carver 11.01.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 -No proszę wczoraj piszczące fanki, dziś wyznania co do kofffania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ja może nie wyznam, ale... wielkie wyrazy uznania i szacunku dla Carvera składam! (Co będę wyznawać, jak mogę sobie poprzytulać i bez tego! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 11.01.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Nie ma co uznawać, wreszcie się na coś przydam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 11.01.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Carver - Proszę Cię - jak narysujesz obraz - to pokażesz - jaki - dobrze ! ? Lubię patrzeć na Twe rysunki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 11.01.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 tak zgadza się carver bez mrugnięcia okiem zgodził się na namalowanie czegoś dla dziewczynek.Myślę że pokaże wszystkim jake cudo stworzył, a na pewno będzie pikniuśkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 11.01.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Jak fajnie się zrobiło, prawda DePeSiu, spadł śniegi i milość ludziska od razu zaczei sobie wyznawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 11.01.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Przeczytałam o konkursie.....ale dziewczyny mnie ubiegły ....mój typ już padł... Mirek, a co to za fanty na aukcje mają być ?? malko jak już komisja w jednoosobowym składzie, czyli moja szanowna Edytka wybierze typ piosenki to oświadczymy jaka to nagroda. Zrobimy dwie równorzędne. Naprawdę fajne, zaznaczam, że faceci też mogą brać udział w konkursie. Jeśli chodzi o fanty to może być wszystko. Ostatnio kolega przyniósł mi orginalną czapke radzieckiego generała. To maja być dwie równoległe aukcje jedna normalna w trzech etapach i druga która będzie trwała ciągle, tzw. cicha. Na cichej będą wystawione mniejsze drobne przedmioty. W zeszłym roku na takim balu sprzedano 2 butelki bimbru ładnie zapakowane w skrzyneczce za 2 000. Więc jak widać rozbieżność jest duża. Dzisiaj załatwiłem zjad na zwiedzanie kopalni dla dwóch osób. Pracy jest sporo, ale jak widzi się cel to jakoś nie czuje się zmęczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 11.01.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 W zeszłym roku na takim balu sprzedano 2 butelki bimbru ładnie zapakowane w skrzyneczce za 2 000. To coś w sam raz dla butelek carvera Witaj Mirku Miłość mogę wyznać każdemu ( i każdej ) kto tylko moim ulubienicom pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 11.01.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Krokusiu ale oczywiście, że tak. Przepraszam jeśli cię urazilem. Sam bym to carverowi powiedział, ale wiesz facet facetowi, no nie wypada. Powiem jednym słowiem, no dobra paroma. Carver to porządny facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 11.01.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 ło matko! Mirku, a czym Ty miałeś mnie urazić Przewrażliwiony z przepracowanie jesteś Ale komu jak komu - Tobie wybaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 11.01.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 chyba masz Krokusiu rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 11.01.2013 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 No i specjalnie niespodzianka dla was. Kolejny wywiad naszych dziewczynek. Jak widać na zdjęciu dziewczynki i Krzyś są gwiazdami. Tatuś z mamusią to tylko taki dodatek. Cieszymy się z takich wywiadów, bo liczymy na to że ktoś się odezwie podpowie w którą stronę iść. Nie ma to nic wspólnego z popularnością, no może troszkę. http://i2.fmix.pl/fmi1117/775cea17001880ed50f0a484/zdjecie.jpg Na blogu wersja ktora da się przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 12.01.2013 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 No i dobrze, że staje się o Was głośniej. Miras, nie wiem ile godzin ma Twoja doba? Jak znajdujesz czas, żeby na forum jeszcze wskoczyć? Szacun. A teraz to tylko do TV, za ciosem trzeba iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 12.01.2013 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Cześć Dobrzy Ludzie Zasiadam do malowania... Już dawno tego nie robiłem, więc będzie ciekawie Jak będzie gotowe, to wkleję zanim wyślę w drogę Poli Ty już nie śpisz, czy jeszcze nie śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 12.01.2013 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Już nie śpię. Dzisiaj i tak nieźle, bo do 4-tej dałam radę wyleżeć - wcześniej to nawet pies nie chce ze mną iść do kuchni na kawę Wczo rodzinka mnie przetrzymała do 23, to i pospać się dziś dało;) Maluj, maluj - zwolnienia na ten czas Ci udzielimy. Tylko maluj SZYBKO;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 12.01.2013 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ja jednym okiem już o trzeciej spoglądałem na świat i na siłę kisłem do czwartej... To moje spanie jak u małego dziecka No nic farba schnie, a my tu gadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 12.01.2013 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 To możemy sobie grabule uścisnąć. Tylko ja bezproduktywnie trwonię czas, tzn. planuję m.in.podróż do Legnicy i zastanawiam się jakie drogi w Mirasowym rejonie:) Z tego co piszą w necie, to strach się bać, a ja muszę jechać Może ludziska się obudzą i dodadzą otuchy? Bo jeździć kocham, ale nie tak ekstremalnie jak Ty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 12.01.2013 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ja najchętniej poruszałbym się bezdrożami, bo na drogach masakra. Tam jak coś pójdzie nie tak, to wiem z czyjej winy... Myślę, że jeśli już jest kiepsko z drogami w tym rejonie, gdzie się wybierasz, to wszyscy raczej grzecznie sznureczkiem się ciągną. Więc ryzyko nie wielkie. U mnie w obu pojazdach w bagażniku, poza standardowym wyposażeniem, jest jeszcze linka holownicza, łopata albo saperka, siekiera, latarka, coś odblaskowego... Kto na plecach nosi, nikogo nie prosi Spokojnie dasz radę, melduj jak poszło po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 12.01.2013 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Dzięki za dobre słowo: w czwartek więc zamelduję się z powrotem:)A co wyposażenia samochodu to też mam podobnie. Siekiery tylko brak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 12.01.2013 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Szerokiej i odśnieżonej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts