Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przeczytałam o konkursie.....ale dziewczyny mnie ubiegły ....mój typ już padł...

Mirek, a co to za fanty na aukcje mają być ??

malko jak już komisja w jednoosobowym składzie, czyli moja szanowna Edytka wybierze typ piosenki to oświadczymy jaka to nagroda. Zrobimy dwie równorzędne. Naprawdę fajne, zaznaczam, że faceci też mogą brać udział w konkursie.

Jeśli chodzi o fanty to może być wszystko. Ostatnio kolega przyniósł mi orginalną czapke radzieckiego generała. To maja być dwie równoległe aukcje jedna normalna w trzech etapach i druga która będzie trwała ciągle, tzw. cicha. Na cichej będą wystawione mniejsze drobne przedmioty. W zeszłym roku na takim balu sprzedano 2 butelki bimbru ładnie zapakowane w skrzyneczce za 2 000. Więc jak widać rozbieżność jest duża. Dzisiaj załatwiłem zjad na zwiedzanie kopalni dla dwóch osób. Pracy jest sporo, ale jak widzi się cel to jakoś nie czuje się zmęczenia.

No i specjalnie niespodzianka dla was. Kolejny wywiad naszych dziewczynek. Jak widać na zdjęciu dziewczynki i Krzyś są gwiazdami. Tatuś z mamusią to tylko taki dodatek. Cieszymy się z takich wywiadów, bo liczymy na to że ktoś się odezwie podpowie w którą stronę iść. Nie ma to nic wspólnego z popularnością, no może troszkę.

http://i2.fmix.pl/fmi1117/775cea17001880ed50f0a484/zdjecie.jpg

Na blogu wersja ktora da się przeczytać.

Już nie śpię. Dzisiaj i tak nieźle, bo do 4-tej dałam radę wyleżeć - wcześniej to nawet pies nie chce ze mną iść do kuchni na kawę:) Wczo rodzinka mnie przetrzymała do 23, to i pospać się dziś dało;) Maluj, maluj - zwolnienia na ten czas Ci udzielimy. Tylko maluj SZYBKO;)

To możemy sobie grabule uścisnąć. Tylko ja bezproduktywnie trwonię czas, tzn. planuję m.in.podróż do Legnicy i zastanawiam się jakie drogi w Mirasowym rejonie:) Z tego co piszą w necie, to strach się bać, a ja muszę jechać:( Może ludziska się obudzą i dodadzą otuchy? Bo jeździć kocham, ale nie tak ekstremalnie jak Ty:)

Ja najchętniej poruszałbym się bezdrożami, bo na drogach masakra. Tam jak coś pójdzie nie tak, to wiem z czyjej winy...

Myślę, że jeśli już jest kiepsko z drogami w tym rejonie, gdzie się wybierasz, to wszyscy raczej grzecznie sznureczkiem się ciągną. Więc ryzyko nie wielkie.

U mnie w obu pojazdach w bagażniku, poza standardowym wyposażeniem, jest jeszcze linka holownicza, łopata albo saperka, siekiera, latarka, coś odblaskowego... Kto na plecach nosi, nikogo nie prosi ;)

Spokojnie dasz radę, melduj jak poszło po powrocie :)