Kendra 30.11.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 No tak, trwa to strasznie długo... mam nadzieję mimo wszystko, że do tego czasu to już będą tylko "kosmetyczne" rehabilitacje potrzebne albo wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Miras, na pierwszym planie , na początku filmu jest Karolina - tak? Na końcu Julka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.11.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 dokładnie tak jak piszesz. Celowo chciałem pokazać ich nóżki, dlatego takie ujęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.11.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Bardzo szkoda, ze nie zapisaliscie dziewczynek jednak do Fundacji dzieciom 'Zdążyc z Pomocą"..Musimy pogadać. Podeślij mi na pw swój nr telCięzko mi znaleźć czas żeby napisać do ciebie obszerengo maila a chciałabym z Tobą pogadać o kilku sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja2012 30.11.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Witam, przeczytałam wątek i zarejestrowałam się specjalnie po to żeby przynieść trochę dobrych wieści dla Was. Rozmawiałam ze swoją szefową i być może uda się sfinansować ten turnus dla dziewczynek. Z tego co wiem szefowa już przelała jakąś kwotę na konto fundacji a co do sfinansowania turnusu czeka na zakończenie roku finansowego. Także proszę trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 30.11.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Maja,jeżeli się uda,to my też chcemy wiedzieć co możemy zrobić dla takiej firmy.Np skorzystać z jej usług czy ją polecać(nie wiem jaki profil?).Coś pozytywnego zaczyna się dziać,jakiś błysk świadomości....wczoraj Łukomska - Pyżalska postanowiła obciąć "swoim" leniwym piłkarzom kasę i przeznaczyć ją dla chorych dzieci min na stowarzyszenie Smolenia.A że robi to z pompą i publicznie,mam nadzieję że znajdzie naśladowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.11.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 O matko, Maju, ależ cudne wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 30.11.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 to by było coś cudownego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.11.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja2012 30.11.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 ok teraz mam jeszcze lepsze wieści. Na szybko piszę ponieważ dopiero skończyło się zebranie. Otóż właściciele firmy zdecydowali dołożyć się z własnej kiszeni do tej sprawy i mamy decyzję dotyczącą dofinansowania obozu dla dziewczynek !!!!! 6000 pójdzie z prywatnej kieszeni właścicieli a drugie 6000 zależy od zamknięcia roku. Państwo S. zdecydowali o przelaniu tych pieniędzy jeszcze w grudniu, mają tylko nadzieję iż fundacja przekaże te pieniądze rodzicom. To na szybkiego uciekam bo jeszcze mnie zwolnią hehehehe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 30.11.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Co za wiadomość!!! Jakie szczeście! Normalnie się wzruszyłam i emocjonalnie podbudowałam wiarą w dobrych ludzi! Maja - :hug: za akcję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 30.11.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 zastrzeliłaś nas!!!!!!!!!!! :jawdrop: nie wiem co powiedzieć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.11.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 ok teraz mam jeszcze lepsze wieści. Na szybko piszę ponieważ dopiero skończyło się zebranie. Otóż właściciele firmy zdecydowali dołożyć się z własnej kiszeni do tej sprawy i mamy decyzję dotyczącą dofinansowania obozu dla dziewczynek !!!!! 6000 pójdzie z prywatnej kieszeni właścicieli a drugie 6000 zależy od zamknięcia roku. Państwo S. zdecydowali o przelaniu tych pieniędzy jeszcze w grudniu, mają tylko nadzieję iż fundacja przekaże te pieniądze rodzicom. To na szybkiego uciekam bo jeszcze mnie zwolnią hehehehe pozdrawiam No, niesamowite:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 30.11.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) Maju jesteś WIELKA!!! Edytowane 30 Listopada 2012 przez Rynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.11.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 ok teraz mam jeszcze lepsze wieści. ... Maju, serce rośnie, gdy takie cuda się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 30.11.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Maju ! lżej na duszy jak tak się dzieje !:D Dobrze ,że weszłaś na forum Wielkie dzięki Twym Pracodawcom !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 30.11.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ale wiadomości! Super!!! Miras fiknie. Niech mu ktoś meliski zaparzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Piękne wieści!!! Zawsze mówiłam, że Ludzie są dobrzy z natury, tylko trzeba dać Im znać, że pomoc jest potrzebna. Brawo i wielkie dziękuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 30.11.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 A ja poprostu rycze ...jak male dziecko, oczywiscie ze szczescia. Jestescie Wielcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Zaglądam tylko czy Mirek już wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts