Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No dobrze, zbadał. Mówiąc prawdę niewiele zrozumiałam, oprócz tego, że Julka ma spastykę (no, ma, wiecie o tym) a Karolina nie. Z operacjami baaardzo ostrożnie. Nie wiem ani jaka ani dlaczego ale wiem, że jeżeli chcą ścięgna przecinać, to czasem nie warta skórka, bo zanim krwiak pooperacyjny się wchłonie, to szkody są jeszcze gorsze. Ortopedzi lubią operować, no, taka jest ich rola, ale decyzja co do operacji musi być ostrożna.

Dalej to poczekam sobie na konkrety...

Ale ten botoks robi się modny teraz.... czyżby NFZ dobrze refundował? Choć jako metoda wspomagająca rehabilitację jest OK ;)

Ewo, jak będę miał już wyniki w ręku to czy mogę z tobą jakoś telefonicznie porozmawiać, bardzo Cię o to proszę.

Ty czy malka macie ogromną wiedzę i wolę was się poradzić co i jak. Oczywiście nie jesteśmy chętni do żadnej operacji i zanim ją zrobimy to musimy wszystko dokładnie przemyśleć.

Bardzo cię proszę o numer telefonu na prv.

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

carver, malko piekne obrazy, przepraszam, że dopiero teraz o nich piszę, dziękujemy

Jednocześnie chciałbym was zapytać czy może ktoś z was ma coś co może przeznaczyć na licytację, która odbędzie się na balu dla księzniczek. Ważne jest aby zgromadzić jak najwięcej rzeczy, bo im więcej towięcej środków finansowych dla dziewczynek.

Ocziwiście dziękujemy za dotychczasowe rzeczy:

carver za obraz, piękny i wykonany specjalnie dla dziewczynek

malko również za obraz,

DePeSiu za weeken dla dwóch osób w waszym gospodarstwie

Cześć Dobrzy Ludzie :)

Miras daj spokój z tym dziękowaniem za obrazek. Tutaj już wszyscy jak w rodzinie, a może lepiej... Bo tu bywamy codziennie, a z rodziną to od święta i bywa różnie...

Cieszmy się wszyscy, z tego, że idzie ku dobremu :) Taki obrazek to popierdułka, temu co to wylicytuje podziękuj :)

No to miłego dnia, brykam do pracy :)

Carver, kochaniutki - a maila sprawdzałeś może...? :rolleyes:

Kochani, ściagać posladki proszę i przekazywać fanty dla Mirasa!

Jakie mogą być fanty aukcyjne to doskonale wiecie, nie trzeba chyba nikomu mówić, wystarczy popatrzeć na nasze dawne aukcje forumowe.

Ruszać proszę na poszukiwania i zgłaszać fanty! :D

Bry wszystkim :) Uffff.....już po pracy to wpadam to od razu - uzależnienie już cy cóś? ;)

Kochani podpowiedźcie proszę co na taką aukcję można jeszcze przekazać. Bo myślę i myślę aż mózg mi paruje (bo nie przyzwyczajony ;))

Talentem Bozia żadnym mnie nie obdarowała (carver jak ja Ci Chłopie zazdroszczę), to łażę po domu i patrzę co by tu można ale nie chcę z jakimś niepotrzebnym gratem wyskoczyć.

Bry :)

Nie masz czego zazdrościć... A talent, to tylko taka mała iskierka, którą trzeba w sobie rozpalić. Można też rozpalić w sobie pasję wyłącznie pracowitością. Tylu już miało talenty wszelakie i zwyczajnie nic z tym nie zrobili....

I tylu nie miało, a robią rzeczy niesamowite... Troszkę wiary w swoje możliwości, poszperanie w tym co mi daje radochę i można uszczęśliwiać i innych :)

Wiele z pięknych rzeczy jest zwykłym rzemiosłem pracowitych ludzi, a że piękne... :)

Dzisiaj byl bardzo pracowity dzień. Odwiedzilem kilka ważnych osób i nawet nie miałem problemów wiekszych w sekretariatach. "a to Pan ten od bliżniaczek", a zawdzięczam to Oli która zalozyła profil na facebooku http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/events/245550308910971/?fref=ts dzięki temu tez troszkę się dzieje.

U nas już spokojniej, emocje opadły. Edytka ma znów pelne rę ce pracy, Krzysiulo zachorował na angine i sprzedał ja dziewczynką. DePeSiu zamieszaj no tam w kotle bo normalnie ta epidemia się nie skonczy.