Kendra 23.01.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 koniec Mirku jak tam dzieciaczki? sypiają po nocach czy dalej ciężko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 23.01.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Aguś ! Ni c się nie bój ! tworzymy - jak to napisali Krokusia i Carver - Forumową Jednostkę Specjalną Szybkiego Reagowania !! Nieee aby straszyć - tylko jakby cooo - no to działać !:D DPS-ia zrobiła apetyczne jedzonko i coś dobrego na rozgrzewkę no i możemy skutecznie odśnieżać ! a co !!:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 23.01.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 matkoooo, nie pytajcie co mi przyszło do głowy ciągle zapominam,że to dzieciowy watek Malka, wydaje mi sie ze TO SAMO przyszlo mi do glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 23.01.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Bry wszystkim! ja dopiero co przywlokłam się po pracy do domu...wrrr robota jest głupia! No ale koniec narzekania bo tu jakaś śnieżka jeszcze dosiegnie Malka, dusiek nie mam najmniejszego pojęcia co Wam mogło przyjść do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 to ja może jajka pokażę tylko bez kosmatych myśli:lol2: najpierw komplet:) znaczy jeszcze dorobię bo te cztery to tak jakoś smutno mają teraz po kolei:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 23.01.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ale jaja!!!! Wu super są! Jak Ty to robisz dziewczyno? p.s. kosmate myśli??? że niby kto? my???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 23.01.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Wu ! No wspaniałe ! Właśnie - jak Ty to robisz ! Dla tego typu prac jestem pełna uznania ! Dla Was - którzy mają zdolności do wykonywania pięknych rzeczy - dzieł - jestem zawsze pełna podziwu !:o fajnie ,że na dokładkę dzielicie się tym z innymi - dla dobra innych - jak teraz dla Julci i Karolinki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Krokusiu RD2011 dziękować za pochwały takie małe cóś ale może komuś się spodoba co wymiernie przełoży się na korzyść Księżniczek no jak to jak to robię jajo ze styropianu, wstążka, szpilki i wio:lol: no chyba że cekiny bombki też miałam fajne;) no ale to nie te święta co się zbliżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 23.01.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 wu - przepiękne!! na prawdę przepiękne!! brak mi słów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 dziękuję ale to naprawdę są drobiazgi:) taki Carverowy obraz to jest coś pięknego:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 23.01.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 meldule, choliwka ale zimno że czekam czekam i nic kufajka trzymala i ni jak do domku wrócić. WUsia piekne jaja, podziwiam i nisko się kłaniam.Księżniczki jeszcze spią dzisiaj przecież nie ma 1 w nocy. No tak budzą się przemiennie. Wczoraj księzniczki były na przymiarce ortez i póżniej trzeba będzie jechać aż do samego miasta Łodzi po odbiór i ewentualne korektyPozdrawiamy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 się Mireczku nie kłaniaj tak nisko coby Ci kaj dysk nie wypadł jak się jaja podobują to dobrze może je ktoś kupi a ile będziecie czekać na odbiór ortez?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 23.01.2013 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 okolo 1 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.01.2013 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 a dlaczego w Łodzi ? bry wieczór i dobranoc...jutro poczytam,bo mi zegarek pokazuje, że mam isć spać, bo on za trochę ponad 4 h będzie dzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 24.01.2013 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Widzę, że jak mnie nie ma, to robi się normalnie. Nikt nie strzela, nie gania z szabelkami i nie rzuca śnieżkami Może lepiej niech tak zostanie. Dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.01.2013 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Widzę, że jak mnie nie ma, to robi się normalnie. Nikt nie strzela, nie gania z szabelkami i nie rzuca śnieżkami Może lepiej niech tak zostanie. Dobrego dnia Szabli nie mam, ale kilka szpad i floretów jeszcze znajdę. Witam się zzziiimno z rana;). Wstawiam kawkę, ktoś chętny? http://www.megapedia.pl/kawa-w-filizance.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 24.01.2013 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Mimo, że już jedną wypiłem , to na taką z uśmiechem się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 24.01.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Dobra, kapotę otrzepałam ze śniegu (nie pada nowy! hurra!), Rasiu, dziękuję za kawę, chętnie się podłączę. Miras, odmarzłeś już? Wu...super masz te jaja. A Ty carver ani się waż straszyć, że ma zostać spokojnie;) Marynata, nie śpij! Co to ma być? Czy czujecie, że dzisiaj mogłabym być...generałem? To po tym szuflowaniu;) Dobra, kawa stygnie - miłego dzionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Fajnie, że ortezy będą, dziewczyny ruszą z rozwojem ruchowym. Widły na razie zostawione, ale w razie potrzeby są blisko... Wusia - jakie Ty śliczne jaja masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.01.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 wu rewelacja!!! ależ Ty masz zdolne paluszki Kawa wygląda zachęcająco więc się przyłączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts