Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

przeczytałam wątek i zarejestrowałam się specjalnie po to żeby przynieść trochę dobrych wieści dla Was. Rozmawiałam ze swoją szefową i być może uda się sfinansować ten turnus dla dziewczynek. Z tego co wiem szefowa już przelała jakąś kwotę na konto fundacji a co do sfinansowania turnusu czeka na zakończenie roku finansowego. Także proszę trzymać kciuki :)

Maja,jeżeli się uda,to my też chcemy wiedzieć co możemy zrobić dla takiej firmy.Np skorzystać z jej usług czy ją polecać(nie wiem jaki profil?).

Coś pozytywnego zaczyna się dziać,jakiś błysk świadomości....wczoraj Łukomska - Pyżalska postanowiła obciąć "swoim" leniwym piłkarzom kasę i przeznaczyć ją dla chorych dzieci min na stowarzyszenie Smolenia.A że robi to z pompą i publicznie,mam nadzieję że znajdzie naśladowców.

ok teraz mam jeszcze lepsze wieści. Na szybko piszę ponieważ dopiero skończyło się zebranie. Otóż właściciele firmy zdecydowali dołożyć się z własnej kiszeni do tej sprawy i mamy decyzję dotyczącą dofinansowania obozu dla dziewczynek !!!!! 6000 pójdzie z prywatnej kieszeni właścicieli a drugie 6000 zależy od zamknięcia roku. Państwo S. zdecydowali o przelaniu tych pieniędzy jeszcze w grudniu, mają tylko nadzieję iż fundacja przekaże te pieniądze rodzicom. To na szybkiego uciekam bo jeszcze mnie zwolnią hehehehe pozdrawiam

ok teraz mam jeszcze lepsze wieści. Na szybko piszę ponieważ dopiero skończyło się zebranie. Otóż właściciele firmy zdecydowali dołożyć się z własnej kiszeni do tej sprawy i mamy decyzję dotyczącą dofinansowania obozu dla dziewczynek !!!!! 6000 pójdzie z prywatnej kieszeni właścicieli a drugie 6000 zależy od zamknięcia roku. Państwo S. zdecydowali o przelaniu tych pieniędzy jeszcze w grudniu, mają tylko nadzieję iż fundacja przekaże te pieniądze rodzicom. To na szybkiego uciekam bo jeszcze mnie zwolnią hehehehe pozdrawiam

No, niesamowite:)