Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

malko, ulo spokojnie, nie warto się nakręcać. Czy stan dziewczynek jest spowdowany sczepieniem? Nie, nie jest.

Sa teraz ważniejsze sprawy, ksiadz u nas dzisiaj był. Fajny i sam zaproponowal pomoc. Ma pomysly między innymi na koncert, robienie jaj wielkanocnych itd.

Moje pytanie było skierowane do ciebie Mirku i dziękuję za odpowiedź. Za bardzo chyba szczera jestem, wyciągam rękę zbyt często tam, gdzie mogą mnie tylko ugryźć. Nie zmienię się chyba już. Szkoda, że ciuszki po mojej córce wam się nie przydadzą, bo aktualnie też nosi rozmiar 98 i kiedy wyrośnie z nich, dla twoich córeczek byłyby za małe. Wspaniałe macie córeczki, a one wspaniałych rodziców. Pozdrawiam z całego serca.

dziękuję Krokusiu. dzisiaj przyszla przesylka z fantami na bal od Żelki. Tyle serca i pracy wlozono w każda rzecz, że jestem pod ogromnym wrażeniem.

Bardzo dziękujemy kochana ciociu.

Bardzo proszę zdrowiem podziękować i to jak najszybciej. ;-)

Miras, nie wszystko ja robiłam. Zajączek i kaczuszka są od amonite, serduszka i bombkę dostałam w wymiancę, anioł kupiony na aukcji dla Dzieci z Marymontu )pomyślałam, niech idzie w świat robić więcej dobra), drugi, malutki aniołek, to domowy łapacz kurzu ;-). Ja robiłam tylko bombkę, pudełko i drewniane łyżki.

Pozdrawiam Wasz bardzo serdecznie!

A wiecie, że podobne scenki widziałam w Londynie? Nad Tamizą wieje silny wiatr z bryzą a raz był przez kilka dni mróz. No, mrozik ;) Angole podchodzili do swoich rzeźb samochodowo-lodowych z dużym stoicyzmem, robili im zdjęcia i szli pieszo :)

Cześć Dobrzy Ludzie :)

Lekkie zamieszanie widzę, ale nie tylko tu. Pewnie przez ciśnienie :)

Nie warto wykopywać toporków wojennych. Nie miejsce i czas...

No to sobie idę kopać tunel do samochodu. Miras masz Ty siłę przebicia z tym śniegiem :D

Miłego dnia :)

Nooo, moja dziewczynka... :D

I jakie piekne fanty na aukcję!

Żelka takie piękne rzeczy ma i oddaje, bo o cudach, które sama robi, to nawet nie wspomnę.

A to wszystko sercem robione. :yes:

I na dodatek jaka piękna zima!

Ucałowania i uściski powinien dostać ten, który petycję o śnieg pisał! :D

Dzień doberek! :lol: