Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem, kto może przyjść na bal, ale konto na Facebooku super pomysł! Już rozesłałam wici wśród znajomych. Na początek niech będzie ten 1%;)

Świetny pomysł z tym 1 % !!!

Sama nie wiem na co przeznaczyć a tu taki piekny cel... można wydrukować takie małe ulotki i zostawić np. US

Nie wiem czy gdzie indziej to legalne i jak to działa...

tak aniqa :) mówiłam jeszcze o biurach rachunkowych :) żeby mieli pod ręką i wpisywali do zeznań klientów :)

Dokładnie, ja sama rozliczam więc wiem ile ludzi nie rozlicza 1% bo po prostu nie wie na co. W zeszłym roku dostałam w szpitalu od zapoznanej tam Mamy z dzieckiem taka ulotkę i wielu osobom zaproponowalam to przy rozliczeniu :) wielu skorzystało :)

A chciałam jeszcze zauważyć ,że bardzo tu miło :) życzę Wszystkim miłej i spokojnej soboty :) :)

Teraz jest przyjazne nieco bardziej, ale jak wprowadzali rewolucje na forum i ZUPEŁNIE zmienili wszystko, układ forum, szatę graficzną, posługiwanie się edytorami, wstawianie zdjęć...

Matko, jaka masakra to była!

Do dziś wiele osób po tej traumie na forum nie wróciło. :(

ale i wiele osób już nie pamięta starego forum.

Choć mnie osobiście brakuje strasznie kilku osób :(

Eluuuutkuuuuuu gdzie jesteś !!!!???

DPS - siu z wielka przyjemnością wypijam

z Tobą kawę - taką z imbirem i cynamonem !:)

Życzę Tobie i nam Wszystkim miłego - zimowego dnia !:bye:

i ja zrobiłam kolejną kawkę -w takim towarzystwie nawet rozpuszczalna smakuje wyśmienicie :)

A codo fejsbuka -mam już hasło :)

A moje dzielne młode wzięło sobie rady matki do serca i zakładając mi profil użył zdrobnienia imienia i dwu pierwszych liter panieńskiego nazwiska -żadnych innych danych :)

Mądry dzieciak.

A profil był po to by miał sąsiadów swojej farmy do hodowania roślinek w jakiej tam grze :lol2:

Witam sie pieknie w sobote :)

Czuje, ze bal bedzie wielkim sukcesem.

Oczywiscie, sama tez cos "kombinuje". Troche ciezko, bo daleko.

Dzis w nocy spadl pierwszy snieg i moje dzieci pierwszy raz w zyciu byly na sankach!

Pozdrawiam wszystkich weekendowo.

ps. Niestety tez nie mam FB

Edytowane przez Maciejka2

http://2.bp.blogspot.com/-7ljjYvKaL24/TnfKxcGtafI/AAAAAAAABuo/MNYZWPvze8I/s320/biustonosz+narao%25C5%259Blinki.jpg

To tak w temacie wcześniejszych "białych gaci" co to niby choroby odganiają. Może to tez cos pomoże. :)

Miras rozumiem, że Wy również się na bal wybieracie, a co z dzieciaczkami?

czuję się wykluczona. nie mam FB. Mam 2 fora, znaczy tu i medyczne, i absolutnie nie znajdę czasu na trzecie... co wy widzicie w tym fejsie?? Po co mam tam chodzić, jak tu mogę gadać?