RD2011 22.01.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Nie było mnie chwilę ! A tu proszę i pistolet i piękna kolekcja Krokusi ! No to jeszcze ja dołoże do naszego Towarzystwa moje pozwolenie na broń - ale tylko pozwolenie - z racji tego,że tak jak Poli lubiłam strzelacć kiedyś miałam mistrzostwo w strzelaniu z broni sportowej ma się rozumieć z kbk-su a także z pistoletu sportowego ! No to się pochwaliłam ! Ale bardzo lubię jeszcze i dzisiaj postrzelać na strzelnicy- sportowo - tylko dla sportu ! jak tylko jest okazja to ciągnie wilka do lasu - tj, do strzelania ! no i zaczęło się od balu Krzysia w przedszkolu - a skończyło - na klubie strzeleckim !:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 22.01.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 dusiek za recydywę emerytura się nie należy więc też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 22.01.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 No to jeszcze ja dołoże do naszego Towarzystwa moje pozwolenie na broń toż mówię właśnie - recydywa jak nic :rotfl::rotfl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.01.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 mam mam znalazłem swoją procę z dzieciństwa. Zaliczam się też do recydywy??rozwalilem nią szybe w ciagniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 22.01.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 mam mam znalazłem swoją procę z dzieciństwa. Zaliczam się też do recydywy?? rozwalilem nią szybe w ciagniku Miras Ty jesteś szefem gangu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 22.01.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Nie noooo - słuchajcie , moje dziecko przyleciało z góry żeby popatrzeć - co u mnie tak śmiech !!:rotfl: I do spania to już chyba nas nie ciągnie ! Niech chociaż Księżniczki i Krzysiu dobrze śpią ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 22.01.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jakby co, to już wiemy z kogo powstanie Forumowa Jednostka Specjalna. GSR przy tym to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.01.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 na razie śpią, tylko procę schowam bo mnie pokusi i dzieci pobudzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 22.01.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jakby co, to już wiemy z kogo powstanie Forumowa Jednostka Specjalna. GSR przy tym to pikuś Łącząc te dwie grupy powstanie Forumowa Jednostka Specjalna Szybkiego Reagowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 22.01.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 I to jest dobra nazwa. Proponuję się z nią przespać, bo rano nas carver z sierżantem obudzą P.S. Jakąś hierarchię ustalimy czyco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 22.01.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 poli racja - mykam spać bo sierżant pewnie od 4 będzie buszował co do hierarchii to myślę, że argument w postaci kalibru broni lub ostrza będzie tu decydował Dobranoc Kochani...i cichutko mi tu żeby dziewczynek i Krzysia nie obudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.01.2013 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Nie było mnie chwilę ! A tu proszę i pistolet i piękna kolekcja Krokusi ! No to jeszcze ja dołoże do naszego Towarzystwa moje pozwolenie na broń - ale tylko pozwolenie - z racji tego,że tak jak Poli lubiłam strzelacć kiedyś miałam mistrzostwo w strzelaniu z broni sportowej ma się rozumieć z kbk-su a także z pistoletu sportowego ! No to się pochwaliłam ! Ale bardzo lubię jeszcze i dzisiaj postrzelać na strzelnicy- sportowo - tylko dla sportu ! jak tylko jest okazja to ciągnie wilka do lasu - tj, do strzelania ! no i zaczęło się od balu Krzysia w przedszkolu - a skończyło - na klubie strzeleckim !:bye: A to ja też co prawda bez tytułów żadnych,ale lubię sobie postrzelać Fotki nie zamieszczę, bo nie trzymam broni w domu (mam młode z bujną fantazją i nieokiełznaną chęcią poznawania świata ) A dobra "beretka" nie jest zła, albo inny S&W Aż sie boję o czym byśmy teraz gadali, gdyby Krzyś na bal przebrał się Batmana Buziaki dla dzieciaków Dobranoc Kochani...i cichutko mi tu żeby dziewczynek i Krzysia nie obudzić dobranoc -mówię szeptem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 23.01.2013 02:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 I to jest dobra nazwa. Proponuję się z nią przespać, bo rano nas carver z sierżantem obudzą Jakby jednak Carver chrapał,to ja robię już kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 23.01.2013 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Malka no, no S&W, Beretka (nie mylić z beretem), jak będzie o Batmanie, to ja w rajtuzach nie ganiam Marynatko nie mogę chrapać kiedy pracuję, a na kawkę chętnie się wproszę Czarna, gęsta i bez cukru... Dobrego dnia, śniegu na górkach pod sankami i deskami, a na drogach i chodnikach czystego asfaltu... Edytowane 23 Stycznia 2013 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 23.01.2013 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 To dołączam do Was z kawą, swoją przyniesłam, nie będę Was opijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 23.01.2013 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 -To co postrzelamy przy kawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 23.01.2013 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Dziewczyny cicho siedzą, to ja sama? No, dobra, zaraz, tylko pomogę dziecięciu wydostać autko spod śniegu:) Nazbieram amunicji. A swoja drogą to chyba muszę śnieżką kogoś walnąć, bo dawno tego nie robiłam. W zeszłym roku jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 23.01.2013 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) -Rzucaj! Albo lepiej weźmy się za robienie śnieżek i jak już wszyscy przyjdą, to zrobimy bitwę... Edytowane 23 Stycznia 2013 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 23.01.2013 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Malduje sierżantowi wykonanie 14 kul śnieżnych z okiennego parapetu. Krzyś na wieżyczka wykonana, bałwan stoi na straży. Czekam na dalsze instrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 23.01.2013 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 No postaraliście się Miras, postaraliście. Po bitwie dostaniecie krzyż walecznych piątej klasy. Na razie lepimy i czekamy. Im więcej amunicji, tym lepiej. Siedzieć cicho i czekać na przeciwnika, rzucać maksymalnie z 10m, bo szkoda amunicji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts