Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

u mnie dziś -12 , brrrrrr ,śnieg skrzypi pod stopami, a samochód nie zdążył się nagrzać na trasie dom-szkoła-dom...chcę wiosnyyyyyyyyyy

Mirek, diabli nadali -źle posypali tym śniegiem!!!!!!

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widzę malka że dopada nas jakaś złośliwość natury z tym śniegiem :) ale nie martw się - "jeszcze przyjdzie ciepły front" :D wiosna już za 72 dni :D

i taka pozytywna wiadomość była mi potrzebna:)

Depesia nie dobijaj mnie.... zimą u nas zimno bryyyy, latem tropiki .....a myślałam,że w umiarkowanym klimacie mieszkam'

A u Was zawsze fajnie,zimą lajcik,latem przyjemnie ciepło......no niema sprawiedliwości

;)

Na to właśnie liczę właśnie :lol2:

Nie kiedyś ale w najbliższą sobotę, a my z Edytką pójdziemy no do tej no jak to się nazywało, no tam gdzie kawę podają no ....nie pamiętam ale tam pójdziemy

Hola, hola Kolego! Nagrodę wygrałam - tak? TAK! Czyli nocka z Księżniczkami już moja! A termin odbioru nagrody to ja już sama wybiorę...i żebyś się nie ździwił :p Bo świadków ma wielu i już się nie wywiniesz :lol2:

Nie poszli. :bash:

Malka, ja Ci chętnie oddam ten pieprzony klimat umiarkowany, latem w lipcu dogrzewać czasem trzeba, zimą śniegu czasem nie uświadczysz, tylko listopad i listopad!!!

Aaaaa, pomocy!!!

Ktoś umie zaklinać śnieg...?

Aneta, zapraszam, sypie i sypie i sypie. Samochody jadą 20/godz, ludzie orły wywijają na chodnikach i jedniach a pługopiaskarki się pochowały, żeby ich nie zaśnieżyło. Jutro mam urlop. I całe szczęście :)

U nas znów sypie :sick::sick:

Depesia, lipiec- sierpień temp.oscylowały koło 40 st -można było zajoba w mieście dostać, na ulicach mieliśmy kurtyny wodne porozkładane,a ludzie padali jak muchy na zawały :(

Tej zimy już mieliśmy -20.

a mnie się marzy klimat naprawdę umiarkowany, z amplitudami max 15 st. w ciągu roku.

ale pomarzyć to se mogę, nie?