Krokusia 05.01.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ludzie co się z Wami dzieje? Pusto tutaj Mirku zaczynam się o Was martwić. Nie zaglądasz tutaj, jakoś tak smutno wtedy się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 może Miras korzysta z wolnej chwilki i odpoczywa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.01.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Jesteśmy Krokusiu jesteśmy. Oj ostatnio się działo no i się nadal dzieje, zwyczajnie nasze księzniczki celbrytkami się stały i zaczely udzielać wywiadów w gazecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.01.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 może Miras korzysta z wolnej chwilki i odpoczywa:) WUsiu, nie ma czasu na wolną chwilkę , ćwiczymy i bawimy się z dziewczynami. No a ostatnio dziewczyny po nocach :no:nie śpią więc dają czadu. Teraz też nie śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 mnie to właśnie zastanawia czemu Księżniczki tak nie śpią po nocach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.01.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Nie wiem WUsia ale już chwilami nie wyrabiamy, lekk nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.01.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 no potęga, nawet córki zyskałam jedna z pacjentek (wysyłałam mailingiem) zadała mi pytanie czy to moje dziewczynki jakoś nie załapała,ze nazwisko inne. No i miała recję malko, przeciez ty matką chrzesną dziewczynek zostałaś już dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 05.01.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Mirku cieszę się, że jesteś Zdradzisz rąbka tajemnicy co do tych wywiadów? Mirku a dziewczynki zawsze tak miały z tym budzeniem się po nocach czy teraz tak się coś im pozmieniało? Nie macie kogoś kto Was czasem odciąży i w nocy dziewczynkami się zajmie? Bo taki ciągły brak snu może wykończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.01.2013 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 malko u mnie w pracy już przyjął się zwrot "moje bliźniaczki" 1% dla moich bliźniaczek, ciuszki dla moich blźniaczek, ulotki będę rozdawać o moich bliźniaczkach, itp A może my już wirtualny kidnaping uprawiamy? Krokusiu i jak Cię tu nie kochać. Przecieź ty księzniczki traktujesz jak swoje dziątka, no oczywiście jesteśmy ci za to bardzo wdzięczni. Malka miała rację bliźniaczki są również wasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 05.01.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Acha ... jeszcze Ci powiem, że dziewczynki gile mi sprzedały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.01.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Mirku cieszę się, że jesteś Zdradzisz rąbka tajemnicy co do tych wywiadów? Mirku a dziewczynki zawsze tak miały z tym budzeniem się po nocach czy teraz tak się coś im pozmieniało? Nie macie kogoś kto Was czasem odciąży i w nocy dziewczynkami się zajmie? Bo taki ciągły brak snu może wykończyć niestety miały, tak się ostatnio dzieje przez 2 miesiące. Próbowaliśmy różnych metod bo może za długo śpią itd. Może to przeziębienie i noski się zatykają. eśli chodzi o pomoc to ostatni bastion w postaci mojej mamy padł. Ma dość i wcale nie mamy jej tego za złe. Jak na razie będziemy walczyć sami. Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Miras12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.01.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Krokusiu nasze księżniczki nie mogły sprzedać ci gili bo one nadal mają. One zwyczajnie z dobrą ciocią się podzieliły, czyż nie są cudowne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.01.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Oczywiście, że tak i powiem tak szczerze że troszkę się do tego cale forum przyczyniło. No ale muszę poskanowac materiał i wszystko wtedy wyjaśnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.01.2013 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 EZS napisala w sprawie bloga aby tą dokumentacje poukładać no i oczywiście ma racje bo Ja i Edytka wiemy o co chodzi natomiast reszta musi się domyślać. Jak zaczołem to układać to okazało się że nasze księżniczki podupadły na zdrowiu. Nie wiązaliśmy tego wcześniej, a teraz samo to wyszło. Dziewczynki jak się urodziły miały wszystko dobrze z oczkami. Przechopdziły badania i było OK. Na 12 miesiąc stwierdzono u dziewczynek oprócz zeza powiększenie się wady u obu dziewczynek. Na 18 miesiąc jeszcze gorzej (wada +. Następne badanie 25,01,2013 zobaczymy jak będzie. Podobnie jest ze słuchem. No i z wodogłowiem u Karoliny na marzec było ok, żadnych zmian. W maju już wylazło. Muszę uporządkować koniecznie dokumentacje z opisem. Dzięki Ewciu, jakoś wczesniej nie wiązałem tych spraw, a przeciez to jest ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 05.01.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Mirku a jak dziewczynki się budzą to płaczą, krzyczą? I czy to nie zaczęło się od momentu jak Twoja mama przestała pomagać? Bo to co mi przychodzi do głowy:- są nadpobudliwe i dlatego mają nieprzyjemne sny - odczuwają emocjonalnie brak Twojej mamy, jeśli były z nią związane- może ostatnio przeżyły jakiś stres, może to być nawet jakaś kolejna wizyta w szpitalu, badania, itp.- może to być jakiś problem medycznyTutaj znalazłam forum nt. problemów ze snem u dzieci, może coś Was nakieruje: http://www.forumpediatryczne.pl/forum/vt,0,331,64836,0,dziecko-16-miesieczne-budzi-sie-w-nocy-nie-moze-zasnac-od-2-miesiaca#.UOin03fqBQt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 05.01.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Krokusiu i jak Cię tu nie kochać.. Mirku i Ty tak oficjalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.01.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Z niespaniem w nocy to niewesoło, bo o ile w dzień człowiek jeszcze jakoś funkcjonuje, to w nocy wyrwany ze snu ma raczej niski poziom cierpliwości. Czy Księżniczki sypiają w dzień? Dziwne, że tak się budzą często w nocy, bo przecież mają na pewno wyczerpujące dni, bo i ćwiczenia i wyjazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.01.2013 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Wiesz, im chyba ćwiczeń brakuje, bo na L4 dziewczyny.Być może za dużo sił mają. Krokusiu poczytam, nie jest to związane z mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Się odnalazła gwiazda nasza będzie teraz celebrycił ???? A niespanie to dziewczynki po tatusiu mają Mój młody jako noworodek przesypiał zaledwie 11-12godzin, jako niemowlę jak przespał 10 to byłam szczęśliwa dziś 6-8 godzin....cóż są typy, które tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 05.01.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 No ja takim typem jestem a jak byłam mała to nie spałam po nocach - koszmarki miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts