Miras12 18.01.2013 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Kendra nic nie bralem ino se jo tak czytoł.Dziekuję Krokusiu że nas na FB odwiedziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 19.01.2013 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 widać się wczułeś Mirku idź już spać odpocznij przy łikendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.01.2013 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Nie wiem, kto może przyjść na bal, ale konto na Facebooku super pomysł! Już rozesłałam wici wśród znajomych. Na początek niech będzie ten 1% Świetny pomysł z tym 1 % !!! Sama nie wiem na co przeznaczyć a tu taki piekny cel... można wydrukować takie małe ulotki i zostawić np. US Nie wiem czy gdzie indziej to legalne i jak to działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 19.01.2013 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 tak aniqa mówiłam jeszcze o biurach rachunkowych żeby mieli pod ręką i wpisywali do zeznań klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 19.01.2013 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 jestem przed Carverem he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 19.01.2013 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Marynata spać nie możesz? Gratuluję pierwszego miejsca dzisiejszego poranka Miłego dnia Dobrzy Ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.01.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 tak aniqa mówiłam jeszcze o biurach rachunkowych żeby mieli pod ręką i wpisywali do zeznań klientów Dokładnie, ja sama rozliczam więc wiem ile ludzi nie rozlicza 1% bo po prostu nie wie na co. W zeszłym roku dostałam w szpitalu od zapoznanej tam Mamy z dzieckiem taka ulotkę i wielu osobom zaproponowalam to przy rozliczeniu wielu skorzystało A chciałam jeszcze zauważyć ,że bardzo tu miło życzę Wszystkim miłej i spokojnej soboty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Ooo, dzień doberek! http://www.otofotki.pl/img14/obrazki/xp5606_dzien%20dobry(1).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 19.01.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 DPS - siu z wielka przyjemnością wypijam z Tobą kawę - taką z imbirem i cynamonem ! Życzę Tobie i nam Wszystkim miłego - zimowego dnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Teraz jest przyjazne nieco bardziej, ale jak wprowadzali rewolucje na forum i ZUPEŁNIE zmienili wszystko, układ forum, szatę graficzną, posługiwanie się edytorami, wstawianie zdjęć... Matko, jaka masakra to była! Do dziś wiele osób po tej traumie na forum nie wróciło. ale i wiele osób już nie pamięta starego forum. Choć mnie osobiście brakuje strasznie kilku osób Eluuuutkuuuuuu gdzie jesteś !!!!??? DPS - siu z wielka przyjemnością wypijam z Tobą kawę - taką z imbirem i cynamonem ! Życzę Tobie i nam Wszystkim miłego - zimowego dnia ! i ja zrobiłam kolejną kawkę -w takim towarzystwie nawet rozpuszczalna smakuje wyśmienicie A codo fejsbuka -mam już hasło A moje dzielne młode wzięło sobie rady matki do serca i zakładając mi profil użył zdrobnienia imienia i dwu pierwszych liter panieńskiego nazwiska -żadnych innych danych Mądry dzieciak. A profil był po to by miał sąsiadów swojej farmy do hodowania roślinek w jakiej tam grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 19.01.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Witam sie pieknie w sobote Czuje, ze bal bedzie wielkim sukcesem. Oczywiscie, sama tez cos "kombinuje". Troche ciezko, bo daleko. Dzis w nocy spadl pierwszy snieg i moje dzieci pierwszy raz w zyciu byly na sankach! Pozdrawiam wszystkich weekendowo. ps. Niestety tez nie mam FB Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Maciejka2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.01.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 http://2.bp.blogspot.com/-7ljjYvKaL24/TnfKxcGtafI/AAAAAAAABuo/MNYZWPvze8I/s320/biustonosz+narao%25C5%259Blinki.jpg To tak w temacie wcześniejszych "białych gaci" co to niby choroby odganiają. Może to tez cos pomoże. Miras rozumiem, że Wy również się na bal wybieracie, a co z dzieciaczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Malka - dzielni jesteście oboje, Młode i Ty! Teeeraz to dopiero powoli zaczniesz się rozkręcać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Ja konto to już chyba ze 2 lata mam Młody przestał sadzić roślinki i zdechło , ale teraz skorzystam czytając Wasze wpisy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 19.01.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Malka to spikniemy się na fejsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Krokusia, a puść mi na pw, kogo szukać na fejsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 a mnie kogo i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 19.01.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 a mnie kogo i jak malka masz wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Malka to jak już znajdziesz Krokusię to poszukaj i mnie a Krokusia jak chce to i mnie znaleźć może:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.01.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 czuję się wykluczona. nie mam FB. Mam 2 fora, znaczy tu i medyczne, i absolutnie nie znajdę czasu na trzecie... co wy widzicie w tym fejsie?? Po co mam tam chodzić, jak tu mogę gadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts