malka 08.01.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 u mnie dziś -12 , brrrrrr ,śnieg skrzypi pod stopami, a samochód nie zdążył się nagrzać na trasie dom-szkoła-dom...chcę wiosnyyyyyyyyyy Mirek, diabli nadali -źle posypali tym śniegiem!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 08.01.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Widzę malka, że też lubisz śnieg, może się przyłączysz do akcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.01.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 widzę malka że dopada nas jakaś złośliwość natury z tym śniegiem ale nie martw się - "jeszcze przyjdzie ciepły front" wiosna już za 72 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ale bardzo chętnie akcję "śnieg dla wariatów" - popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 widzę malka że dopada nas jakaś złośliwość natury z tym śniegiem ale nie martw się - "jeszcze przyjdzie ciepły front" wiosna już za 72 dni i taka pozytywna wiadomość była mi potrzebna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.01.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 muszę się też tak pocieszać bo niedługo sama zwiariuję chociaz zima i tak nas nawet oszczędza w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Malusia, zapraszam... Jest +7*C, pada deszcz, żadnego skrzypiącego śniegu i żadnego słońca. No ku.wa wiosna, panie, wiosna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.01.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 +7 też bym chciała - rano tak zmarzłam. od pracy jak doszłam to wyglądałam jakbym z Syberii przyszła. Nos jak przewodnik alkobrigade i lica czerwone do tego bleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Depesia nie dobijaj mnie.... zimą u nas zimno bryyyy, latem tropiki .....a myślałam,że w umiarkowanym klimacie mieszkam' A u Was zawsze fajnie,zimą lajcik,latem przyjemnie ciepło......no niema sprawiedliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 08.01.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Na to właśnie liczę właśnie Nie kiedyś ale w najbliższą sobotę, a my z Edytką pójdziemy no do tej no jak to się nazywało, no tam gdzie kawę podają no ....nie pamiętam ale tam pójdziemy Hola, hola Kolego! Nagrodę wygrałam - tak? TAK! Czyli nocka z Księżniczkami już moja! A termin odbioru nagrody to ja już sama wybiorę...i żebyś się nie ździwił Bo świadków ma wielu i już się nie wywiniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 08.01.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 1/10 nocy z Blizniaczkami dla urzędu skarbowego Krokusi ale jak ja mam to w zeznaniu wykazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 08.01.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Bry Depesia piękny widoczek Musimy pomyśleć nad społeczną akcją propagowania śnieżnych zim carver na mnie zawsze możesz liczyć Ja chcę duuuużo śniegu...przynajmniej tyle co zimą 1978 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 08.01.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 To na forum nikogo nie spotkasz, wszyscy pójdą odśnieżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 08.01.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 już chyba poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Nie poszli. Malka, ja Ci chętnie oddam ten pieprzony klimat umiarkowany, latem w lipcu dogrzewać czasem trzeba, zimą śniegu czasem nie uświadczysz, tylko listopad i listopad!!! Aaaaa, pomocy!!! Ktoś umie zaklinać śnieg...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 08.01.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 DePeSiu niestety nie wiem kto umie ale wiem kto nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.01.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Aneta, zapraszam, sypie i sypie i sypie. Samochody jadą 20/godz, ludzie orły wywijają na chodnikach i jedniach a pługopiaskarki się pochowały, żeby ich nie zaśnieżyło. Jutro mam urlop. I całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.01.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 U nas snieg. Pół drogi w sniegu dzis jechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 U nas znów sypie :sick: Depesia, lipiec- sierpień temp.oscylowały koło 40 st -można było zajoba w mieście dostać, na ulicach mieliśmy kurtyny wodne porozkładane,a ludzie padali jak muchy na zawały Tej zimy już mieliśmy -20. a mnie się marzy klimat naprawdę umiarkowany, z amplitudami max 15 st. w ciągu roku. ale pomarzyć to se mogę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 08.01.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 ufff jestem, malka zapraszam do nas. Dolnyśląsk mokry i mglisty klimat niczym z Angli. Klimat mamy tak jak DePeSia napisała, w lipcu cale 10 no góra 17 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts