carver 28.11.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 z forum radzisz sobie bardzo dobrze, idziesz jak burza Oj tak. Nie wiem co on bierze, ale z pewnością to skuteczne środki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 też bym takie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.11.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 to ta adrenalina plus nałóg FM, też juz powinnam dawno spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 28.11.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Klub Uzależnionych od FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 28.11.2012 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dobra dobra jestem już uzależniony, ale czy koniecznie muszę poddawać się leczeniu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 28.11.2012 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 no musiałem jeszcze na chwilę zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 28.11.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 -Sio!!! Spać! Jutro znaczy dzisiaj też będziesz miał co robić My Ci tu forum popilnujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 28.11.2012 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 no dobrze to ja już pójdę. No ale muszę też dla was jakąś niespodziankę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) lubimy niespodzianki aaaaa i tego nałogu nie leczymy Edytowane 29 Listopada 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jomo 29.11.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Trudno coś mi mądrego napisać, ale coś muszę skoro od bladego świtu czytałam, więc choćby słówko, żebyście wiedzieli, że trzymam kciuki za całą Waszą dzielną Rodzinkę! Buziaki posyłam Krzysiowi, Karolince i Julci, zonie też koło ucha i proszę koniecznie przekazać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 29.11.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witaj Miras! Czy można dla Was przekazywać 1% podatku? Jeśli tak to daj znać. W okresie składania zeznań wypełniam ich sporo i zawasze pod warunkiem że 1% przekazuję na co chcę więc mogę podziałać coś, podesłać znajomym:) myślę że warto uderzyć też w biura rachunkowe - zostawić im informacje z KRS, tytułem wpłaty. Gdy podatnicy nie mają konkretnego celu na co chcą przekazać 1% , taka osoba w biurze rachunkowym może pokazać ulotkę ze zdjeciem dziewczynek. Na pewno każdy by się na to zgodził. To taki pomysł, akcja PIT wkrótce się zacznie więc mozna już działać. Może ktoś mógłby zrobić projekt takiej ulotki? Ja tam na grafice się nie znam, ale wydrukować potrafię i do pobliskich biur pozanosić mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.11.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Życzę Wam wiary ,że wszystko dobrze ułoży się i wytrwałości w osiąganiu Waszego celu Pozdrowienia dla całej rodziny:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 29.11.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Trudno coś mi mądrego napisać, ale coś muszę skoro od bladego świtu czytałam, więc choćby słówko, żebyście wiedzieli, że trzymam kciuki za całą Waszą dzielną Rodzinkę! Buziaki posyłam Krzysiowi, Karolince i Julci, zonie też koło ucha i proszę koniecznie przekazać! Żonie mojej to medal się należy i to taki wielki. Bo jest cudowna, bo nie traci wiary, bo jest silną i mądrą kobietą, bo poprostu jest. To na niej w dużej części spoczywa obowiązek jeżdżenia na rehabilitacje z córeczkami i to pare razy dziennie. To ona całe dnie spędza z dziećmi i nie myśli o wakacjach, nie myśli o ciuszkach, czy nowych butach, które tak uwielbia. Jest poprostu kochana, choć czasem na mnie krzyczy. Żeby nie było nie stoi teraz nademną z wałkiem i każe pisać. Jestem w pracy, a ona cóż, z dziećmi, więc sami widzicie. Poprostu ją kocham za to że jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 29.11.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witaj Miras! Czy można dla Was przekazywać 1% podatku? Jeśli tak to daj znać. W okresie składania zeznań wypełniam ich sporo i zawasze pod warunkiem że 1% przekazuję na co chcę więc mogę podziałać coś, podesłać znajomym:) myślę że warto uderzyć też w biura rachunkowe - zostawić im informacje z KRS, tytułem wpłaty. Gdy podatnicy nie mają konkretnego celu na co chcą przekazać 1% , taka osoba w biurze rachunkowym może pokazać ulotkę ze zdjeciem dziewczynek. Na pewno każdy by się na to zgodził. To taki pomysł, akcja PIT wkrótce się zacznie więc mozna już działać. Może ktoś mógłby zrobić projekt takiej ulotki? Ja tam na grafice się nie znam, ale wydrukować potrafię i do pobliskich biur pozanosić mogę Bardzo byśmy chcieli i dziękuję za pomysł, nie wpadłem na to. Przygotuję informacje o dziewczynkach, tak jak polecasz. Na pewno jeszcze się do Ciebie odezwę. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 29.11.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) Pewnie nie uwierzycie, ale nasze księżniczki już smacznie śpią i to obie naraz. Od poniedziałku po długiej chorobie wracają na rehabilitacje, logopeda itd.No i kochani rodzice zafundowali jeszcze księżniczkom wyjazd do Wrocławia do okulisty. Szkoda mi biedulek, ale cóż musimy leczyć oczka, wymienić szkiełka. Za zgodą Redakcji w wątku jak pomóc Julce i Karolinie opisałem wszystkie niezbędne informacje, tak aby osoby chcące nas wesprzeć nie musiały błądzić. Przedstawilem tez tam krótką historię w pigułce. W końcu dodałem do blogu dokumentacje medyczną dziewczynek, w tym orzeczenia o niepełnosprawności. Bardzo prosimy was o wsparcie nie tylko finansowe ale także duchowe. Potrzebujemy tego i to bardzo. Nie pozostawiajcie nas samych w tej trudnej walce o lepsze jutro naszych dziewczynek. Z całego serca dziękuję wszystkim którzy nam dopingują, wspierają i pomagają. Edytowane 29 Listopada 2012 przez Miras12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.11.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ty mi tu nie mydl oczu słodkimi słówkami GDZIE TA OBIECANA NIESPODZIANKA ?? he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 29.11.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Niespodzianka jeszcze nie gotowa ale pracuje nad nią. dziewczyny śpia ale jak pójdę zrobić zdjęcie to już nie będą. Ha zaraz wklejam filmik jak laski raczkują, no i filmik w normalnej pozycji.malka zerknij do wątka SOS dla księżniczek i powiedz co schrzaniłem, prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.11.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Zerknęłam - pięknie - nic nie schrzaniłeś ale, kurde z tym adresem bym chyba nie ryzykowała.... wiesz ilu wariatów chodzi po świecie . A może to ja tylko przewrażliwiona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 29.11.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 teraz to mi dopiero dalaś do myślenia, a u mnie wyobraźnia bujna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 29.11.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) Witaj Miras. Przeczytałam historię Waszych księżniczek ze łzami w oczach...ale po chwili stwierdziłam, że nie ma co płakać. Dziewczynki są wspaniałe i dzielne i wygladają na takie szczęśliwe. Myślę...nie, nie myślę ja wiem że dacie sobie radę. I z chorobą i z funduszami na rehabilitację i z całym złem tego świata. Macie w sobie mnóstwo siły do walk,i a to forum na pewno Wam w tym pomoże. Finansowo w tej chwili u mnie krucho, ale zrobie przegląd ubranek po moich chłopakach i może niedługo uda mi się podesłać kilka ubranek dla Krzysia. Pozdrawiam cieplutko. Edytowane 29 Listopada 2012 przez Rynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts