Miras12 16.01.2013 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No dobrze, zbadał. Mówiąc prawdę niewiele zrozumiałam, oprócz tego, że Julka ma spastykę (no, ma, wiecie o tym) a Karolina nie. Z operacjami baaardzo ostrożnie. Nie wiem ani jaka ani dlaczego ale wiem, że jeżeli chcą ścięgna przecinać, to czasem nie warta skórka, bo zanim krwiak pooperacyjny się wchłonie, to szkody są jeszcze gorsze. Ortopedzi lubią operować, no, taka jest ich rola, ale decyzja co do operacji musi być ostrożna. Dalej to poczekam sobie na konkrety... Ale ten botoks robi się modny teraz.... czyżby NFZ dobrze refundował? Choć jako metoda wspomagająca rehabilitację jest OK Ewo, jak będę miał już wyniki w ręku to czy mogę z tobą jakoś telefonicznie porozmawiać, bardzo Cię o to proszę. Ty czy malka macie ogromną wiedzę i wolę was się poradzić co i jak. Oczywiście nie jesteśmy chętni do żadnej operacji i zanim ją zrobimy to musimy wszystko dokładnie przemyśleć. Bardzo cię proszę o numer telefonu na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 16.01.2013 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 carver, malko piekne obrazy, przepraszam, że dopiero teraz o nich piszę, dziękujemy Jednocześnie chciałbym was zapytać czy może ktoś z was ma coś co może przeznaczyć na licytację, która odbędzie się na balu dla księzniczek. Ważne jest aby zgromadzić jak najwięcej rzeczy, bo im więcej towięcej środków finansowych dla dziewczynek. Ocziwiście dziękujemy za dotychczasowe rzeczy:carver za obraz, piękny i wykonany specjalnie dla dziewczynekmalko również za obraz, DePeSiu za weeken dla dwóch osób w waszym gospodarstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 17.01.2013 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Cześć Dobrzy Ludzie Miras daj spokój z tym dziękowaniem za obrazek. Tutaj już wszyscy jak w rodzinie, a może lepiej... Bo tu bywamy codziennie, a z rodziną to od święta i bywa różnie... Cieszmy się wszyscy, z tego, że idzie ku dobremu Taki obrazek to popierdułka, temu co to wylicytuje podziękuj No to miłego dnia, brykam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Carver, kochaniutki - a maila sprawdzałeś może...? Kochani, ściagać posladki proszę i przekazywać fanty dla Mirasa! Jakie mogą być fanty aukcyjne to doskonale wiecie, nie trzeba chyba nikomu mówić, wystarczy popatrzeć na nasze dawne aukcje forumowe. Ruszać proszę na poszukiwania i zgłaszać fanty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 17.01.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Depesiu sprawdzę w domciu, bo w pracy zablokowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 17.01.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Miras - jakie to piękne co napisałeś o przedszkolu tak się cieszę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Miras a czy takie jajka wielkanocne wstążkowe ręcami robione być mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 17.01.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 święta idą więc na pewno tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Wusiu, powiem za Mirasa, a co: JASNE, że mogą! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 17.01.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 byle były świeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 DPS-ia bombeczki złe nie były;) to może i jajeczka też wyjdą a i może jaki kurczak do towarzystwa:rotfl: Marynatko no świeże będą weekendowe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 17.01.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Bry wszystkim Uffff.....już po pracy to wpadam to od razu - uzależnienie już cy cóś? Kochani podpowiedźcie proszę co na taką aukcję można jeszcze przekazać. Bo myślę i myślę aż mózg mi paruje (bo nie przyzwyczajony ) Talentem Bozia żadnym mnie nie obdarowała (carver jak ja Ci Chłopie zazdroszczę), to łażę po domu i patrzę co by tu można ale nie chcę z jakimś niepotrzebnym gratem wyskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Krokusiu, zajrzyj np. TUTAJ - zobacz ile pomysłów i możliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 17.01.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Bry Nie masz czego zazdrościć... A talent, to tylko taka mała iskierka, którą trzeba w sobie rozpalić. Można też rozpalić w sobie pasję wyłącznie pracowitością. Tylu już miało talenty wszelakie i zwyczajnie nic z tym nie zrobili.... I tylu nie miało, a robią rzeczy niesamowite... Troszkę wiary w swoje możliwości, poszperanie w tym co mi daje radochę i można uszczęśliwiać i innych Wiele z pięknych rzeczy jest zwykłym rzemiosłem pracowitych ludzi, a że piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 17.01.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 DPSiu dziękuję za namiar - coś zaczyna mi świtać carver bo widzisz...mi cierpliwości zwyczajnie brak chociaż kiedyś na drutach niezłe rzeczy wywijałam może trzeba się zmobilizować i wrócić do tegoż rzemiosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 17.01.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Sama widzisz, że nie ma tak, żeby nic w Tobie nie było... Jakbym ja miał coś na drutach zrobić, to nie wiem kto by mnie z tego rozplątał... Wolę liny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 17.01.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 no to Krokusiu do akcji ja też szukam pomysłu i szukam... jeszcze będę szukała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 17.01.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 coś tam w zanadrzu mam - ale na razie pssst, żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 17.01.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Dzisiaj byl bardzo pracowity dzień. Odwiedzilem kilka ważnych osób i nawet nie miałem problemów wiekszych w sekretariatach. "a to Pan ten od bliżniaczek", a zawdzięczam to Oli która zalozyła profil na facebooku http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/events/245550308910971/?fref=ts dzięki temu tez troszkę się dzieje. U nas już spokojniej, emocje opadły. Edytka ma znów pelne rę ce pracy, Krzysiulo zachorował na angine i sprzedał ja dziewczynką. DePeSiu zamieszaj no tam w kotle bo normalnie ta epidemia się nie skonczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 17.01.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Decyzją Rady Gminy i po wizycie jedno z przedstawiceli stwierdzono konieczność wykonania - dokończenia chodnika dla dziewczynek. Uchwala przeszła jednomyślnie. Sukces mioi drodzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts