marynata 07.01.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Po co komu śnieg,trochę radochy a potem on cudownie nie znika i trzeba przejść przez cały proces roztopów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 20 cm tego cholerstwa napadało, pół godziny samochód odśnieżałam,bo przymarzło i bryka jak z epoki lodowcowej wyglądała :bash: Młody się spóźnił do szkoły łeb mnie napiernicza..... bry Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 07.01.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 siedzę w domu już 10-tą paczkę chusteczek rozpoczęłam, nos mam jak rasowy pijak żołądek już mi się od różnych cudownych mikstur wywraca na lewą stronę łeb mnie napiernicza śnieg napadał - hurrra! Bry Malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Biere ten śnieg jak leci, dawać do mnie! Kurde, ja tak lubię odśnieżać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.01.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 no jaka niesprawiedliwość - Ci co chcą go mieć - nie mają, Ci co nie chcą - mają. Mirek pisz do Premiera niech robi porządek bo się nic nie stara ten chop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 07.01.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Depesia nie zabieraj wszystkiego, podziel się trochę... U mnie ledwo pozamiatać można, a łopata w kącie liście puszczać zaczyna Ogólnie widzę, że jest jak w rodzinnym domu wariatów. Jedni smarkają, innych bańki napierniczają, śnieg pada gdzie popadnie, tylko nie tam gdzie go potrzebują. Rewelka wreszcie jestem u siebie Bry powtórne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 07.01.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Miras, GRATULUJE z całego serca!!!!!! Wspaniała wiadomosc z tym balem. Im wiecej pieniążków tym większa szansa, ze Księżniczki będą zdrowe. Badania, rehabilitacja, sprzet wszystko kosztuje Was mnóstwo pieniedzy. jezeli chodzi o spanie to moi chlopcy (tez mam blizniaki), rowniez nie przesypiają calej nocy. Maja juz 2,5 roku. Jeden to sie budzi min. 5 razy na picie. Albo smoki pogubia i tez jest marudzenie.Podobno sie z tego wyrasta. hmmmm....mam nadzieje.Sciskamy Was bardzo mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 07.01.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Maciejko nie zalamuj mnie poszedlem spac o 3.30 razem z Juleczką, ile nie spała, no dośc długo. No i co może sądzicie że księzniczka jest teraz zmęczona, że może spi. Akurat, nawet taka rozbawiona jest. Zaraz wykąpiemy dzieciaczki no i cooo, Juleczka pójdzie spac a zmieni ją Karolinka. One zwyczajnie robią nam to na złość, na pewno:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 07.01.2013 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Mirek, a jakie mleko dziewczynki piją, tak konkretnie? To NAN to tylko jedno jest czy jakieś numerki też tam są...? Mleko NAN pro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 07.01.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Kendra tak masz rację, czas najwyższy coś z tym tematem zrobić. Piszę do premiera, dość tego, no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Odbierz no priwa, kochaniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 07.01.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 DePeSiu i jak mam Ci dziękować. Nie zapomnę tego co teraz zrobiłaś, jesteś kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Dejże pokój, ja całkiem wredna bywam. Jak cóś, to przecież też byś nam pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 07.01.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Na pewno DePeSiu , no ale z tą wredna to się nie zgodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 07.01.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No popatrz DPS-iu, jeszcze kłóci się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 07.01.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 nie kłócę bo jam ugodowy chłopina. DePeSia jest poprostu konkretna kobietą z zasadami. całe 30 minut myślalem jak to napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Chyba się troszkę bałeś...? Sam widzisz, bywam wredna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 07.01.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nie bale, nie bałem, zwyczajnie czułem respekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 07.01.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nie bale, nie bałem, zwyczajnie czułem respekt he,he...i prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 07.01.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 A jak tam Mirku dziewczynki? Śpią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts