polikarpia 12.01.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Dzięki:) Maluj więc dalej, a ja lecę auto odśnieżać. A u kogo jeszcze napadało puchu? Piękny ten dzisiejszy śnieg. P.S. Normalni ludzie to się w sobotę o tej porze na drugi bok przekręcają Miłego dnia Dobrzy Ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 I wzajemnie, dobrzy ludzie! U nas ten śnieżek baaardzo nieśmiały, malutki taki, że nawet nie ma co odśnieżać... No ale jest, staram się więc cieszyć tym, że w ogóle jakiś jest. Na blogu byłam - faaaaajnie napisali! Bal będzie chyba WIELKIM sukcesem! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 12.01.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Miras - przeczytałam artykuł na blogu ! Dobrze napisane ! Tak czuję ,że dochód z balu będzie duży - oby jak największy !! Uściski dla Waszej piątki !:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 12.01.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Witajcie dobrzy ludziska Mirku - kolejny świetny artykuł No nie ma siły, ten bal będzie wyjątkowy Mirku życzę wielu, hojnych balowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.01.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Robię wszystko any było tak jak piszecie. To ogromna szansa dla nas i dziewczynek. Jak ktoś chce autograf księzniczek lub księcia to za czekoladę. Spieszcie się bo poprzedni artykuł kosztował lizaka.Dzięki za ciepłe słowa, a drogi do Legnicy całkiem całkiem znośne. U nas też tyle śniegu co u Depesi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 12.01.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) ...a drogi do Legnicy całkiem całkiem znośne. Dzięki za info:) Jutro w drogę. Trzymam kciuki za dopięcie spraw związanych z balem. A tak na marginesie, w sprawach budowlanych; architektura Starówki w Legnicy, niektóre kamienice tego miasta mnie zachwyciły. Z przyjemnością tam jadę po raz drugi w życiu. Może i legniczanie są wśród nas? A u mnie pada i pada...więcej nie piszę, bo nie chce Depesi wkurzać Edytowane 12 Stycznia 2013 przez polikarpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 12.01.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Blog się przez ten artykuł rozjechał Bal uda się na sto procent,już czuję ten zapach piniendzy Mnie zasypało,a wcale nie kce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 12.01.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Łączę się w bólu;) Trzy razy wyjeżdżałam i trzy razy musiałam odśnieżać auto. W ciągu czterech godzin:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Dzisiaj się nie wkurzę, bo mi dopadało! Teraz to już jakieś 5 cm śniegu mamy! I prószy, taki drobniusieńki, malusieńki, ale... jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.01.2013 00:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 No i u nsa też już tyllle śniegu hurrra, jutro idziemy z Krzysiem na sanki. No i lepimy bałwana.Dzięki DePeSiu za prezent na bal, dzisiaj poseidzę i przygotuję tali "bilet"Dzieki malko za prezent na aukcje, no i jak was nie kochać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.01.2013 01:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Blog się przez ten artykuł rozjechał Bal uda się na sto procent,już czuję ten zapach piniendzy Mnie zasypało,a wcale nie kce Już blog wrócił do normy, chciałem żeby było czytelne Do kwesti balu podchodze z dużym dystansem, wolę się miło zaskoczyć jak zwyczajnie zawieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 I dobrze - kontrolowany entuzjazm to zdecydowanie najlepsza możliwość! Mam nadzieję, że aukcja będzie bogata w fanty i uda się doskonale - oby!!! Dzień doberek, kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.01.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Właśnie wrociłem z Krzysiem z sanek. Ło matko, ale się wyganialiśmy, póżniej zdjęcia zaprezentuję. Bałwana mamy ale takiego malutkiego bo śnieg nie dawał rady. Jak dobrze, że jest śnieg, choć z drugiej strony jutro wyjazd do Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.01.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 d,,,, ,p,isze mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm do was karoinka, iec czytac prosze i odpisywac vvvv b bbbbbbbbf,.,dsxmkv mbkv.rs mdnnnnnnnnnnnnnnnnnnnm,sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.01.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 m,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bvvvvvvvvvvvvvvhbbmkkkmkbbvvvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.01.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 http://www.glogowmix.pl/2013/julia-i-karolina-potrzebuja-pomocy/ a tu jest najnowszy artykuł o księżniczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 No i widzisz? Medialna burza się rozpętala wokół dziewczynek! No i dobrze, więcej osób Wam pomoże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.01.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 d,,,, ,p,isze mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm do was karoinka, iec czytac prosze i odpisywac vvvv b bbbbbbbbf,.,dsxmkv mbkv.rs mdnnnnnnnnnnnnnnnnnnnm,sz Karolinko, odpisuję ffffgerrrr hhhhhhhh iiiiiiiiiihfefvk kjjjjjdwww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.01.2013 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 DePeSiu no i znowu mogę powiedzieć Ci dziękuję. Zwyczajnie wysyłałem informacje o dziewczynkach gdzie się dało no i jest oddzew. Wcześniej jak tak robiłem, to nikt nawet nie odpisał ,a tu proszę. Choć przyznam że na ten portal pierwszy raz wysłałem informacje i reakcja była natychmiastowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 13.01.2013 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Karolinka chyba się nam znowu rozchoruje, chyba że to takie gwiazdorskie fochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts