malka 19.01.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 ja w sumie też nie wiem po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 19.01.2013 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 EZS o żadnym wykluczeniu nie ma mowy zdecydowanie wolę gadać tutaj i tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 19.01.2013 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 dobry wieczór a raczej dzień dobry, jestem dziś pierwszy, ale czy to się liczy? chyba nie.Sobato mocno pracująca była, no cóż czasem trzeba. Księżniczki zdrowieją czym dały dziś upust w opróżnianiu szuflady.Brawo, dzielne córeczki. Ja osbiście też wolę to forum jak jakiś FB. Sam do końca nie kumam o co tam chodzi. Czy my idziemy na bal? No tak pewnie na całe pół godziny. Idziemy całą piątką pokazać naszą rodzinkę i wracamy. Czy byśmy chcieli, wolę z dzieciaczkami buszować. Sprawa z balem powolutku pchamy do przodu. Coś mało chętnych na bal, choć koledzy z pracy idą pełnym składem. Zobaczymy jest jeszcze troszkę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2013 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 A dasz mi linka do tego balu, bo nie umiem znaleźć ? A i od tygodnia szukam obiecanego filmu i wyobraź sobie,że na yt nie ma Poprosiłam jeszcze koleżankę ze studiów, by przesłała mi to co sami robiliśmy na zajęciach, ale nie może znaleźć moja kopia niestety przepadła wraz z tragiczną śmiercią poprzedniego lapka ale szukając filmu, znalazłam fajny ośrodek rehabilitacyjny koło Wadowic, gdzie uczą chodzić dzieciaki, dość nowatorską metodą - szelki;) i szyna....muszę temat rozkminić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 20.01.2013 01:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 malko na blogu dziewczynek jest udostępnione zaproszenie. O jakim filmiku mówiesz bo nie bardzo wiem o co chodzi. Odnośnie ośrodka jak już będziesz wiedzieć coś więcej to daj znać, bardzo Cię proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2013 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Obiecałam Ci filmik z nauką chodu metodą PNF ,już pamiętasz? I serio,nie mogę znaleźć nic co nadawałoby się do pokazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 20.01.2013 01:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Masz rację, myślałem, ze chodzi ci o filmik o dziewczynkach. Ech chyba jestem przepracowany, Malko uciekam spać, pozdrawiam całe forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2013 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Do łóżka marsz !!!! Odpoczywać !!! to mówiłam ja -malka, więc nie buntować się, słuchać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 20.01.2013 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 -A jak ktoś, znaczy ja się już wyspał? Można troszeczkę na forumku pobyć? Malka masz niedobory magnezu, za dużo kawy pijesz. Miras nawet nie dyskutował, tak się przestraszył -Bry Dobrzy Ludzie Ja już też pracuję nad pogłębieniem niedoborów magnezu. Kawka- duża, czarna i gęsta No to miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Rany, Carver, Ty to masz speeda! Fejs jest o tyle fajny, że bardzo szybki, jak czat. Jednakowoż nie ulega wątpliwości, że zalet forum nie przebije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 20.01.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Z tego co ja kojarzę koło Wadowic było Centrum intensywnej rehabilitacji OPTIMA, w którym stosowali kombinezon rehabilitacyjny TheraTogs, niestety ośrodek już nie istnieje....podobne Centrum jest w Warszawie o wdzięcznej nazwie Olinek, tam pracują na troszeczkę innych kombinezonach TheraSuit, dużo pozytywnych opinii słyszałam na temat tych kombinezonów. http://www.olinek.com.pl/index.phphttp://www.fitfi.plhttp://www.rehabilitacjawkombinezonach.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.01.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 DPSia, szybki, szybki, ale przecie trzeba tam siedzieć, żeby gadać. Znaczy jak jestem to gadam, a jak mnie nie ma, to co mi po szybkości? Napiszę i pójdę i czy to co napisałam jedzie szybko, czy wolno, to mnie jedna rybka.. FB mówię nie... na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 20.01.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 witamy wszystkich, niedziela ciężka bo i księżniczki mają swoje humory, ach te kobietki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 20.01.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Przepraszam, że z małym opóźnieniem. Redakcja muratora przesłała nam taki oto prezent na bal charytatywny. Bardzo ładny, zresztą sami zobaczcie.Dziękuję redkacji muratora w imieniu księżniczek. http://i2.fmix.pl/fmi2058/fa8f3e3e00187d8150fc3c9d/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 20.01.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 No i przyszła cudna zabawka dla dziewczynek, choć Krzyś twierdzi, że jest jego, dziękujemy. http://i1.fmix.pl/fmi2582/77d35847002d376450fc39bf/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 20.01.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Cześć Mirku, widzisz jak Cię tu niema to towarzystwo gdzieś się podziewa Ale oczywiście rozumiemy bo masz teraz huk roboty na głowie. A z kobietami wiadomo, swe humory mają A jak zdrówko Księżniczek i Krzysia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 20.01.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 jestem cały czas tylko aktywnośc mi spada i zwyczajnie mnie wylogowuje, bo dziewczynki jak chore to marudne. Jednak Krzyś przebija je, facet jak chory to gorzej niż dziecko. To ja pisałem Mirek, facet. Znierze mnie się teraz od męskiego grona, ale niestety Panowie to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 20.01.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 DePeSia gdzie jesteś??!!!! W garze trzeba szybko namieszać! Widzisz co się dzieje? Krzysiu bądź grzeczny a dostaniesz duuużo fajnych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 20.01.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Nic więcej nie napiszę, bo zwyczajnie dziś już nie potrafię. Link do filmiku o naszych księżniczkach. Gorące podziękowania dla Iwnki Sznura, autroki filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 20.01.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Cudowny film! Co tu więcej pisać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts