Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mirku, wcale mnie nie zasmuciłeś, przecież Cię znam, chociaż tylko wirtualnie :hug: dobrze, a teraz już poważnie ;) wydaje mi się, że dobrą piosenkę wybrałeś, powinna być właśnie chwytająca za serce. Ale gdyby mi coś innego wpadło do głowy to dam znać.

A pomysł z osobistym dostarczaniem zaproszeń bardzo dobry.

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Krokusiu nie jest to łatwe, bo zajmuje dużo czasu, no ale udało mi się załatwić tort na ten bal na 150 osób.

No i za każdym razem żebram o gadżety na bal, dzisaj dostałem na licytacje od dobrego kolegi czapkę generała radzieckiego, fajoska. Taaaaka wielka

dusiek :hug: tak mało Cię tutaj, tęsknimy :(

Krokusiu, witam sie serdecznie z Wami. Jestem kazdy dzien na forum, bo jakze by innaczej, przeciez musze wiedziec co u Miraskow i u Was sie dzieje.

Wlasnie skonczylam czytac dziennik Tomka1950 a wczesniej Dziennik pokladowy carvera i dziennik gwozdzika, jak widzisz caly czas moj "duch" blaka sie po forum.

Zycze milego dnia.

Witam się, wisząc w oknie i napawając oczy widokiem ŚNIEGU u nas! :D :D :D

Na pewno z balem teraz mnóstwo pracy, zorganizowanie takiej imprezy to tytaniczny wysiłek.

Mirku - trzymam kciuki, żeby wszystko się udało i żeby zebrać jak najwięcej pieniążków na leczenie dziewczynek!

Bry :)

Zawiało mi drogę do domu, pługa nie widać... Sprawę załatwiłem po czołgowemu, 70cm zaspy przebiłem siłą woli i masą osiołka wracając z pracy. Lubię śnieg :D

Dusiek dzięki za zainteresowanie dziennikiem pokładowym i szacunek za przebrnięcie :)

Miłego dnia Dobrzy Ludzie, idę spać... :)