszę, że korony przypadły do gusty ( oj oczy się zwilżyły ) i jak pięknie się z braciszkiem kochają.. oj piękna rodzinka piękna!!! To przytulajcie się dalej :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Oj, Mirek, Mirek... Jednak facetom to zawsze jedno w głowie!!! Sylwestrowe obchody pięknie Wam wyszły, bardzo rodzinnie, a Krzyś... Zadatki na prezesa co najmniej! I jeszcze jedno! No bo jak my Ci mówimy: przytul Edytkę i dzieci, to Ty w ogóle nie myslisz o tym, jaki jesteś niewdzięczny. A sam tylko się zastanów ile przytuleń my Ci załatwiamy w domu, bo... w naszym imieniu!!! Krokusiu - padlam, ja chcę być taką emerytką!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 02.01.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witam Wszystkich w Nowym Roku Życzę zdrowia i radości ! Miras i Edytko Jesteście Rodziną tak wspaniale się wspierającą kochającą - dacie radę we wszystkim !! Księżniczki i Krzysia, Was Rodziców tulę mocno :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 02.01.2013 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 dziękujemy za wszystkie tulaski.DePeSiu oczywiście że jestem wdzięczny za wszystkie przytulaski od was i te załatwoine od Edytki. Wczoraj, albi nawet przedwczoraj była kolejna jak dla nas zwykła noc, dzieciaczki kolejno sie budzily. Dzisiaj oczywiście już obudziła sie kochana Karolcia, po 1-wszej zmieni ją Juleczka i tak do rana. Kendra księżniczki na codzień tez w koronach, więc pomysł byl bardzo dobry, dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.01.2013 00:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 DePeSia ty się na emerytkę nie nadajesz, no przynajmniej Ja sobie Ciebie w tej roli nie wyobrażam. Kobieta pracujaca jesteś ......... to i jak na emeryturę. Chyba troche doba robi się za krótka, pozdrowienia dla wszystkich o d Julci, Karolci no i Krzysia. No a teraz zadowolony z dobrze wykonanych obowiązków w dniu dzisiejszym ide uspac moja córeczkę Juleczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dzień dobry, zimy nadal nie ma, wirusy szaleją... No to ja trochę zimowych wspomnień przyniosłam. Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.01.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Jak przez Święta śniegu nie było to niech mi teraz tu już nie pada - mam go w nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.01.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 dziękujemy DePeSiu Kendra musisz się zdecydować bo właśnie mam cynk, że będzie śnieg padał. Podaj mi gdzie ma nie padać i na co. Jeśli chodzi o samochód to musze znać termin ostatniego przeglądu. W przeciwnym razie śnieg go nie ominie. Ponadto informuje wszem i wobec, że napiszę wkrótce odwołanie. No tak nie może być żeby zwykłych obywateli aż tak lekceważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.01.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dobrze Mireczku - załatw mi to - to ja poproszę żeby ominęło trasy po których się poruszam i budynki w których przebywam - dom, praca, hala sportowa, dom rodziców:D Auto tez może być - przegląd mamy, dobrze że OC nie wymagasz na resztę niech sobie pada byle zimno nie przeszło do mnie No chyba że załatwisz ciepły śnieg to nie będę marudzić?? dasz radę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.01.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 spróbuje, ale jak na razie to chyba decz załatwiłe. Coś musiałem źle napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.01.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 mam troszkę nadrukowanych ulotek z 1% dla naszych księżniczek, jeśli ktoś byłby chętny do rozdysponowania to będę ogromnie wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.01.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 ja mam podrukowane Kurde Mirek u mnie śnieg sypie.. no cóż - zacisnę zęby i poczekam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ja bym ten śnieg chętnie przyjęła... A tymczasem u nas też deszcz. Mam nadzieję, że dzieciaczki zdrowsze trochę już są, Mirku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.01.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Mirku coś pokręciłeś z tym śniegiem bo u mnie leje jak z cebra Musisz to szybko naprawić bo ja jeszcze nie widziałam mojej działki porządnie zasypanej Ulotki będę drukowała we własnym zakresie. Jak najbardziej mam na względzie żeby ich jak najwięcej rozdysponować Potem masz pewne, że się upomnę o przytulaski od Was za dobrze wykonaną robotę Kendra dawaj śnieg!!! Jak to u Ciebie sypie a u mnie deszcz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts